S

Yüzbaşı
07 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
12 yıl
Mini Cooper S-Peugeot 207rc LeMans-?
Merhabalar öncelikle;
2003 model Golf 1.6 sahibiyim. Aracımı Cooper s yada 207 rc LeMans(yada normal rc)ile değiştirmeyi düşünüyorum. başka model tavsiyeleriniz varsa onlarada açığım. amacım spor hızlı giden bir araba sahibi olmak.golfün performansı pek tatmin etmedi açıkcası daha atak ve seri bir araba istiyorum.bütçem 35-37bin tl. Daha altı olursa tabiki iyi olur fakat 37bini geçmek istemiyorum.sizin fikirlerinizi nedir ?
S
12 yıl
DOWNLOAD KESİLMESİ
download yaparken(hotfile vb siteler) takılma sorunu yaşıyorum.
mesela 1,7gb oyunda bazen 1,3 gb geliyor ondan sonra takılıyor bazen 300mb geliyor sonra takılıyor neden bu sorunla karşılaşıyorum.
700 mb olan bi oyunda aynı şey geçerli bazen 500 de kesiliyo bazen 100 de. tekrar deniyorum arasıra bu sefer indiriyor.
video izlerken yada nette gezinirken bu sıkıntıyı yaşamıyorum bağlantı sorunsuz.
ayrıca kardeşimin ve kuzenimin laptoplarından download denedim.yine aynı problemle karşılaştım bazen iniyor genel olarak takılıyor.
S
13 yıl
silinebilir
gerek kalmadı
S
13 yıl
VODAFONE HEDİYE TELEFON
Vodafone cep avantaj heryöne extra+ tarifesini kullanmaktayım.
Aylık fatura tutarım 150Tl altına düşmez ve yaklaşık 1 yıldır bu şekilde kullanıyorum
Vodafone red abonesiyim.Yaklaşık 1-1,5yıl daha bu şekilde kullanımım olacak ki daha yeni bis aboneliğide açtırdım +30TL de ordan geldi
Yani faturanın 180-200 arasında geleceği aşikar.
Bu durumda 1yıl kalmayı taahüt etsem herhangi bi hediye telefon alabilirmiyim?
Yada neler yapmalıyım?
S
13 yıl
Silinebilir
Silinsin
S
15 yıl
K800i Mesaj Yedekleme
k800i telefonumu satıcağım için içindeki mesajları ve rehberimi bilgisayara kaydetmek istiyorum nasıl yapabilirim..
S
15 yıl
HOSTEL
.....................




daha öncede bi konu açmıştım buradan devam edelim

amsterdamda kalıcak hostel arıyorum.bu konuda bilgisi olanlardan yardıma ihtiyacım var yada başka kalınabilcek ucuz konaklama şeklide olabilir.vize için kalıcak yer rezarvasyonu istiyolar ama nasıl yapıcam pek bi bilgim yok.internette *bu* siteye rastladım ama book deyince fiyatlar değişiyor yada ben beceremedim fyling pig downtown meşhur bir hostel ama 7 gün rezerve ediyor en fazla mart 20 gidiş mart31 dönüş 11 gece olucak konaklama 10-15 euro arasına bulamazmıyız hiç(2 kişiyiz)başka tavsiyeler olursa onada açığım
S
15 yıl
Hollanda hostel tavsiyesi
mart ayında(20 si gibi) hollandaya gitmeyi planlıyorum turist amaçlı vize almak işi tam olarak nasıl oluyor(ilk defa alıcam) ne gibi evraklar istiyolar,evrakları veriyoruz sonra mülkat oluyo bildiğim kadarıyla ayrıca devlet memuruyum(yeşil passaport olmuyor)ve aöf de okuyorum bunların bi avantajı olurmu bağ-bahçe,yat-kat,arabam,bankada para flan yok(ailede var ama babamın üstüne herşey) konsolosluğa ne zaman başvurmalıyım,yabancı dil ingilizce var ama çok iyi değil basit diyaloglar kurabilirim,derdimi anlatabilirim sadece,öyle oturup biriyle fazla muhabbet edemem bunun bi zararı olurmu illa süper ingilizce istiyolar mı? bu sorularıma cevap verebilcek biri varmı?hollanda olmasa bile başka ülkelerin vize işlemlerinden geçenler anlatabilir mi?
S
16 yıl
Colsa Fenerbahçe\u0027de
http://www.tumspor.com/haber/20080826/Colsa-Fenerbahcede--VIDEO-GALERI.php

linkin yalancısıyım haber fason olabilir.ama bu saatten sonra fazla iyi birisini beklememek lazım
S
16 yıl
DVD sorunu
arkadaşımdan aldığım dvd nin içindeki 5-6 tane divx film var fakat filmleri açtığımda bilgisayar takılıyor ve açılmıyor birkaç kere silip koydum fakat yine kilitlendi oysa dvd yeni çekilmişti neden böyle bi sorunla karşılaştım ve bunun bir çözümü var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.