A

Er
04 Kasım 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
Belgeler posta ile nasıl gönderilir?
Arkadaşlar bir yerden burs kazandım ama bana baya uzak.İstenilen belgeleri postayla göndermem gerekiyor.Ama hiç daha önce posta ile bir şey göndermedim. Ben bu belgeleri kendim mi paketlemem gerek ? Ve yollamak için ne yapamam gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz
A
5 yıl
İpad kalem önerisi
Merhaba! Üniversitede slaytları iPadden takip ediyorum. Ama bazen üzerine notlar almam gerekiyor. Bana bunun için kalem önerir misiniz? Apple pencil önermeyin aşırı pahalı öğrenci adamım ben.
A
5 yıl
Myp ile geçiş yapsam bursum kesilir mi??
Merhaba, ben tıptan mühendisliğe geçiş yapmak istiyorum. Tıp 1.sınıfta kyk bursu alıyorum diyelim. Merkezi puanla yatay geçiş yaptığımda mühendislikte tekrar 1.sınıfta başlayacağım. Bu durumda bursum kesilir mi? Ve hazırlıkta burs alabilir miyim?
A
5 yıl
Tıp pişmanlığı
Herkese merhaba. Bu sene üniversite sınavına girip sayısaldan 4,6k ya girdim. Şuan İstanbul'da bir okulda tıp eğitimi almaya başladım. 2 aylık eğitimim boyunca tıpa dair tereddütlerim başladı ve şuan mühendisliği düşünüyorum. Bu sene 1.sınıfı bitirip yazın merkezi puanla yatay geçiş yapmayı düşünüyorum. Bu süreçte bölüm/üniversite seçerken bir daha pişmanlık yaşamamak adına neler yapmamı tavsiye edersiniz? Eğer ki tıpa devam etmeyip mühendisliği bitirip işsiz kalırsam diye bir tereddütte var içimde.Ağır depresyona girdim. Ve 1 sene kaybım olacak sizce tıpı bırakmayı kesinleştirdiğimde bu sene tıpı salıp ingilizce kasıp 1 seneyi telafi edebilir miyim? Tecrübelerinizi,önerilerinizi bekliyorum.Barışla kalın.(Lütfen tıpı kazanmışta dert arıyor.. gibi saçma yorumlarda bulunmayın. Tıpı bırakmayı düşünmemin sebebi eğitimi değil mesleki hayatım boyunca nöbeti,tusu,her şeyden çok fedakarlık etmeyi kaldıramayacağımı düşünmem.Tercih zamanı niye düşünmedim bunları diye kafamı duvarlara vurmuyor değilim dışarıdan göründüğü gibi değilmiş.)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.