K

Er
22 Nisan 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
7 ay
Doğu Ekspresi 2014 yılı bilet fiyatları ve sefer tarihleri netleşti
2019 yılından günümüze kadar 66 bin 258 yolcunun seyahat deneyimlediği Turistik Doğu Ekspresi seferleri ile ilgili yeni detaylar belli oldu. Ankara ile Kars arasında karşılıklı şekilde seferleri gerçekleştirilen Turistik Doğu Ekspresi sayesinde, masalsı bir yolculuk mümkündür.

Doğu Ekspresi’ne kıyasla, sadece yılın belirli dönemlerinde olacak şekilde; Aralık ayı ve Mart ayı arasında hizmet veren Turistik Doğu Ekspresi ile kar manzaralı keyifli yolculuk deneyimlemek keyif verecektir.

Turistik Doğu Ekspresi’nin 2023 – 2024 sezonuna yönelik araştırmalar devam ederken, yeni bir gelişme yaşandı ve 2023 – 2024 Turistik Doğu Ekspresi bilet fiyatları belli oldu. Konu ile ilgili olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan açıklama geldi.

Tüm detaylar: https://www.kampyerleri.org/2023-2024-turistik-dogu-ekspresi-bilet-fiyatlari-belli-oldu/
K
7 ay
Yunanistan Adaları İçin Türk Vatandaşlarına Kapıda Vize Gelişmesi
Yunanistan ile Türkiye Cumhuriyeti ilişkileri anlamında yeni süreç yaşanacak. Avrupa Birliği (AB) üyesi olan Yunanistan’ın yedi adası için Türk vatandaşlarına kapıda vize uygulaması başlatılabileceği ifade edildi ve çalışma taslağı hakkında bilgiler sızdırıldı. İşte Yunanistan Adaları için Türk vatandaşlarına kapıda vize gelişmesi ile ilgili detaylar.

Yunanistan Adaları İçin Türk Vatandaşlarına Kapıda Vize Gelişmesi > Tüm detaylar için tıklayın

Kaynak: Kampyerleri.org
K
2 yıl
Türkiye\u0027deki Tüm Kamp Alanlarını Tek Listede Topladık
Türkiye'deki tüm kamp alanlarına tek sayfadan ulaşmak artık çok kolay. Kamp ve doğa sporları yapmayı seviyorsanız bu blog tam size göre. Üstelik ana sayfalarına girince gitmek istediğiniz veya öğrenmek istediğiniz kelimeleri aratınca direk hap bilgiye ulaşıyorsunuz. Kampçılık için büyük bir nimet. Türkiye'nin en büyük kampçılık ve doğa sporları platformu Kampyerleri.org olarak hizmetlere devam ediyoruz. Instagram'da takip etmek isteyenler @kampyeri sayfamıza göz atabilir. Doğayla kalın.

Blog: https://www.kampyerleri.org/7-bolge-81-il-kamp-alanlari-tam-listesi-ucretli-kamp-yerleri-ucretsiz-kamp-yerleri//

Instagram: https://www.instagram.com/kampyeri/
K
3 yıl
Doğu Ekspresi Turları Başladı! Bilet Bulma Tüyolarını Paylaştık
Doğu Ekspresi turları son zamanların en popüler tren yolculuklarından birisi oldu. Artan talepler nedeniyle klasik vagonlar arasından yataklı vagon ise Turistik Doğu Ekspresi trenlerine aktarıldı. Klasik Doğu Ekspresi trenlerinde artık sadece pulman yani koltuklu kompartmanlar ve örtülü kuşetli diye bahsettiğimiz 4 kişinin konaklayarak seyahat edebileceği kompartmanlar var. Peki günümüzde Doğu Ekspresi'nde bilet bulmak için nasıl bir yol izlenmeli? Tüm detayları blog sitemizde sizlerle paylaştık. Okumak için linke tıklayın!

LİNK: https://www.kampyerleri.org/dogu-ekspresi-bileti-nasil-alinir-2021-dogu-ekspresi-bilet-fiyatlari//
K
3 yıl
KAMP YERLERİ HARİTASI (81 İL) YAYINLANDI
Türkiye'de kampçılık anlamında büyük adımlar atan bir oluşumuz ve kamp ile ilgili doğa severlere faydalı çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Instagram'da https://www.instagram.com/kampyeri/ sayfamız ile 555 bin takipçiye ulaştık. Karantina sonrasında kamp yapmak isteyen arkadaşlar; 3 yıldır yayında olan ve her geçen gün güncellenen Türkiye Kamp Alanları Haritası'na kolaylıkla erişebilir.

Kamp yapmak için rota araştırması yapacaklar bu haritada istediği yere özel yol tarifi alarak huzurlu bir çadır kampı tatili yapabilirler. Kamp alanları haritamız her geçen gün güncellenmektedir. Bizi takip etmeye devam edebilirsiniz. 
 Haritamıza ulaşmak için; --->>>https://www.kampyerleri.org/turkiye-kamp-alanlari-haritasi//

< Resime gitmek için tıklayın >
K
4 yıl
Türkiye Kamp Alanları Haritası Yayında!
Türkiye'de kampçılık anlamında büyük adımlar atan bir oluşumuz ve kamp ile ilgili doğa severlere faydalı çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Karantina sonrasında kamp yapmak isteyen arkadaşlar; 3 yıldır yayında olan ve her geçen gün güncellenen Türkiye Kamp Alanları Haritası'na kolaylıkla erişebilir. Kamp yapmak için rota araştırması yapacaklar bu haritada istediği yere özel yol tarifi alarak huzurlu bir çadır kampı tatili yapabilirler. Kamp alanları haritamız her geçen gün güncellenmektedir. Bizi takip etmeye devam edebilirsiniz. Haritamıza ulaşmak için; --->>>https://www.kampyerleri.org/turkiye-kamp-alanlari-haritasi/

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.