E

Yarbay
21 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
42 üye
Görüntülenme (?)
197 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
6 yıl
Golcüsü ve defansı olmayan takım
Golcumuz yok, net. Defansın göbeğine Maicon ve Ahmet diye iki kalas koymuşlar, tek hamlede bitiyorlar ve çok ağırlar. Şampiyonlar Ligi'nde averaj takımı oluruz .
E
6 yıl
BIOS UPDATE SONRASI SIYAH EKRAN
Arkadaşlar, Msi 970 gaming anakartimin biosu m2 den m4 e yukselteyim dedim ve biosa girerek, USB belleğe kaydettiğim bios sürücüsü yükledim. Yükleme sonrası bilgisayar yeniden başladı ama ekran simsiyah ve tepkisiz. Uyarı sesi yok. Ne yapılabilir?
E
6 yıl
Quaresma\u0027nin cezasi belli oldu.
4 maç...
E
6 yıl
Manuel Neuer: Beşiktaş maçı sıkıcı geçecek.
Alman kaleci ülkesinde yayınlanan bir televizyon kanalına katıldı. Ukala tavırlarıyla dikkat çeken Neuer Beşiktaş hakkında iddialı açıklamalar yaptı. İşte Nueuer'in o sözleri: "Beşiktaş'ın güçlü ve kaliteli bir takım olduğunu biliyoruz. Ama bu maçta takımın beni arayacağını zannetmiyorum. Çünkü karşı rakibin defans yapmaktan başka bir çaresi bulunmuyor. O yüzden bu maç kalecimiz Ulreich için rahat ve sıkıcı bir maç olacak." diyerek sözlerini tamamladı.
HABERBJK
E
7 yıl
TFF\u0027den Fatih Terim\u0027e cevap: 3.5 milyon euroyu ödemeyecegiz
TFF, fatih terime cevap yollamış. Bu parayı almayı cok istiyorsa mahkeme kapısı acık diye devam ediyormuş.
Bakalım neler olacak.
E
7 yıl
Bir konu hakkında yardıma ihtiyacım var.
Arkadaşlar merhaba. Sony xperia z3 satın aldım ikinci el ama eve geldiğimde sim kart tutucusunun ( tepsinsinin ) olmadıgını fark ettim. Kartı, tutucu olmadan yerlestirmeye calısıyorum ve kart takıldı deyip telefon kapanıp açılıyor ama sim kartı okumuyor, görmüyor. Bu sim kart tutucu olmadan simkartı görmez mi telefon? Simkart tutucu olmazsa olmaz mı? Ve nereden temin edebilirim? Teşekkürler...
E
7 yıl
Son zamanlarda izlediğim en iyi derbilerden biri oynanıyor.
Maçı izlemeyen varsa hemen bir yerlerden izlesin. Üst düzey ve çok kaliteli bir maç oluyor.
E
7 yıl
Aykut Kocaman, bir aileyi bitirdi.
"aykut kocaman hayatımı değiştirdi. yalnızca bir oyuncuyu göndermedi, bir aileyi gönderdi. eşim ile oturup 'şimdi nasıl işin içinden çıkacağız?' diye konuştuk. çünkü beni gönderdiğinde artık daha fazla futbol oynamak istemiyordum. iyi oynuyordum ve o beni gönderdi. ben sorun çıkarmadım ama o beni bir sorun haline getirdi. curitiba'ya dönüp hayatımı düzene sokmam bir buçuk iki yılımı aldı. insanlar alex'i görüyor ama alex'in arkasında bir kadın ve büyümekte olan 3 çocuk vardı. aykut kocaman kariyerimi durma noktasına getirdi.".
Alex De Souza
E
7 yıl
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin iddaa oranları açıklandı
Süper Lig'de oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin iddaa oranları da açıklandı.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin iddaa oranları belli oldu.

iddaa'dan yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe, Beşiktaş ile oynayacağı derbide az da olsa favori olarak gösterildi.

Fenerbahçe'nin derbide galibiyetine 2,00'lık oran açılırken, Beşiktaş'ın galibiyet oranı 2,60 olarak belirlendi. Derbinin beraberlik oranı ise 3,10 olarak açıklandı.

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde 2,5 gol üst seçeneğinin oranı 1,50, 2,5 gol alt seçenğinin oranı ise 1,85 olarak belirlendi.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş 23 Eylül Cumartesi Kadıköy'de karşı karşıya gelecek.

http://www.sporx.com/amp/fenerbahce-besiktas-derbisinin-iddaa-oranlari-aciklandi-SXHBQ654732SXQ
E
7 yıl
Bir de yabancı sınırlaması getirmeye çalışıyorlar?
Öncelikle bu mükemmel ve gögüs kabartan galibiyetten ötürü Beşiktaşımızı kutluyorum. Gerçekten çok sevindim ve gurur duydum.
Yabancı sınırı olsaydı, Beşiktaşın, Porto deplasmanında böylesine gurur veren galibiyetini bu kadar rahat görebilir miydik? Bence göremezdik. Yabancı sınırının kalkmasından ötürü, artık avrupa kupalarındaki takımlarla eşit şartlarda karşılaşma şansımız var. Yabancı sınırının uygulanması kesinlikle ülke başarılarımıza darbe olacagı aşikâr. Gelen kaliteli yabancı oyunculardan, Türk futbolcularımız da birçok şey öğrenecektir ve kendilerini geliştirme şansını da yakalayacaklar. Umarım Demirören ve tayfası bu saçma sapan sınırlamayı uygulamak için harekete geçmezler.
Tekrar tebrikler arkadaşlar. Gurur gecesiydi...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.