P

Yüzbaşı
01 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
83 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
3 yıl
silinsin
slinsin
P
3 yıl
Hilafet gelebilir miş.
P
3 yıl
Çöpten nasıl yemek yenilir!
 "video kullanılamıyor"
çok merak ettim seyredecektim ama seyredemiyorum.

https://www.milligazete.com.tr/haber/6359946/trtden-vatandasa-tuyo-copten-nasil-yemek-yenilir
P
4 yıl
Depremde yoksullar ölür, zenginler ölmez
P
4 yıl
SAMSUNG ALMAK PİŞMANLIKMIŞ
ek-1:bugün teknik servis ile görüştüm.samsung merkezin cevabı ilimdeki yetkili sevis tarafından ,"otomatik kaynak algılama tek cihaz takılı iken gerçekleşecek bir özellik" mealinde bana iletildi.genede thh'ye başvurmayı düşünüyorum.

yaklaşık 1 ay önce samsung C24RG50FQM curved monitör satın aldım.almaz olaydım.neyse konuya geleyim ,monitörüme hep pc hem receiver bağlı her ikiside hdmi ile.pc yi kapatıp tv'yi açtığımda monitör açılmıyor.benzer şekilde tv'yi kapatıp pc'yi açtığımdada monitör açılmıyor.menüden otomatik kaynak algılama açık olduğu halde.< Resime gitmek için tıklayın >
Her neyse dün teknik servisine götürdüm,teknik servisteki eleman kısa bir inceleme sonucu sorun olmadığını söyledi.ben var dedim daha sonra yanına çağırdı.bir ucu laptopa bağlı hdmi kablosunu önce monitörün hdmi 1 girişine taktı, ve görüntü geldi .Daha sonra hdmi 2 girişine taktı ve görüntü geldi.gördünüzmü sorun yok dedi.Ve daha sonra ben aynı anda 2 cihaz bağlı olsun dedim.2 adet laptobu monitöre bağladı,ve 1 den takılı laptobu kapattı ve görüntü yok siyah ekran 2 den takılı laptop çalışıyor ama monitör 2. kaynağı algılamıyor.Sorunu gözleriyle gördü ve bir vidyo çekip genel merkeze göndeririz dedi.çektik gönderdi ve daha sonra biz size ulaşırız dedi; ve ulaştılar vidyoyu izlemişler bugün genel merkez cihazda sorun olmadığını söylemiş.bende gelen cevabı aynen bana yazılı olarak iletin dedim.bunu yapamayacaklarını ancak bana servis formu verebileceklerini söyledi.gittim ve servis formunu aldım.istediği gibi ürünü hasarsız teslim aldım yazdım ve imzaladım.Ama oda ne servis formuna arıza bulunamadığını yazmış 1 saat sonra yazdığını okuyunca farkettim.< Resime gitmek için tıklayın > gördüğü ve vidyoda belli olan sorunu değil yaptığı ilk testi yazıyor arkadaş.

yasal yollara başvurmayı düşünüyorum. tavsiyelerinize açığım öne çıkaran arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
P
4 yıl
Samsung 24\" 144 HZ LC24RG50FQMXUF alacakların dikkatine
-1) eğer benimki sorunlu değilse auto power on (otomatik açılma yok) ,monitöre bilgisayar ve receiver bağlı,bilgisayar yada receiver hangisini açarsam açıyım monitörün düğmesine basmadan açılmıyor.menüden güç ile ilgili bütün ayarları kurcaladım çözüm yok.

-2) monitörün ayakları çok uzun,klavyeyi çapraz konumlandıramazsınız,yada monitöre fazla yaklaştırma şansınız yok.

+1)renkler ve kontrast gayet iyi.
+2)hatalı pixel çıkmadı.

yeni aldığım için fazla inceleme şansım olmadı aklıma geldikçe yazarım.

EK:
-3)display port kablosu çıkmıyor.Kutudan sadece 1 adet hdmi kablo çıkıyor.
+3)kutudan çıkan hdmi kablo ile 144 HZ çalışıyor.

EK 2: -1 numaralı sorun auto power on çalışıyormuş,çalışmayan "auto source" .receiver'ı kapatınca monitörün düğmesine basmadan pc ekranı gelmiyor ve aynı şekilde pc'yi kapatıp receiver'ı açınca düğmeye basmadan görüntü gelmiyor.Menüden "auto source" açık olduğu halde
P
4 yıl
Zor soru
Sizce 1ms 75hz mi ,yoksa 4ms 144 hz monitör'mü oyun için daha uygun.Yani tepki süresimi yoksa tazeleme frekansımı daha önemli.
P
5 yıl
(çözüldü) ryzen 5 1600 idle speed
ryzen 5 1600 e geçiş yaptım.Fakat beni şaşırtan birşey var sistem boştayken cpu 3391 mhz yani 1000 küsürlü değerlere düşmüyor ve haliyle güç tüketimi HWMONITOR de 17.44 watt..eski fx 6300 üm boşta 1400 mhz ye düşüyordu.Bu yeni ryzenlarda gereksiz durumlarda yavaş gitme özelliği yokmu?
Ben pc min boştayken az enerji harcamasını istiyorum.Bu konuda bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.biosta bilmediğim bir ayarmı var?
önceki athlon 200ge boşta 5 watt harcıyordu.ekran görüntüleri ekte,anakart gigabyte b450m-s2h. BIOS son sürüm.< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
P
5 yıl
bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)
anakartım asus prime b350m-k,tüm sürücüler ,anakart ve çipset sürücüleri yüklü,fakat böyle bir sorun var.sebebi ne olabilir.
usb den sadece klavye ve mause takılıyken bile bu durum var.klavye mause diğer bilgisayarda sorunsuz.

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
P
15 yıl
windows vista home premium 64 oem
Elimde geçen yıl yeni bir anakart ve işlemciyle birlikte vatan bilgisayardan satın aldığım oem vista home premium 64 bit türkçe dvd var.
Sorum şu dvd nin kutusunu hiç açmadım,yani kullanmadım.Bu dvd yi başka bir bilgisayarda kullanırsam lisans geçerli olurmu yada bu dvd yi başkasına satabilirmiyim? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.