I

Binbaşı
30 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
3 yıl
Xiaomi vacuum mop pro paspas ıslanmıyor
Merhaba arkadaşlar,

Yaptığım aramalarda bunun gibi bir hata görmediğim için yeni konu açma gereği duydum.
Yaklaşık 6 aydır bu cihazı kullanıyorum ve gayet memnunum. Son 15 gündür paspas yapmadığını fark ettim. Mop takılı, su haznesi takılı, herhangi bir hata vermiyor ama paspas hiç ıslanmıyor. Su haznesi kapağını açınca sağdan soldan su akıtıyor bir tıkanma yok ancak kapatıp cihaza taktığımda seviye ne olursa olsun paspasa su geçmiyor. Bu arada hazneye sadece su koyuyorum. Bu sorunu yaşayan ve çözüm bulan var mı?
I
10 yıl
Jones\u0027a 23 dakika tahammül etmek büyük bir başarıdır.
İlk sarısından sonra iki sarı kartlık faul yaptı ve atılmadı. Golde bom boş topu gitti rakibe attı döndü gol oldu. Çıkar artık şu adamı.
I
10 yıl
Bu kadar kötü takımada yenilmeyin be kardeşim.
Karşımızda hiçbir şey yapmayan bir rakip var biraz akıllı oyna be kardeşim. Bu derbiyi kazanamayacaksan neyi kazanacaksın?
I
10 yıl
Maçın tekrarı için başvuru yapıyoruz
Kesin bilgi kaynak ligtv
I
10 yıl
60 dakikalık takım
Rakip kim olursa olsun takım 60'dan sonra maçtan kopuyor. Yedekten girenler çıkarken küfür ettiğimiz adamlardan daha zararlı oynuyor. Takım tam çiftlik olmuş. En azından ikincilik için oynamalıyız ama futbolculardaki hedefsizlik çok belli. Bahane hazır, stad yapılıyor her maç deplasmandayız.
I
10 yıl
Emenikenin tokatı
< Resime gitmek için tıklayın >

hadi yardımcın kafa attı dedi ona rağmen atmadın. adam yerden kalkarken tokatıda patlatmış ya la. bir kanalda, bir gazetede yok şu tokat olayı. dün baktım hakem yorucularıda pozisyonu görüyor ama görmezden geliyor başta bünyamin gezer.
bu arada fener forumuna bir bakıyım dedim beynimden vurulmuşa döndüm. adamlara çıkmayan kırmızılar,necipin oyundan yanlış atılması, verilmeyen faulleri falan geçtim adamların 3. golüde buz gibi ofsayt. kuytın yanındaki adam resmen ofsayt ve bizim defans oyuncularını bozmuş.en az 5-6 tane maçın sonucunu etkileyen alehimize yanlış karar var adamların bir penaltısı verilmedi diye yeri göğü inletiyorlar. ayıptır be kardeşim.
I
10 yıl
Bilic oyunu okuyamıyor
Bu maçta emin oldum ki bilicde kesinlikle oyunu okuma sorunu var. Yapması gereken dwğişiklikleri iş işten geçtikten sonra yapıyor. Bugünkü ikinci yarı mücadelemiz tam bir rezillik. Bu rezilliği bilic benim burdan izlediğim gibi izledi.
I
11 yıl
Takımda kazanma isteği kalmamış
Rakiplerimiz kötüde oynasalar adamlar gol bulmak için kafa göz top oynuyor bizimkiler ligi bitirmiş.
Hele önde öyle bir üçlü var ki üçüde ayrı ruh. Almeida takımı bırakmış,töre ben oldum havasına girmiş,olcay zaten yazmaya gerek yok.Fernandes bunların arkalarında topla kavgasına devam ediyor. Lig biter bu senede feda oldu.
I
11 yıl
Maximum 1500 liraya kombi tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar. Eski baymak kombimiz sürekli arıza verip duruyor. Değiştirmek istiyorum. Şimdi kullandığım model baymak luna 240 fi. Bize yeterli ve öyle çok faturada gelmiyor. Bu tarz bir kombi arıyorum. En fazla 1500 verebilirim ama asıl baktığım modeller 1100 1200 civarında. Ev 90 metre kare öyle yoğuşmalı bakmama gerek yok herhalde. Şöyle servisi iyi ve özellikle duşta su sıcaklığı sorunu yaşatmayan(şu an kullandığımız bir süre soğutuyor sonra ısıtıyor sonra yine soğutuyor) kaliteli bir kombi tavsiye eder misiniz?
I
11 yıl
Ceza şikeden değil.
Beşiktaş’ta gündemden düşmeyen soru; Serdal Adalı ile Tayfur Havutçu ceza almadı ama Beşiktaş neden bir yıl Avrupa Kupaları’ndan men edildi? Sorunun yanıtı, siyah-beyazlıların 10 Haziran’da KAP’a (Kamuyu Aydınlatma Platformu) gönderilen yazıda gizli...

Burada yapılan açıklamada, “Şirketimiz aleyhine 03 Temmuz 2011 tarihinde başlatılan soruşturma ve takip eden gelişmeler çerçevesinde UEFA Avrupa Ligi 2013-2014 sezonu talimatı idari kriterlere aykırılık iddiasıyla Disiplin Kurulu’na sevk edilmiş bulunmaktadır” ifadesi bulunuyordu. Buna bakıldığında, Kartal’ın “idari kriterlere aykırılık” nedeniyle Avrupa dışında kaldı

http://skorer.milliyet.com.tr/ceza-sikeden-degil/besiktas/detay/1727929/default.htm
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.