S

Yarbay
19 Kasım 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
244 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
S
geçen ay
BYD SEAL U DM-İ 15 Nisan\u0027da satışta
https://www.bydauto.com.tr

Az önce sitesinde gördüm 15 Nisan'da satışa başlıyorlarmış İzmir bayisini aradım Showroom'da araç varmış gelip inceleyebilirsiniz dediler ben Antalya'da olduğum için gidemem ama bayisi kendi şehirinde olan arkadaşlar gidip inceleyebilir.

Fenomenin birisi fiyatını 2.2 - 2.5m arası olabilir demiş bu fiyatla gelirse bence Tiggo 8Pro satışına yetişemez.


15 Nisan itibari ile fiyatları açıklandı

Lansman fiyatı sanki iyi gibi 2.090.000,00 TL Normal fiyatı 2.340.000,00 TL
S
geçen ay
Chery Ant Oto personel davranışı
Merhaba arkadaşlar bu gün başıma gelen trajikomik olayı anlatmak için bu konuyu açıyorum, yaklaşık 2 aydır araç arayışı içerisindeyim ve sizlerinde görüşlerinizi almak için konu açmıştım kendimde araştırmalar denemeler vs. yaparak Tiggo 8Pro Avangarde paket almaya niyetlenmiştim.
https://forum.donanimhaber.com/5-kisilik-aile-araci-hangisi-olmali--158020765

Az önce dükkan komşumuzla konuşurken gel test sürüşü yapalım sende bak araca sende ikna olursun ikimizde aynı anda alırız diye Antoto'yu arayıp test sürüşü randevusu aldım ve gittik.

Aracı Showroom'un önündeki otoparka değilde sol tarafta müşteri otoparkı iye bir yer ayırmışlar oraya yönlendirdi bi şahıs bizde döndük dolaştık yer bulamayınca Showroom'un önündeki otoparka aracı çektik tam içeri gireceğiz bizi diğer otoparka yönlendiren şahıs ukala bir şekilde "Siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz ben size oraya gidin demedimmi buraya neden koyuyorsunuz" diye saçma bir şekilde yanımıza doğru geldi. Aracı kullanan komşumuz da "Orada yer yok siz gelenleri oraya yönlendirmeyin buraya girsin" dedi eleman hala saçma sapan münakaşaya giriyor bizimle, "Arkadaşım biz buraya araç denemeye geldik senin bize konuşma tarzına bak" dedim "İsterseniz satın alın fark etmez bir daha olmasın" diyo, zaten buradan sonra film koptu bende, komşumuz güzel güzel durumu izah etmeye çalışıyor bu hala saçma sapan konuşuyor. Yahu ben oraya aracı adama denettirip onada aldımak için gelmişim, ellerinde Avangarde paket yok ben kapora verip gelecek olan aracı kendi adıma ayırttırmak için gelmişim saçma sapan bir tip yüzünden "Abi bırak neyini alıcam bu arabanın" dedim çıktık oradan. (Komşumuz normalde çok sinirlidir Ramazan ayı ve oruçlu olduğu için beni şaşırtacak şekilde sakin durdu)

MG HS modeline iyi fiyat vermişlerdi benim aracıma da takasta iyi fiyat verdiler, ben Tiggo 8Pro Avangarde paketini çok beğendiğim için limitimi yaklaşık 200.000TL yukarı çıkarttım çok yakmasına rağmen buna yöneldim ama bu saçma tavır yüzünden hayatta oraya bir daha adımımı atmam.

Başka bölgeden aracı alın diyenler olur ama servis vs. için yine mecbur oraya gitmek durumunda kalıcağım bu durum beni deli etmeye yeter.

2 ay boyunca baya yer gezdim çeşitli araçlar denedim, satışa doymuş müşteri temsilcisi ilede karşılaştım çok kibar, güler yüzlüleriylede ama bu şahır nirvanaya ulaşmış bir üstü ile karşılaşacağımı sanmıyorum.

Siz siz olun paranızla rencide olmak istemiyorsanız oradan uzak durun.
S
3 ay
5 kişilik aile aracı hangisi olmalı?
Arkadaşlar merhaba, sizlerinde fikrini almak için bu konuyu açıyorum.

Allah nasip ederse Haziran ayında ikiz bebeklerimizi kucağımıza alıcaz inşallah ve 6 yaşında bir kızım daha var.

Bana artık geniş bir araç lazım arka koltukta 2 tane oto koltuğu sabit olacak ve kızım da ortada emniyet kemeri takılı oturabilecek bagaja da çift pusetli bebek arabası sığacak geniş bir araç almam lazım.


