Y

Çavuş
30 Eylül 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
193 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
4 yıl
Fatih Karagümrük Spor Kulübü
Geçen sezonda süper lige çıkan takım şu anda birinci sırada..Bu akşam da Kadıköy'de Fener ile maçı var..Maçları takip etmiyorum ama ara ara sonuçlara bakıyorum..Bu takım da dikkatimi çekti, ne dersiniz sürpriz yapar mı?
Y
4 yıl
Azerbaycan\u0027a gönüllü ?
Azerbaycan'da askere galiba 700 bine yakın kişi gönüllü olarak başvurmuş.Bizim buradaki haberlere bakınca İYİ Parti'den ve Kudüs Platformu'ndan başvurular olmuş.Bu arada Kudüs Platformu imza topluyormuş, 50 imza toplamışlar..Ne düşünüyorsunuz?
Y
4 yıl
iptal
iptal
Y
4 yıl
iptal
iptal
Y
4 yıl
Sigara içiyor musunuz?
Sigara içiyor musunuz?
Y
4 yıl
Yunan vursa naparım?
Yunan vursa naparım?(Bu konu da sebepsiz kaldırılmış, sayfalarca konuşulmasına rağmen, gayet basit bir soru halbuki, ne sakıncası var?)
Y
4 yıl
Sizce hangi alfabe daha Türk?
Bir asırdan az kullandığımız Latin alfabesine Türk alfabesi diyoruz ama bin sene kullandığımız Arap alfabesine Türk değil, milli değil diyoruz.Sizce hangisi daha Türk?(Açtığım konu sebepsiz kaldırılmış, konunun ne sakıncası var anlayamadım?Bir de 39 yanıt gelmiş, birini bile görmemiştim)
Y
4 yıl
iptal
iptal
Y
4 yıl
Yunanistan\u0027da Yarım Kalan Kahve (mizah)
Y
4 yıl
Karagümrük Cerrahi Asitanesi Meşki
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.