S

Binbaşı
26 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
Windows 7 Başlangıçta Siyah Ekran/Masaüstü YOK
Acer 5520 kullanıcısıyım. Şu dakikaya kadar sorunsuzdu bilgisayar. 2 gün önce açılması çok uzun sürdü ve sonra açılmadı. Simsiyah ekran ve mouse imleci var sadece.

CTRL+ALT+DEL > işlemiyor.

Başlangıç Onarma, sistem onarması vb. şeyleri yaptım fakat düzelmedi.

"Güvenli Aç" yapamıyorum. Yine aynı şekilde simsiyah bir ekran geliyor.


İnternetteki bazı kaynaklar formatın bir çare olmadığını söylüyor bu yüzden daha format atmadım. İçindeki dosyalarım gitsin istemiyorum. Formatsız halletmeye çalışacağım elimden geldiğince.

Yardımınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
S
10 yıl
Eskişehir\u0027de yaşayanlar bakabilir mi?
Öncelikle merhaba arkadaşlar,
Ayın 18'inde Eskişehir'e doğru yola çıkacağım, 19'u sabahı orda olurum büyük ihtimal. Kız arkadaşım Anadolu Üniversitesinin Grafik bölümüne girmek için yetenek sınavlarına girecek ben de onunla beraber gitmek istedim. Hem destek olmak için hem de Eskişehir'i görmek için. Fakat beraberinde gideceği Resim Atölyesi şimdiden ev kiralamış orada kalacaklar. Ben de kendime kalacak yer arıyorum, Eskişehir'de güvenebileceğim ve ekonomik açıdan da uygun olacak herhangi bir pansiyon, lojman vb yerler var mı? Varsa neresi? Bunları söylerseniz çok sevinirim.


Tabii ki evinde konaklayabileceğim bir arkadaş varsa (Dh'den çıkar mı bilmem ama) onunla da konuşup tanışabiliriz. Yanıtlarınız için teşekkürler.
S
10 yıl
Konu Dışını Aşk Platformu YAPTINIZ LAĞN
Bu ne la böyle? Biraz önce üşenmedim saydım 1. sayfada 13 tane kız konusu vardı. Amacınız ne oğlum?
Hani gören de burayı Türkiye'nin Playboylarının toplaşma noktası zannedecek. Yok hacı, değil ! Hani işte iyi olan vardır kötü olan vardır ama buraya konu açmak hiç bi işe yaramayacak! Bi kısım ergen de burdan kız düşürmeye yorumlar yazıyor. Forumda 1 erkek başına 2 erkek düşüyor la.

"No SS no Güven" tayfasına 1. sayfanın 1/4'ü işte. Hem de daha anakonular falan bile gözüküyor. Aşağılara kadar gidiyor bu konular artık.

< Resime gitmek için tıklayın >

İşin özü; Yapmayın hocam, çünkü böyle hem kendinizi hem de aşk anlayışınızı küçük düşürüyorsunuz. (Ya da zaten saçma ve küçük olduğunu bize gösteriyorsunuz )
S
11 yıl
Konsere gidiyoruz, PANSİYON lazım!!!
Evet arkadaşlar, Beşiktaş'ta sadece 1 gece kalıp sabah terk etmelik bir pansiyon arıyorum. İzmir'den İstanbul'a konser amaçlı gideceğiz ve arkadaşlarla konaklayacağımız bir yere ihtiyaç duyuyoruz. Beşiktaş, Maçka gibi konser sonrası gidebileceğim fiyat/hijyen açısından uç noktalarda olmayan bir pansiyon önerebilecek olanınız var mı?

Konaklama için başka öneriler varsa açığım.

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
S
11 yıl
Laptop Kapanma Sorunu (garip)
Normal bir ısınma/kapanma sorunu zannettiğimden servise götürecektim fakat annemin bir lafıyla işin farklı bir boyutta olduğun düşünerek bu sorunu yazıyorum ;
Bol bol, dizi/anime izleyen biri olduğumdan dolayı çok çabuk olayı fark ettim çünkü ne zaman anime izlesem yaklaşık 15. dakikasında videonun "çat" bilgisayar kapanıyor.İşin garibi bilgisayarı açık bırakıp gideyim, hiç bi şey olmasın o zaman da kapanıyor. İlk vakitler ısınıyor kapanıyor dedim sonra düşündüm bu bilgisayar ben 1 saat dota oynadığımda kapanmıyor. Ki bir oyun bence daha fazla ısındırıyordum bilgisayarı. Her neyse bu sorun cidden canımı sıkmaya başladı, olayı düşündüm ve vardığım sonuç;

Bilgisayarda hareket edecek bi şey yapmadığım zaman kapatıyor kendini.Güç ayarlarına ve pil ayarlarına baktım farklı bi şey göremedim. Virüs taraması yaptırdım fakat kapandı sanırım bilgisayar Olay sizce nedir ne yapmam gerek?
S
11 yıl
Küçük bir çeviri (zor)
Ya da birer toz parçası olup
Savrulduklarında mı, ince rüzgarda uçar gibi?

bu bi' şiirin parçası arkadaşlar haliyle edebî bi çeviri olması için uğraşıyorum. Ama kafam allak bullak oldu yardımcı olaiblir misiniz acaba?
S
12 yıl
Gözle görülür derecede yavaşlama
Evet arkadaşlar Bilgisayarım Acer 5742g.Özellikleri bakımından hoş bilgisayar bence.Ama gelin görün ki daha 5-6 aylık olamasına rağmen büyük bir hız düşüklüğü var.En net anlayabildiğim yer oynadığım "Dota" adlı oyun sayesinde oldu.Bilgisayarı ilk aldığımda 7 sn'de yüklenen Loading ekranı şuanda 19 sn'de yüklenmekte.Norton Antivirüs var bilgisayarımda tarattım ve cookievirüsleri dışında bir şey bulmadı(onları da sildi).Sonra düşündüm Antivürüs programı yoktu ilk aldığımda alakası olabilir mi?Kapattım ama hala büyük derecede fark var.Bir sebebi nedeni var mıdır?Var ise nasıl giderilir?

Birde Firefox'tan çekiyorum.Bir internet tarayıcı sadece forum ve facebookta takılırken 270-600 K (bellek) yiyebilir mi?!
S
13 yıl
İmzamı değiştiremiyorum
İmzamı değiştiremiyorum.İmza kısmında kodlamalar ve imza kuralları yazıyor ama imzayı yazıcak bi yer yok.Yardım edebilir misiniz?
S
13 yıl
En Çok Etkilendiğiniz Kitaplar?
Evet arkadaşlar en çok etkilendiğiniz ve hatırlıyorsanız kaç yaşınızda etkilendiğininizi soruyorum size.Ben bir çok kitaptan etkilendim ama geriye dönüm baktığımda
Şeker Portakalı
Aklı Bir Karış Havada/Susanno Tamaro
Martin Eden/Jack London
... ve hatırlamadığım bir sürü kitap ismi kesinlikle bu kadar az değil ama niyeyse şuanda kafam çalışmıyor Bakalım Dh'nin kitapseverleri var mı?Varsa ne tür okuyorlar?
S
13 yıl
Poketop ?
Evet poketop ihtiyacım var elinde olan var mı?Böyle düzgün boyutlarda ele avuca gelcek bir şey.Hayrına vercek.Yok illa para isterim ben diyen varsa da PM atsın acil ihtiyacım var
Not:Şu anda istanbul'dayım.İst.te elden alabilirim gelecek pazartesinden itibaren İzmir'de olcağım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.