1.500-1.600 civarı birşeylere bakıyorum (Mayıs ayı içerisinde alabilirim aracı)

SUV tarzı bakıyorum ilk önceleri Ateca, Qashqai, Tucson, Sportage, Tiggo 8, Mg Hs tarzı araçlara bakıyordum ama bunlarda bile iki oto koltuk koyunca ortada az bir alan kalıyor gibi.

Sonra Kodiaq'lara bakmaya başladım bagajı büyük ama sanki bunun da koltuklarının genişliği diğerleri ile aynı.

Dün Peugeot 5008 gördüm ilanda arka koltukları 3 ayrı koltuk olunca baya geniş gibi geldi sanırım 3 koltukta da isofix bağlantısı var böyle olursa orta ve sağ koltuğa oto koltuklarını sabitler sol koltukta da kızım oturur diye düşündüm ama aracın tipini hiç beğenmiyorum :)

Sizin önerebileceğiniz bir model varmı? Mesela 5008'i düne kadar hiç fark etmemiştim :)
S
6 ay
A101 Ps5 DE ve Xbox Series S
S
9 ay
Ps Deluxe üyelik hakkında yardım
Arkadaşlar Ps5 alarak bende aranıza katıldım ve şu üyelik konusunda kafam karıştı.

Şimdi ben kendi hesabıma (normal hayatta da kullandığım mail hesabım) Ps Deluxe üyeliği alırsam internetten oyun oynayabileceğim ve kütüphanedeki oyunlara da ulaşabileceğim, bunu arkadaşımla paylaşmak istesem oda benim mail hesap bilgilerimle mi giriş yapacak ve kütüphanedeki oyunları oda oynayabilecek mi?

Ortaklık PS'de nasıl oluyor?
S
geçen yıl
Philips EP5443/70 Lattego 14.189,00TL yerine 12.649,00TL (HB)
Hepsiburada premium üyelerine özel bu üründe 1340TL indirim yapıyor ödemenizi Visa kart ile yaparsanız 200TL'de Visa indirimi oluyor, bikaç gündür bakınıyordum fiyatlar arttı diye sinirlenmiştim şimdi daha ucuza denk geldi :)


https://www.hepsiburada.com/philips-ep5443-70-lattego-tam-otomatik-kahve-ve-espresso-makinesi-p-HBCV00000PN2T3?magaza=Hepsiburada
S
2 yıl
Xbox dan Disney+ uygulaması açılmıyor
Arkadaşlar Xbox Onex cihazıma disney+ uygulamasını kurdum ama uygulama açılırken “ Hata Kodu 42 internetinizi kontrol edin” diye uyarı veriyor ve açılmıyor bu sorunu yaşayan varmı aramızda ?
S
2 yıl
İphone 6s Plus yerine hangi telefon?
Arkadaşlar merhaba konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim.

2015 yılından beri kullandığım İphone 6s Plus artık sorunlar çıkartmaya başlıyor, ekran kırıldı vs. (4. ekranı ) bende artık değiştireyim diyorum, hanımın telefonuda aynı şekilde yani x2 para çıkışı olacak
İphone 13 deli para birde 2 adet alacağımızı düşününce insanın kafası dönüyor, şöyle 5-6k civarında bir telefon önerisinde bulunurmusunuz?

En azından bi 4 sene civarı kasmadan takılmadan idare etsin bizi, birde iş sadece performansla bitmiyor bir arkadaşım Xiaomi Mi 11 Lite aldı gücü vs. çok iyi ama Samsung dan ona geçti keşke bunu almasaydım bir garip geliyor telefon diyor 2 ay oldu alışamadım diyor.

İphone dan Android e geçince bendede aynı his olursa kafayı yerim :)
S
3 yıl
Samsung SCX-4623F yerine hangi yazıcıyı önerirsiniz?
Arkadaşlar yaklaşık 10 senedir işyerinde kullandığım yazıcı artık sık sık arıza yapmaya başladı tamir ile uğraşmak istemiyorum bunun yerine hangi yazıcıyı önerirsiniz?

Ayda nereden baksak 1000-1200 civarı baskı yapıyorum, bunun yazılımını kırdırdım toneri doldurtup doldurtup kullanıyorum fax-yazıcı-fotokopi ve scaner olarak kullanabileceğim yazıcı önerilerinizi bekliyorum.
S
3 yıl
Logitech G332 Kulaklık nasıldır?
Arkadaşlar kulaklığım bozuldu yeni bir kulaklık alayım diyorum, konsolda sadece COD Warzone oynarım ayak seslerini iyi duyabilirmiyim bu kulaklıkla?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.