C

Yarbay
08 Aralık 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
72 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
6 yıl
Haksiz yere aracim cekildi.
Arkadaslar merhabalar sizlere bugun basimdan gecen olayi ve bu olaya olan yorumunuzu ve konu hakkinda birkac bilgi edinmek istiyorum.

Bugun maslak'ta park etmek yasak tabelasinin oldugu bir bolgede 5 dakikalik duraklama islemi gerceklestirdim. Dedemi plazaya cikartmak icin aracimin dortluleri yanar vaziyette biraktim. Yaklasik 3-4 dakkka icerisinde asagi indigimde aracimin yerinde olmadigini gordum ben aracimdan ayrildiktan hemen sonra aracimi cekmis olmalilar. Neyse aracim haciosman tarafinda bir otoparka cekilmis ve toplamda 102 TL odeme yaptim.

Bu sirada aracimi ceken polis memurjnu buldum ve bolgede park etmek yasaktir tabelasi oldugunu fakat duraklamanin yasak olmadigini, duraklamanin taniminda 5 dakika bekleme siniri oldugunu anlattim fakat karsimdaki memurun kapasitesi olmadigini gordum ve kesinlikle anlatmak istedigimi kesinlikle anlayamad en sonunda hakli oldugumu dusunuyorsam caglayan adliyesinde trafik mahkemesine basvurmam gerektigini belirtti.

Simdi sizlere sorum bu trafik mahkemesine dava acmam icjn herhangi bir ucret yatirmam gerekecek mi?
Avukat tutmam gerekecek mi ?
Eger haksiz bulunursam herhangi bir masraf veya tazminat odeyecek miyim ?
5 dakikadan az bir sure once aracimin yanindan ayrildigimi ispatlamam gerekecek mi ? (Etrafta kameralar var fakat kayitlari almam icin savci talebi mahkeme karari polis karari vs isterler sanirim ve cok ugrastirici bir durum)
Sizce ne yapmam gerekiyor ?
Cevap veren herkese tesekkur ederim.

< Resime gitmek için tıklayın >
C
6 yıl
2011 mbp high sierra yukseltme
arkadaşlar merhabalar, bugun evde duran mbp cihazı kullanıma aldım ve cihazda 10.7 gibi bir surum mevcut. ben bu cihazı high sierra ya yukseltmek istiyorum fakat ilk önce cihazımı 10.8 surumuna yukseltmem gerektigi talimatını aldım. cihazımı 10.8 surumune yukseltmek için ise sanırım apple store dan bu guncellemeyi satın almam gerekiyor. ben buna para vermek zorunda mıyım ? yani herhangi bir ödeme yapmadan cıhazımı nasıl yukseltebilirim ? iyi akşamlar diler cevaplarınız için şimdiden teşekkur ederim.

