A

Çavuş
09 Ağustos 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
79 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 gün
İlişkimin Beni Yıpratacan Cinsten Bitmesi
3 ay önce birisi ile tanıştım ve yaklaşık 2 ay birlikteliğimiz oldu.İşim gereği sadece hafta sonları buluşuyorduk bu süre içerisinde 6 kere buluştuk.Saatlerce konuşuyorduk bu süre içerisinde beni en yakın arkadaşları ile de tanıştırdı.Yanıma gelirken annesine de benim yanıma geldiğini söylüyormuş.Bu arada 22 yaşımdayım o 21.Son buluşmamız bir cumartesi günüydü ve o gün Sahilde mini piknik yaptık.Akşama doğru tatlıcıya geçtik ve Arkadaşları da bizi arayarak yanımıza çocuk olarak katılmak istediklerini söyleyip katıldılar.Konuştum kız babasının aramasıyla masadan kalkmak zorunda kaldı ve ben o iki yakın arkadaşıyla kaldım(ikis de kız) 1 saat oturduktan sonra masadan kalktık ve ayrıldık.Kız ile akşamına tekrar konuştum.Kalpler falan.Bu arada son buluşmada ona çiçekte almıştım,hayatımda ilk kez bir kadına çiçek aldım(annem hariç).
Pazar günü buluşmadık.Pazartesi ve salı konuşma sıklığımız azaldı.Perşembe günü hiç konuşmadık ne o yazdı ne ben.Ama ben kendisine çarşamba günü bir gariplik var sende tarzında bir konuşma yaptım.Perşembe günü akşamı Hiç bir şey yokmuş gibi tekrar konuşurken ben tekrar konuyu açtım ve bana çok değer verdiğini fakat bu değerin içinde ileri gitmediğini söyledi.bana olan sevgisiyle arkadaşlarına olan sevgiyi ayırt edemiyormuş.Benimle olan iletişimi ve çekimi sevdiği için bunun bir hoşlantı olduğunu zannetmiş 2-3 gün düşününce böyle olduğuna karar vermiş.Ben ilk defa sevmiştim galiba.Böyle bir şey yaşadım.
Sizlerden yorum analiz veya herhangi bir şey bekliyorum.Teşekkürler.
A
2 yıl
Jujutsu Kaisen Manga Yardım
arkadaşlar manga da cilt 0 dan mı başlanmalı 1 den mi teşekkürler şimdiden
A
2 yıl
İnstagram Keşfetim One Piece ile doldu
animede günceldeyim,one piece luffy gear 5 görüyorum sürekli,geleceğini tahmin ediyordum fakat formu az çok gördüm,büyük sp mi idi bu?
A
2 yıl
One Piece Anime 850 den sonra sarmaması
Eskiden keyif alıyordum.850 den 1008 e kadar olaylar çok çok yavaş ilerledi ve böylede devam edecekmiş gibi duruyor.Manga da durumlar nasıl? Manga ve Animeyi okuyup izleyenler Manga oku sarıyor veya Anime devam et gibi tavsiyeler verebilir mi?
A
3 yıl
Farming Sim 19 Loading\u0027de atıyor
Pc özelliklerim:Intel(R) Core(TM) i3-1005G1 CPU @ 1.20GHz  1.19 GHz
8,00 GB RAM
INTEL UHD
64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci

Dirext 12

ne yapmam gerekiyor
A
3 yıl
35Wh pil ortalama kaç saat dayanır
bilgisayarım yeni lenovo intel i3 10.nesil. özelliklerinde %100 7-7.5 saat diyor ama youtube takıldığımda 3-4 saat dayanıyor normal mi ?
A
3 yıl
NOTEBOOK PİL İLE İLGİLİ
lenovo ideapad 3 İ3 10.nesil işlemci 8 gb ram intel uhd,bilgisayar aldım aldığım sitede pil ömrü 9 saate kadar yazıyor ama %100 dolum 4 saat falan gidiyo normal mi ? youtube takılıyorum ekstra bir şey yapmıyorum.
A
3 yıl
pil verilen özellikteki gibi değil(lenovo)
lenovo ideapad 3 İ3 10.nesil işlemci 8 gb ram intel uhd,bilgisayar aldım aldığım sitede pil ömrü 9 saate kadar yazıyor ama %100 dolum 4 saat falan gidiyo normal mi ? youtube takılıyorum ekstra bir şey yapmıyorum.
A
3 yıl
Özdebir Gayriresmi Cevap Anahtarı Olan
varsa atalabilir misiniz teşekkürler
A
3 yıl
Özdebir Ayt Gayriresmi cevap anahtarı olan var mı?
soru başlıkta olan atabilir mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.