X

Er
03 Mayıs 2021
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
X
2 ay
behzat ç
Behzat ç.'de hayaletin babasını öldüren adamın ileride tekrar karşısına çıktığı bir bölüm vardı kaçıncı bölümdü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
X
8 ay
Okulda sevgilim var diye sorun olur mu
Merhaba 2 yıllık ilişkim var şimdi aynı okula nqkil aldirdik okulda birbirimize dokunmuyoruz ama sürekli tenufuslerde beraberiz beraber yemek falan yiyoruz yani yanyana gözüküyoruz sorun olur mu kızarlar mı?
X
9 ay
Meslek liselerine nakil ne zaman açılır
9. Sınıfım geçmek istediğim lise meslek lisesi ve nakil yapmaya çalıştığım zaman okula ait alan geçiş işlemleri tamamlanmadığından dolayı kapalı falan diyor ne zaman açılır bilgisi olan var mı
X
9 ay
3. Hafta sınıf değiştirirler mi
Geçen sene sınıfta titreyip duruyordum anksiyetem var ama sinifimi değiştirmediler çok kötü bı bunalima girdim okulda titreyip ağlıyordum mecburen okulu bırakmak zorunda kaldım okula gitmeyip sınıfta kaldım bu sene psikiyatri tanım var anksiyete olarak ve başka bir okula nakil geçtim yine aynı şeyleri yaşıyorum titreyip ağlıyorum başka bir sınıfta çocukluk arkadaşım var onun yanında azda olsa rahat oluyorum müdüre bunları desek ve tanı kağıdını göstersek sinifimi değiştirir mi
X
10 ay
Okullarda boş kontenjan ne zaman açılır
Ağır anksiyetem var insan içinde duramıyorum titriyorum ağlıyorum sırf bu yüzden geçen sene okula gidemedim sınıfta kaldım şimdi erkek arkadaşım benim okuluma nakil aldıracaktı ama benim okulumda 0 kontenjan var ağlayıp duruyorum çok stres oldum okul açılmadan kontenjan açılır mı acaba?..
X
10 ay
Liseye geçişte kaç tane nakil haftası var ?
Lise tercihlerinde istemediğim bir okul tuttu 1 ve 2. Nakili şehrimde olmadığım için yapamadım babamın müdür arkadaşını aradık bildiği kadarı ile 3 nakil haftası olduğunu söyledi 2 nakil haftası mı var yoksa 3 mü?
X
11 ay
Lise nakil sonuçları okul açılmadan belli olur mu?
Erkek arkadaşımla aynı okulda olmak istiyoruz o benden bir sene geç başladığı için okula liseye yeni geçiyor tercih sonuçları bugün belli oldu ve başka bir okul çıktı yarın nakil aldırmaya gidecek ortaokuluna okul açılmadan nakil sonuçları belli olur mu (nakil isteyeceği okula puanı yetiyor)
X
geçen yıl
Dönem başı sınıf değiştirilir mi
Selam 9. Sınıfım ama bu sene bilerek kalıyorum bazı sebeplerim var yani 4 ay sonra tekrar 9. Sınıfa başlayacağım ama sevgilimde 9 olacak aynı sınıfa düşmek istiyoruz benim yalnız kalma korkum var sosyal ortamlarda o yüzden o olursa daha iyi olur eğer bir ihtimal aynı sınıfa düşemezsek dönem başı sınıf değiştirilebilr mi
X
geçen yıl
Sınıf değiştirmek için bahanem yok?
Saçma bi konu ama sınıf değiştirmem gerekiyor ama müdüre söylenebilcek bir bahanem yok ailem dışlandığımı hissettiğimi dese ve okula gelme hevesimin kaçtığını dese ikna olur mu ya da başka diyebileceğim bahane var mı?
X
2 yıl
Bilgisayarım valorantı kaldırır mı?
Valorant kaldırır mı İntel(r) Core(TM) i5-3320M CPU @ 2.60GHz (4,00 GB)kulanılabilir miktar 3,88 GB ram) 64 bit işletim sistemi (depolama alanı var) < Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.