cihazım late 2011 ve son guncellemeye uygun bir cihaz.
C
6 yıl
Tesla\u0027dan yilbasi kutlamasi
Tesla'nin insana kendini iyi ve ozel hissettiren farkli bir ozelligi.
Videoyu izlemek için tıklayınız
C
7 yıl
Kopruler cift tarafli ucretlendiriliyor
Arkadaslar bugun avrupadan anadoluya fsm den gecerken farkettim karsi serite de odeme sistemi koymuslar. Forumda herhangi bir bilgi gioremedim internette de nisan ayinda girilmis haberler var guncel bir habere rastlayamadim. Bir aciklamasi var mi bu isin ? Ucretler her geciste 3.5 ar lira seklinde mi olacak yoksa 7+7 TL mi olacak ?
C
7 yıl
Rock Zircon sonrasi kulaklik (max 50 lira-bass agirlikli)
arkadaslar 6 ay once ali express'ten aldigim rock zircon marka kulakligi son derece memnun kalarak kullandim. Dun kulakligin sag tarafi bozuldugu icin yeni bir kulaklik almam gerek. Yeni modellere hakim degilim ama rock zircon'dan daha iyi performans veren bir kulaklik modeli cikti mi ? (Ust sinir 50 lira)
Genellikle bass agirlikli muzik dinledigim icin bunu goz onunde bulundurarak oner vermenizi rica ediyorum.
Simdiden tesekkur ederim.
C
7 yıl
Mercedes C200 un E200 den pahali olmasi ?
Arkadaslar-abiler bir suredir mercedes yeni e serisi araclarla ilgileniyorum fiyat listesine bakarken dikkatimi cekti e200 AMG nin fiyati 274 bin lira iken c200 fascination modeli 277 bin lira. Aralarinda donanim farki olacak bir durum da yok sonucta ikisi de full araclar ki zaten c serisinde amg fascination dan ustte yer aliyor. Bu duruma anlam veremedim sizlerle paylasayim dedim yoksa c serisi e serisinden daha mi kaliteli
C
8 yıl
Bilgisayar çok yavaş neden olabilir ?
Arkadaşlar dün ikinci el olarak hp business serisi 8510p model bir laptop aldım.
77300 model 2.0ghz core 2 duo işlemci 4 gb ram 512 mb paylaşımlı ekran kartı 240 gb hdd gibi özellikleri var
bu bilgisayarda windows 7 ultimate 64 bit işletim sistemi yüklü. Bilgisayar ilk açılma evresinden itibaren çok yavaş yani açılma süresi 3-4 dakika diyebilirim bunun yanında google chrome u açmaya kalktığımda 2-3 kez çift tıklamam gerekiyor beklemekten sıkılıyorum sonra 3 tane chrome aynı anda açlıyor falan çoğu zaman biyere yazı yazarken ben 2-3 kelime yazmış oluyorum ondan sonra yazı yazmaya başlıyor.

windows 7 nin sistem puanlamasında tüm özellikler 8 üzerinden 5 civarıyken hdd 2.5 çıktı

bu bilgisayarı hızlandırmam için ne tarz bir işlem uygulamam gerekiyor ? sabit diske çok ihtiyacım yok aslında ucuzundan küçük kapasiteli bir ssd alsam işimi görür mü acaba ?

not: bilgisayar internete girmek video izlemek word-excel gibi programları kullanmak için alındı ama şu anda bu işlemleri bile sağlıklı yapamıyor.
C
8 yıl
Infiniti q30 lar gelmiş.
arkadaşlar yeni q30 lar İstanbul'da birkaç galeride mevcut
aracı incelediğimde dıştan değişik tasarımıyla gözüme hoş geldi ama iç kısımda Mercedes'ten alınan çok fazla parça var ve bu parçalar gözümü resmen tırmaladı.
aracı Japonlar dıştan tasarlamışlar sonra Mercedes'e verip alın naparsanız yapın demişler gibi

link:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-infiniti-autoken-2016-infiniti-q30-premium-1.5d-dct-109ps-dizel-292261008/detay
C
8 yıl
kilometresi düşürülmüş araç.
arkadaşlar bu aracı 2 yıl önce sattım. Sattığımda kilometresi tam 200 bindi. Benden sonra araca rc tampon arka stoplar iç ekranlar falan eklenmiş. Ben zaten aracı ekstra dolu satmıştım ve ben 23 bine satmıştım. Aracın bendeki tek değişeni sağ ön çamurluktu.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-tr-de-tek-207-modifiyeli-276090158/detay
C
8 yıl
Sigortada aracım yanlış yazılmış
Arkadaşlarım/Abilerim Geçen sene zamlı tarifeden aracıma 570 liraya sigorta yaptırdım. 25 yaşımdayım ve birkaç tane ufak tefek sürtmeden dolayı kazalarım var. Aracım Opel insignia 1.6 180 hp sedan olmasına rağmen dün sigorta poliçesine baktığımda arac opel insignia 1.6 115 hp cosmo hatchback olarak gözüküyor. Aracın motor numarası ve şase numarası doğru. Acaba yarın öbür gün sıkıntı yaşar mıyım ? Düzelttirmem gerekir mi ? Düzelttirirsem benden daha fazla para isterler mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.