M

Yarbay
12 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
22 üye
Görüntülenme (?)
427 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
Bonus Sanal Kart oluşturamıyorum?
Bir süre önce eski kredi kartımı kapattırıp onun yerine Bonus Diji almıştım. Ancak yeni kartımla sanal kart oluşturamıyorum. Şu anda gerçekleştiremiyoruz gibi bir şey yazıyor. Bir süredir de böyle.

Bilgisayardan giriyorum olmuyor mobilden giriyorum olmuyor. Bugün telefonla aradım onlar bile yapamadı. Ya bu nasıl kolay bankacılık ben anlamadım. Bu kadar basit bir şey için bile uğraştırıyorlar bunu bile çözemiyorlar.

Garantiden iyice soğudum.
M
4 yıl
Xiaomi’nin Yeni Güncelleme Politikası
Anladığım kadarıyla resmi bir açıklama değil. Muhtemelen geçmiş güncellemelere bakarak bu liste oluşturulmuş olabilir.



https://www.rmupdate.com/2021/01/03/miui-upgrade-policy//


< Resime gitmek için tıklayın >
M
4 yıl
Santrale yaklaştıkça hızım düştü !!
En başta 40'a 7 alıyordum. Santrale uzaklık 1258 metre.
< Resime gitmek için tıklayın >

Aynı binanın aynı katındaki yan daireye taşındık. Nakil verdim ve gelip bağlantıyı kurdular. 25 civarı down 5 civarı up alıyordum. Buna da şükür ettik. Yeterli olur dedik.

Bir süre sonra santrale uzaklığımın 1258'metreden 1022'metreye düştüğünü fark ettim. Bu arada yan binanın hattı dışarıdan bina girişindeki ankastre'ye çekilmişti.

< Resime gitmek için tıklayın >

Son durum yapa profili hızlı iken 14 mbps alıyorum. Daha öncede hız düşmüştü ve telekomdan 2 kez ekip geldi bina önüne yakın yerdeki saha dolabına baktılar. Sonra hız yine 25'e çıkmıştı. Daha önce de Türknet eleman yollamıştı binanın dışından çekilen kabloyu kontrol ettiler ve sorun olmadığı gözüktü.

Tekrar destek kaydı açtım ama pek ilgilenen yok buradaki Türknet yetkilisi ilgileniyor umarım sorunu düzeltebilirler.

Bu arada santrale uzaklığım yine değişti ve 493 metre oldu. Muhtemelen bu santrale olan uzaklık bilgisinde sorun var. Çünkü değişmesine rağmen hızda artma değil düşme yaşandı. SNR değeri hat zayıflaması gibi konularda ise pek bir değişiklik olmadı.

< Resime gitmek için tıklayın >
M
4 yıl
Buharlı Temizleyici Tavsiyesi?
M
4 yıl
Buharlı Pişirici Tavsiyesi ? Homend S3 SteamCooker 2401
Bu tarz buharlı pişiriciler gerçekten kullanışlı mı? Kullanan var mı? Haşlayarak pişirmek besin değerini daha iyi koruduğu söyleniyor. Bir de pratik ve kullanışlı olduğu söyleniyor. Doğruysa bir tane almayı düşünüyoruz.

Mesela şu ürün hoşuma gitti.
https://www.akakce.com/buharli-pisirici/en-ucuz-homend-s3-steamcooker-2401-fiyati,382216.html
M
4 yıl
Garanti Yeni Sanal Kart Oluşturamıyorum?
Eski sanal kartı iptal edip yenisini açamıyor muyum acaba? Başvuru yaparken bana şöyle bir yazı çıkartıyor. Geçerli olan sanal kartı nasıl iptal edebilirim peki? Sanırım o iptal olmadan yeni bir sanal kart vermiyor.

Paracard Web karta sahip olduğunuz ve Sanal Kredi Kartı başvurusunda referans olarak gösterebileceğiniz uygun bir kredi kartınız olmadığı için başvuruda bulunamazsınız.
M
4 yıl
Blender Tavsiyesi 2020 Braun vs Philips ?
Bu iki model arasında kaldım. Tabi başka tavsiyelere de açığım. Geçen hafta Vatandan 599 liraya BRAUN JB3060 JUG BLENDER aldık. Şimdilik memnunuz. Ancak bir de el blenderı alalım diyoruz.

https://www.akakce.com/blender/en-ucuz-braun-multiquick-7-mq-735-sauce-750-w-seti-fiyati,2620635.html
https://www.akakce.com/blender/en-ucuz-philips-viva-collection-promix-hr2653-90-800-w-seti-fiyati,462702575.html



Aldığımız 1.7 litre büyük blender. Bu arada bu blender ile çubuk tarçını toz kıvamına yakın hale kadar getiriyorum. Dilenirse sonra ince süzgeçlerde geçirip daha toz halinde kullanılabilir. Tarçının kokusu daha keskin gerçekten toz tarçından farkı var. Top karabiberi güzel şekilde toz haline getiriyor. Normal toz karabiberden çok daha iyi. Yulafı kısa sürede un gibi yaptı. Çorba için de kullanılabiliyor tabi.
https://www.vatanbilgisayar.com/braun-jb3060-jug-blender-800-watt-.html
M
4 yıl
Bluetooth kulaklık batarya değişimi yapabilir miyim?
Aliden bir süre önce Baseus S06 kulaklık almıştım. 1 2 sene içinde çok sık kullanmasam bile bataryasının öldüğünü düşünüyorum çünkü çalışmıyor. Gerçi batarya dışında başka bir sorunu da olabilir ama en azından denemekten zarar gelmez. Çünkü beğendiğim bir kulaklık.

Şimdi kulaklığın tuşlarının olduğu kısım değil de diğer kısımda bataryasının olduğunu düşünüyorum ama içini açmak kolay olmayacak gibi. Daha önce yapan veya şöyle yapabilirsin diyenlerden tavsiye bekliyorum.

veya kargo dahil 30 40 lira bataryaya vermeye değmez yenisini al mı diyorsunuz :) Aslında acaba amperi daha yüksek olup içine sığacak kadar bir pil bulabilirsem batarya süresini de yükseltmiş olurum :)

Sanırım şuna benzer bir pil olmalı içinde.
https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/lityum-polimer-pil-3-7v-90-mah_pdp_564709581


Videoyu izlemek için tıklayınız


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >


https://tr.aliexpress.com/item/32813977154.html
https://tr.aliexpress.com/item/4001029210544.html
M
4 yıl
Psu Tavsiyesi Lütfen..
Corsair RM750 almayı düşündüğümden bu sorumdan vazgeçtim :)
M
4 yıl
Vodafone TV geriye alınca ses kayması
Bir süredir uygulamayı kullanıyorum ve geriye aldığım zaman ses kayması oluyor. Önceden böyle olmuyordu.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.