K

Yüzbaşı
25 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
121 üye
Görüntülenme (?)
216 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
2 yıl
Sonsepet altunsa ürünlerde 3 al 2 öde
Site ile bir alakam yok 3 al 2 öde kampanyası ile toz içecek den aldım geldi sorunsuz sıkıntısız, sonradan bir kaç ürün daha verdim müşteri hizmetleri ile 1 kere görüştüm ilgililer yardımcı oluyorlar.
Sadece Altunsa markalı ürünlerde 3 al 2 öde kampanyası var örnek aşağıda ve 50TL üstü ücretsiz kargo son olarak da en ucuz ürünü düşüyor bilginiz olsun. Siteye de trendyol üzerinden giderek sonsepet ordanda Altunsa markasını buldum yerli oldugu için dikkatimi çekti. Toz içecek fena değil zararlımı değil mi bilmem ama koladan iyidir :) Diğer ürünlerde gelirse yorumumu yazarım, site üzerinde ki telefon nuamrası üzerinden mesai saatleri içinde whatsapp'dan da dönüş yapıyorlar.


< Resime gitmek için tıklayın >
K
9 yıl
Otomatik araç için (Focus-Civic) tavsiye öneri!
Merhabalar,
2-3 aydır otomatik araç aramaktayım ve ne yazik ki bulamıyorum kafama göre bir araç sebeb bellidir sanırım malum site ilanları yüzünden şase plaka sorgulamaktan ve inanın telefonda araç sormaktan yoruldum, bende daha önce ilk araçımı sattım ama satarken lokal boyasından en ufak cizigine kadar resmini cekip koydum ve sadece ciddi alıcılar aradı şimdi ya bulunduğum yerde bir araç var Focus veya internet üzerinden 2-3 fazla verip Civic alacağım bu konuda konuya hakim arkadaşlar yardımcı olur ise memnun olurum.

Bulunduğum yerde Ford Focus 2011 model muhtemelen comfort 40bine otomatik araç söylendiği kadarı ile temiz gidip göreceğim bugün yarın yanlız bu arada kafama takılan Focuslarsa otomatik (benzinli otomatik araçlar da vites geçişlerinde sallanma titreme sorunu) de sorun oldugunu söyledi tavsiye eden arkadaşım araç benzinli. Daha önce Ford konusunda tecrübem olmadığı için ilk buradan bilgi almak istedim hee zaman ki gibi fiyat 37 dendi ama fiyat hakkında aracın paketi ve tam olarak durumunu bilmediğim için birşey sormuyorum Ford Focuslarda otomatik benzinli araçlarda herhangi bir sıkıntı var mı?

İkinci olarak bu araç olmaz ise malum siteden 2010-2011 Civic almayı planlıyorum premium veya elegance tabi elegance zor cünkü almak istediğim araçda boya veya değişen olsun istemiyorum 1 parça boya veya lokal boya önemli değil ama ön veya arka kaput boyalı değişmiş araçlara hiç bakmıyorum, ama dediğim gibi temiz, km. Düşük öncelik beyaz veya siyah araçlara bakıyorum üst limitim 42.500 ama sitede 44den aşagı bulmak zor bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum. Selametle, şimdiden teşekkürler.

