W

Yüzbaşı
03 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
17 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
14 yıl
SATILIK TAKILAR (BERAMUS)
ring of courage +2 => 200 tl
ring of courage +1 => 90 tl
iron neck => 150 tl
iron belt => 100 tl

hepsini almak isteyene 500 olur.

izmir ve bursa'dan yüzyüze satılır.

özel mesaj ile ulaşınız.
W
14 yıl
şaşırdım
< Resime gitmek için tıklayın >



Google coşmuş iyice yahu.. Vallahi bravo.. Gerçi ben ektedir değil "görülmektedir" yazdım ama olsun.. Faydalı bir şey.. iyi bir şey..
W
14 yıl
Iron Belt alınır
iron belt alınır TL ile. (adana, izmir ya da gittigidiyordan)

iletişim için DH özel mesajı kullanınız teşekkürler.
W
14 yıl
Asansör Kullanma Kılavuzu
Arkadaşlar yıllardır gözlemlediğim üzere Türkiye'de insanlarımız asansör çağırmayı bilmiyorlar. Şimdi bilmeyen arkadaşlarımıza bu konuda bilgi vererek, 8 inci kata çıkmak isteyen birinin aşağı inmek isteyenler yüzünden 3 defa duran asansörde çektiği eziyeti azaltma amacı ile durak sayılarını azaltmaya bir nebze katkıda bulunmak hedefindeyim. Anlatacağım örnek iki ve daha fazla asansörlü sistemler için profesyonel asansör kullanıcısı olma yolunda size büyük yol katettirecektir.

< Resime gitmek için tıklayın >

Ana mantık asansörü olduğunuz yere çağırmak değil, gideceğiniz yeri ona bildirmektir. Buradan hareketle diyelim 5 inci kattan 0'a ineceksiniz, dolayısıyla aşağı gideceğiniz için aşağıyı gösteren butona basınız. Asansörün hangi katta olduğu burada önem arz etmemektedir. Dolayısıyla "Aaa asansör 0'da çağırayım da buraya gelsin" diyerek Yukarı tuşuna basarsanız asansör sizi yukarı çıkarmak niyetiyle gelecek dolayısıyla eğer o sırada yukarı çıkan birileri varsa durup sizi de almaya kalkacaktır.

Yani bu kadar safsataya gerek yok aslında kısaca asansör çağırırken lütfen ama lütfen İNMEK İSTİYORSANIZ AŞAĞI, ÇIKMAK İSTİYORSANIZ YUKARI BASINIZ
W
14 yıl
ÇAKKIDI
Videoyu izlemek için tıklayınız



Demek ki sözlerin bi önemi yokmuş ne okunursa okunsun şiir edasıyla aynı etkiyi yaratıyormuş.. Bir de böye çiçekli böcekli slayt :D

(alıntı değil el emeğe göz nuru)
W
14 yıl
nickimi yeniledim
hayırlı olsun..
W
14 yıl
Anladım ki
W
14 yıl
Bundan sonra şükür edeceğim
W
14 yıl
ALL STAR 2010
Kimler izlicek?
W
14 yıl
*nameless* (The Original Topic) İlk açılan *nameless* konusu
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.