S

Yüzbaşı
31 Aralık 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
2 ay
Saç Kabarma Problemi
1 yıldır saçımı uzatıyorum. Saçım dalgalı. Ve en ciddi problemim kötü şekilde kabarıyor. Kabarma sorununu nasıl çözeriz?
S
4 ay
Paycell\u0027e Para Göndermeyin!
Kendilerine havale/eft/fast/iban yolu ile kesinlikle para yollamayın. Mail ile anında iletişime geçip dekont yollasanız dahil çözülmüyor iş. Oyalıyorlar. Yapmıyorlar veya yapmak istemiyorlar. Kötü niyetliler.
S
9 ay
Türk Telekom\u0027un Terbiyesizliği
4 gündür faturamın son günü geçmiş iptal ettiğim hat için. Hiçbir kanaldan fatura görüntülenemiyor dolayısıyla borcumu ödeyemiyorum. Ama sürekli mesaj atıp ödemezseniz icra işlemleri başlayacaktır gibisinden mesaj atıyorlar. Gel de işin içinden çık. Borcum e-devlette gözüküyor.
S
geçen yıl
Turkcell Yalanları
Gnçden yıldız topluyorum her gün. 23 yıldız karşılığı 100₺ pasaj çeki aldım. Pasajda Turkcell satıcısından ürün alıp indirim uygulatmak istedim verdiği kodu geçersiz kod vs diyip hata verip kullandırtmıyor.

Bip uygulamasından her yöne 5 dk aramaya internet vercez diyor. Arıyorum yapıyorum. Algılamıyor konuştuğumu ve işleme almıyor.

Paycell konusunda da belirtmiştim yine belirtiyim tab gıda restoranlarında paycell ile ödeme yapalım diyoruz hata veriyor işlem gerçekleşmiyor. Paycell sesli müşteri hizmetleri bizlik sıkıntı yok diyip bizimle dalga geçiyor.

Bipten diyelim bir abonelik mi satın aldınız. Başka cihazdan oturum açarsanız Bip hesabınız siliniyor. Aboneliğiniz de kayboluyor paranız boşa gidiyor.
S
geçen yıl
Dolandırıcı Vodafone
Öncelikle Vodafone'a veri işleme/kampanya cart curt hiçbir iznim yoktur. Ne uygulamada ne de ileti yönetim sisteminde. Ve Vodafone paketim 20 gb red 69 tl'dir. Paketimin bitmesine 8 ay var. Durum bu şekilde olmasına rağmen 542'den arayıp yalan bilgi verip 22 gblık paketi 159 liraya satmaya çalışıyorlar. Kabul etmezseniz paketiniz 200 küsür olacak diye yalan atıyorlar. Türkleri dolandırmak için mi ülkeye geldiniz İngiliz menşeili bilmem neler.
S
geçen yıl
Baz Bilgileri
Edevletten baktığım baz bilgileri şu şekilde. Bana bayağı kötü gibi geldi. Sizler de kendi konumunuzun baz bilgilerini paylaşırsanız genel geçer bir bilgi ve ortalama görebiliriz.
< Resime gitmek için tıklayın >
S
geçen yıl
Türk Telekom Mobil Ödeme Sorunu
Mobil Ödeme açık. Fakat Mobil ödeme yaparken bakiye yetersiz hatası veriyor. Bakiye ilgili işlem için yeterli olmasına rağmen işlem yaptırtmıyor. Türk Telekom uygulamasında kontrol ettiğimde 800₺ limit yazıyor. Hattım da yeni değil. Buna rağmen problem yaşatıyor. O kadar Turkcell ile işlem yaptım. Bir defa bile yarı yolda bıraktı mobil ödeme konusunda.
S
geçen yıl
Türk Telekom Telsiz Ücretini Devlete Vermiyor
Mart ayı telsiz ücreti 9,43₺ hattımdaki bakiye 8,93₺. Hattımdaki bu bakiyeyi alıp devlete vermiyor kalan 50 kuruşu tarafıma borç olarak bırakabilir. Turkcell bu şekilde yapıyor bana. Hattımdaki lira devlete gideceğine internete vs abuk sabuk şekilde Türk Telekom'a gidecek bu şekilde. Midem bulanıyor Telekom anlayışlarından.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.