S

Teğmen
27 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
7 yıl
Ekran Kartımdaki Sorun
Arkadaşlar eski bilgisayarım vardı, üzerinde 512 MB RAM vardı, 2 GB RAM taktım, sistemi formatladım, bilgisayar açılıyor fakat birkaç defa görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti. diye hata verip ardından mavi ekran veriyor, mavi ekrandaki kod ise STOP 0x00000116
Bunun sorunu ve çözümü nedir? Neler yapabilirim?
S
7 yıl
Transmitter sorunu
Arkadaşlar araba çalışmıyoken hiç bir sorun yok zerre parazit olmadan çalışıyor fakat arabayı çalıştırdığımda ses acayip derecede bozuluyor, sebebini ve çözüm yolunu bilen varsa teşekkür ederim şimdiden.
S
7 yıl
25 bin TL bütçe araç tavsiyesi
23 - 25 bin civarlarında, motor gücü yerinde sağlam güvenilir bir araç bakıyorum tavsiyelere ihtiyacım var. Arabayla çok yol yapan biri değilim koklasın gibi bir derdim yok, haddinden fazla yakmasın yeter bana. Ve içi çok dar olmasın.
S
7 yıl
Lastik önerisi
Arkadaşlar geçenki karlı günleri yazlık lastiklerle atlattım fakat lastiklerim oldukça eskidi, dişleri sağlam ama çatlamalar çoğaldı. Çok kar buz olan bir yerde değilim yaz lastiği mi almalıyım yoksa 4 mevsim denilen lastiklerden mi almalıyım. F/P öneriniz var mı?
S
7 yıl
Samsung anakart
Arkadaşlar emektar samsung r538 ds02 dizüstü bilgisayarımın anakartı bozuldu, tamiri zor olacağından yenisini almak istiyorum, nereden bulabiliriz?
S
11 yıl
Batalla İmzayı Attı
Bursasporlu futbolseverlerin sonucunu merakla beklediği haber nihayet geldi. 2009-2010 sezonundan beri yeşil-beyazlı formayı terleten ve oynadığı her maçta ortaya koyduğu mücadele ile takımın 1 numarası olmayı başaran Batalla'nın sözleşmesi normalde 2014'te bitiyordu. Devre arasından beri yapılan görüşmelerde mutlu sona ulaşıldı. Ortaya koyduğu performans ile takımını sırtlayan ve bu sezon sadece ligde 7 gol atıp, 9 asist yapan Batalla'yla el sıkışıldı.

Arjantinli futbolcunun yıllık alacağı ücrette de düzeltme yapılacağı ifade edilirken, kulübün resmi açıklamayı önümüzdeki hafta yapması bekleniyor. Batalla, 2016'nın Mayıs ayına kadar Bursaspor için ter dökmeye devam edecek. Yani en az 3 sezon daha yeşil-beyazlı taraflar, 29 yaşındaki maestroyu izleyecek.
S
11 yıl
\"Sevgililer\" Gününde.
S
11 yıl
Vatandaşlık İşlemleri Tamam.
Avusturalya'dan transfer ettiğimiz Aziz Behich'in vatandaşlık işlemleri tamamlandı.

Aziz'in Avustralya'da kullandığı Behich olan soyismi ise Eraltay olarak değiştirildi. Türk kimliğini alan Aziz'in Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki statüsüde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak değiştirildi.
< Resime gitmek için tıklayın >
S
11 yıl
Arda Turan\u0027ın Bursa Şaşkınlığı. (Haber Doğru)
Daha düzenli halini paylaşıyorum.

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, yıldız oyuncu Arda Turan’ın kendisini arayarak tebrik ettiğini ve Kardemir D.Ç Karabükspor maçındaki oyunun kendisini şaşırttığını söylediğini ifade etti.
Yeşil-beyazlı ekibin yeni teknik direktörü Hikmet Karaman’ın, geçtiğimiz gün Bursaspor TV’de yaptığı açıklamalarına İspanya ekibi Atletico Madrid’de forma giyen milli oyuncu Arda Turan’dan destek geldi. Tecrübeli teknik adam, internet üzerinden yayın yapan web.tv’de yaptığı açıklamada, “Arda Bursaspor TV’yi izlemiş. Beni görünce takılmış. Aradı tebrik etti. ‘Sonuna kadar izledim ve tüylerim diken diken oldu. Müthiş şeyler anlattın hocam. Tuncay da orada çok iyi işler yapacak’ dedi. Muhtemelen onlarda kendi arasında telefon trafiği yapmışlar. Arda Atletico Madrid’de ve duyguları bizimle beraber. Karabükspor ile oynadığımız maçı izlemiş ve ‘Aynı bizim gibi oynadınız hocam. Seyrediyorum ve çok şaşırdım. Hemen oturmuş takım’ dedi” diye konuştu
S
11 yıl
Yılmaz Vural\u0027dan mesaj var.
Yılmaz Vural: "Hikmet Karaman'ı telefonla aradım ve kendisine şunu söyledim. Al sana hedefleri olan takım(!) bu şansını iyi kullanmalısın"..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.