M

Çavuş
23 Nisan 2024
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
M
geçen ay
Ekran Yansıtma Çalışmıyor
Arkadaşlar Merhaba Windows 11 Bir Bilgisayarım var format atmama rağmen düzelmedi bilgisayardan windows+k tuşlarına basarak yansıtma menüsünü açıyorum burada teelvizyonun adı çıkıyor tıklıyorum televizyonda bağlanılıyor yazıyor aynı anda bilgisayardada bir anda tvdeki yazı cihaza bağlanılamadı kütfen falancayı kontrol edin pc de bağlanılamadı yazıyor hiçbir şekilde bağlanmıyor driverlerini yükledim falan hiçbir şekilde etki etmedi tv de samsung smart tv bu arada lütfen yardım edin.
M
geçen ay
Gt 730 Driver Sorunu
Arkadaşlar bilgisyarımda windows 11 var 8gb ram amd ryzen 5 3500 işlemci var ayrıca asıl sorunlu olan şey nvidia Gt 700 serisinden Gt 730 Ekran Kartı bu ekran kartı çok eski olduğu için (yanlış hatırlamıyorsam 2014 civarında çıkmış) driverlerini buluyorum fakat cihaz bulunamadı/algılanmadı hatası veriyor zaten yüklü olduğu için normalmidir çünki bilgisyarı sıfırlamam lazım ve driverlerini bulamıycam korkusuyla sıfırlayamıyorum işlemcininkini falan bulutum sıkıntı yok fakat ekran kartınınkini bulurmuyum veya windows 11 kendi kendine yüklermi lütfen yardımcı olun.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.