Yinede önceliğim otomatik Ford Focus konusunda bilgi sahibi olmak istiyorum.
K
10 yıl
Silinsin
Silinsin
K
11 yıl
Arızalı Tosh 42xv için yardım.
Ortalam 5 Yıldır sorunsuz kullandıgım 42XV500P tv. açma kapama tuşu bozuldu hali ile garantisi yok şimdi bulundugum yer teknik servise uzak ki kuruluma geldikleri zaman bile ekstra ücret ödemiştim 40km var. Tv'nin açma kapama tuşu ilk geldiginde de boşta gibi bazen basıyordu bazen basmıyordu pek umursamadım ve o acma kapama tuşunu pek kullanmadım ama son zamanlarda açmak için kullandım ve tuşu normalde 2-3 kerede açarken 5-6 kere denemem gerekiyordu ve en son basmaz oldu arızayı biliyorum gelelim sadete.
Ürünü normal bir tv tamircisi çagırıp yaptırtmak mantıklımıdır yoksa servisi çagırtıp yaptırtmak mantıklı olur mu ? Arızayı bildigim halde servis gelip tuş parası degilde 100TL üzeri para isteyecekse çagırmanın geregi yok.
K
12 yıl
TTNET Bilgilerimizi satıyor mu ?
Adsl kullanıcısıyım 2005'den beri, telefon annemin üstüne oldugu için ilk onun üzerinden almıştım üyeligimi. Buraya kadar bir sorun yok ama bu hafta içinde 212 kodlu 2 farklı telefon numarasından arama geldi biri kontur yükleme sistemi ve normal kontür yüklemeden daha ucuz ve kredi kartı ile yapıldıgını söyleyen bir bayan, kredi kartı kullanmadıgımı belirtince kestirip direk sonuca gelerek sadece kredi kartı ile çalıştıgını belirttiler. Bu arada kredi kartınız var mı yerine direk kredi kartının ön yüzünde ki visa ve mastercart olup olmadıgını soruyorlar. İkinci telefon ise Elektririk düzenleme komisyonundan aradıklarını söyleyerek faturalarınızı %30 indirimli ödeyin diye başlayan bir telefon ve son dönem elektrik borcumu sorarak geldi bende otomatik ödeme talimati verdigim icin bilmiyorum siz söyleyin ne kadar geldi dedigimde biz bakamıyoruz bilmiyoruz diyorlar ve sonra kredi kartı ile ödeme yapabilirsem %30 indirimli olacagını ve kartın ön yüzünde yazan bilgiyi direk istiyorlar.
Sonuç: Buraya kadar herşey normal ama bu telefon aramaları bana geldiginde direk Annemin ismi ile aranıyor ve o isteniyor, annemin adına evde bir tek telefon var ve onun adı ile arandıgımdan direk aklıma turk telekom ve ttnet geliyor, başka bu şekilde arama gelen var mı acaba sinir oldum ve bunu turk telekom ve adsl bir şekilde iletecegim ama başka bu şekilde arama gelen var mı merak ettim ?
K
13 yıl
Metin 2 Alesta 77 Level Zihinsel Beden Satılık
Alesta serverda 77 level güçlü beden ama çok güçlü :) sitilleri Grand Master, itemleri +9 ulaşmak isteyenler sadece pm. ile irtibata geçin, görmek isteyenler yeri ve adresi versin ordayım yada yakın zamanda bir video ve itemlerin bulundugu bir kaç resim eklenecektir. Lütfen ciddi alicilar sadece irtibata geçsin. Pazarlık sünnet mayetinde vardır.


Fiyat: 400 Pazarlık takas yoktur.

< Resime gitmek için tıklayın >
K
14 yıl
Avatar pm bilgi mesajı
Avatarım bugun kendiliginden degişti gerci bugun format atip girdim arada girip degiştirdim mi dedim ama degiştirmedim kendiliginden degişti ve normal pm olarka gelen mesajlar mail adresine bir kopyası uyarı mesajı olarak geliyordu bu şekilde konuları daha rahat takip ediyordum ama bugun uyarı mesajlarıda gelmedi bu konuda bir degişiklik mi yapıldı yoksa elle ayarlanabilir bir durum mu konu hakkında aydınlatırsanız sevinirim.
K
14 yıl
Asus M4A88TD-M 880G Bellek için tavsiye
Asus M4A88TD-M 880G anakartı kullanmaktayım ürün şuan hi level bellekler ile 1333@1600mhz ile kullanmaktayım oc yaptıgım için düşük voltajlı bellekler alacagım yanlız ürünleri aldıktan sonra geri verme olasılıgı olmadıgı için belleklerin düşük voltajlı olması nedeni ile anakartımda destegi olup olmadıgını ögrenmek istedim bu konuda yarımcı olursanız sevinirim.
Anakart zaten belli bellekler ise: 4*2 GB 1600 MHz CL 7-8-7-24 1.35 Volt Gskill Eco
http://forum.donanimhaber.com/m_38855846/mpage_1/f_/key_//tm.htm
http://www.sanalmarketim.com/urun/34f4b0da288b40bc3ffb3d6c2ac55371/G.SKILL-ECO-4GB-DDR3-1600Mhz-CL7-%282x2GB%29-F3-12800CL7D-4GBECO
Burdaki belleklerin 2*2 kit'inden almak istiyorum bu kondua yardımcı olursanız sevinirim kafama takılan nokta 1.35v konusudur ben birde ürün 1600Mhz bildigim kadari ile anakart sadece oc ile 1600 ve 2000Mhz destekliyor ben default 1.35 ile 1600Mhz kullanabilir miyim yada voltaj vererek 2000Mhz sorunsuz kullanabilir miyim ? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler, ne kadar cabuk yanıt verirse o kadar cok sevinirim :)
K
14 yıl
Noel baba sizin için ne getirsin ?
Noeldi yılbaşıydı millette bir telaş yabancıların örf ve adetlerini kendi adetlerimiz gibi benimsiyor ve ilginctir her yıl başında Türkiye'dede bol bol noel babalar cıkıyor. Herkes birşeyler istiyor bende komedi gırdır olsun istedim kendi istegimi yazıyorum siz noel babadan ne istersiniz ?

Noel baba kelime-i şahadet getirsin, şapkasını cıkartsın takke taksın kuzey kutbuna degil hacca gitsin
K
15 yıl
silinebilir.
Sorun kullanmakta oldugum sistemden dolayı snaırım cunku amd sisteme gectikten sonra sorun yaşadım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.