E

Yarbay
08 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
357858 Gün Cezalı
356339 gün 11 s. 24 dk.
Gönderiler Hakkında
E
4 yıl
Bx500 mü Gigabyte mı ?
Bu iki ürün arasında hangisi daha kalitelidir. Samsungcular uzak durun o kadar param olsa bunları sormam zaten değil mi ?
E
4 yıl
480gb ssd tavsiye
480 lik ucuz bir ssd arıyorum sağlam ve sorunsuz olması 1. önceliğim
gigabyte buldum bx500 ile kararsız kaldım en sorunsuzu gigabyte gibi duruyor 200 tb ömrü olmasıda harika sizce bu alınmalı mı ?
E
6 yıl
Xiaomi Türkiye Forumundan Yardım Alacaksan Dikkat !!!
https://forum.miuiturkiye.net/konu/forum-benim-hizimi-niye-yavaslatiyor.31054/page-2#post-351494

Açtığım konuda benim gibi bir sürü arkadaş var. Eğer ki cepport firmasıyla alakalı küfür değil küçük bi eleştiride dahi bulunsanız sizi uzaklaştırıyorlar. Technopata rakip olurlar hatta daha bile fazlası olabilirler.
E
6 yıl
Hepsi Burada İade\u0027de Nasıl Bi Firma ?
Merhaba Ürün global versiyondur. Üründen memnun kalmadığınız takdirde ürüne sim kart takılmadığı ve wifi bağlantısı yapmadığı sürece fatura tarihinden itibaren 14 gün içerisinde ürünü iade edebilirsiniz. Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederim. İyi günler dilerim.

Yorumlarda ise bazıları demişki ; Global dediler çin geldi vb.
Hepsiburadadan alacağım fakat çin gelirse iade de sıkıntı yaşar mıyım ? iade konularında nasıl bi firma ?


Edit:


Bana gelen mesajları aynen atıyorum

- ....Linkteki ürün Global sürüm müdür acaba? Global ürün anlama: Kutu arkasında meg7 ibaresi bulunur

- HBV00000AN305 stok kodlu ürün global rom yüklüdür. Tarafınıza Türkiye’de kullanıma uyumlu olarak gönderilmektedir. Teknik bir sorun olması halinde garanti firması üzerinde yer alan firmadan destek alabilirsiniz. Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederim.

- Talebim çözülmemiştir. Global rom yüklü olması ile cihazın global sürüm olması durumu farklıdır. Cihazın global olup olmadığı konusunda bilgi talep ediyorum. Anlamanın bir yoluda kutu üzerindeki içerik çince ise çin versiyonudur ingilizce türkçe vb ise global sürümdür

- Değerli Müşterimiz, Belirtmiş olduğunuz konu hakkında gerekli inceleme yapılarak kısa sürede tarafınıza detaylı bilgi verilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederim.

- Merhaba Ürün global versiyondur. Üründen memnun kalmadığınız takdirde ürüne sim kart takılmadığı ve wifi bağlantısı yapmadığı sürece fatura tarihinden itibaren 14 gün içerisinde ürünü iade edebilirsiniz. Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederim.

Halen çin olma ihtimali var mı acaba ???
E
6 yıl
Venüs Z20 vs Redmi Note5
1800e 3/32 Redmi Note 5 mi yoksa vestel venüs z20 mi?
E
6 yıl
Otomobile Gelen Ötv İndirimi Elektroniğede Gelir mi ?
Otomobile Gelen Ötv İndirimi Elektroniğede Gelir mi ? Cep telefonu için biraz daha beklesek mi ?
E
6 yıl
Kayseri -Osmaniye en güzel rota hangisi ??
arkadaşlar maddiyat çok önemli bu yüzden en az yakacağım rota hangisidir ?
300 ve 400 km rotalar war fakat dağlık bayırlık bi yolsa 300 km olmasının avantajı kalmıyor en az yakıt yakacağım rota hangisidir yardımcı olursanız sevinirim
E
6 yıl
Pc kapanıyor hdd ışığı yanmaya devam yardım ?
Arkadaşlar lg g3 qdownload moda almak için usb takılıyken şase yaptırıyoduk onu yaptım yaparken klavyenin ışığı bi gitti geldi. dünden beridir pcyi kapatınca hdd ışığı yanmaya devam ediyor ne yapmam lazım ?
E
6 yıl
Sizce nasıl bir oyun yapmalıyım ?
Evet arkadaşlar başarılı olabilecek oyunlar hakkında piyar yapıyorum. Bana yardımcı olabilecek var mı ?
Fps yada Tps türünde western tarzı bi oyun hakkında ne düşünüyorsunuz ?
E
6 yıl
Oyun satışı hakkında fikirleriniz lazım
Arkadaşlar piyasada pek bulunmayan ve talep olan bi oyun türünde iş yapsak ve ucuz bi fiyattan piyasaya sürsek sürümden kazanarak biyerlere gelme şansımız olur mu ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.