L

Yüzbaşı
15 Nisan 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
600 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
L
dün
27 Haziran ISPARTA Komando, terörle mücadele 2024
Merhabalar 27 haziran Isparta bedelli askerlik için başlık açmak istedim farklı yerlerdeki gruplara baktım fakat kimse pek samimi değil Dh forumdan birileriyle tanışma, kaynaşma olarak açtım.
L
2 ay
5 yıl önce aramıza katıldın! Bu önemli günü DH topluluğuyla paylaşmak için bir konu aç.
Açtım.
L
7 ay
İos kitap okumak için uygulama?
Telefon üzerinden kitap okuyabileceğim bir kaynak var mı? Bahsi geçecek bazı uygulamaları biliyorum fakat aşırı bir ticari amaç güdüyorlar.
L
2 yıl
CEM UZAN
BabalaTv de konuşan cem uzanın konuşmasının bir kısmını dinledim,izledim diğer siyasiler gibi saçma salak yorumlar yerine herşeyi net şekilde belli edip sebepleri sonuçları gösteren konuşma biçimi 2023 de oyum bu adama konuşmanın linkini aşağıya bırakıyorum izledikçe önemli gördüğüm şeyleri dakika belirterek konuyu güncelleyeceğim. Sizin Cem uzan hakkında görüşleriniz nelerdir ?
https://www.youtube.com/watch?v=kdTYTU_bBWU&feature=youtu.be
L
2 yıl
Sakarya SASKİ elektirik kesintisi
Şaka gibi olay toplanın anlatıyorum.
Su saatini onaylatmaya geldim elektirikleri kesildi koskoca devlet dairesinde bütün milletin işi yarım kaldı elektirik kesildi olabilir ama burası bir devlet dairesi işlerin çalışma saatleri içerisinde durmaması gerekiyor koskoca devlet 1 tane jeneratör verememiş galiba hepimiz oturduk elektriğin gelmesini bekliyoruz.
Verdiğimiz bu yüksek vergileri sorgulayıp duruyorum...
L
2 yıl
Yurtlar 18-25 yaş grubuna ücretsiz konaklama imkanı!
Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Okulların tatil olmasıyla birlikte gençlerimizin yaz aylarını verimli şekilde değerlendirmelerine katkı sunacağımıza inandığım iki projeyi başlatıyoruz. '' dedi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurtlarda ücretsiz konaklama imkanına dair yaptığı açıklama...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası, ''Spor okulları 81 illerimizin tamamında açık olacaktır. Yüzme, tenis, eskrim, jimnastikten güreşe sporun her alanında faaliyet gösteren bu okullarımızdan evlatlarımız istifade etmiştir.'' ifadelerini kullandı.


Tüm çocuklarımızı, gençlerimizi spor okullarımıza davet ediyoruz. Yaz aylarında gönüllerince seyahat edebilmelerine imkan sağlayacak bir kolaylıkla ilgilidir diğer haberimiz. Yurtlarımız 15 Temmuz1 Eylül tarihleri arasında 18-25 yaş grubu arasındaki evlatlarımızın ücretsiz konaklama imkanlarına sahip olacaktır.
L
2 yıl
Erdoğan\u0027dan TBMM\u0027ye çağrı:
Muhalefet tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TBMM Başkanlığı’na sunduğu ek bütçeyle kendine yüzde 40,4 oranında zam istediği ifade edilmişti.

Enflasyon farkı oranınca tüm Cumhurbaşkanlarının aynı oranda maaş artışının olduğu durumu muhalefet asılsız iddialarla gündemde tutmaya çalıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da bu iddialara kabine toplantısı sonrası sert cevap verdi.



TBMM'ye çağrıda bulunuyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisinin böyle bir isteği olmadığını belirterek, "Buradan TBMM'ye bir çağrıda bulunmak istiyorum. Ek bütçenin genel kurulda görüşmeleri sırasında Cumhurbaşkanı ödeneği ile ilgili maddenin kanun metninden çıkartılmasını talep ediyorum." dedi
L
2 yıl
SÜLEYMAN SOYLU,Türkiye\u0027nin son 11 yılda 210 bin yabancıya vatandaşlık verildiğini söyledi
Ayriyeten bu rakamın ise Almanya'da 1 milyon 250 bin olduğunu söyledi.
L
2 yıl
\u0027DEZENFORMASYON YASASI\u0027
Teklifi Meclis'te: Halkı yanıltıcı bilgi verene 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası öngörülüyor muhtelemen 45 güne kadar hayata geçirilmiş olur.
Bildiğiniz gibi uzun zamandır Ülke gündemine yazmıyordum böyle şeylerden ötürü şimdi yasal hale geliyor kısacası hükümeti eleştirmek 1-3 yıl arası hapis cezası oldu
bu konu hakkında ülke gündemi yazarlarına soruyorum neler hissediyorsunuz sayın Forumdaşlarım ?
L
2 yıl
LEGO® Brawls 4.5 TL
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.