G

Teğmen
25 Temmuz 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
207 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
5 yıl
100.000 Tl otomatik araç f/p
Herkese hayırlı bayramlar,
90 bin lira hazır nakit param mevcut. Biraz zorlayıp 100-110 bin seviyelerine çıkabilirim. Biraz daha zorlasam 150 ye kadar yolu var fakat bir araca o kadar para vermek istemiyorum açıkçası.
Ortalama 100 bin lira civarına
1-otomatik vitesli
2-kolay arıza çıkarmayacak
3-Yakıtı çok düşük olması önemli değil ama çok yüksek de yakmamalı, 7-8 litreyi geçmemeli mesela ortalama.
4-bagaj önemli değil şimdilik 2 kişiyiz hatchback sedan suv fark etmez
5-uzun yolda konforlu bir araç olmalı, biraz olsun güçlü bir araç olmalı uzun yola çıktığına pişman etmemeli.
Aklıma gelen şimdilik bunlar. Bu şartlarda alabileceğim en iyi araç hangisidir ?
Lütfen yardımcı olur musunuz ?
G
5 yıl
Bitlis nasıl bir yerdir terör vs durumları ( hizan )
Arkadaşlar memurum ve tayinim Bitlisin Hizan ilçesine çıktı.
Burası hakkında internette net Bilgi yok. Nasıl bir yerdir insanı nasıldır terör tehlike durumları nasıldır biri aydınlatabilir mi?
Ben izmirdeyim şu an ve aracım var. Arabayı satıp uçakla gitmek mi mantıklı olur yoksa aracımla mı gideyim ? Açıkcası yol kesme olayları oluyor diye duyduğum için korkuyorum ve yolların durumu iyi olmayabilir diye düşünüyorum.
G
6 yıl
45 bin liraya kadar hangi alınır
45 bin lira civarına, duruma göre 48-50-55 e kadar olabilir.
- Hanım da kullanacağı için otomatik olması gerekiyor.
- Yakıt fiyatları malum, az yakan bir araç olmalı. Lpg veya dizel daha uygun olur.
Başka da fazla kriterimiz yok. Önerilerinizi bekliyorum.
G
6 yıl
Düğün fotoğrafçısı
Beyler 6-7 ay kadar önce evlendik eşimle. Şimdi Allah var hanım evlilik süresince pek masraf çıkarmadı ama düğün fotoğrafçısı buldu bitane 1300 tl verdik adama. Başka şeylerde çok uyumlu olduğu için hiç ikiletmedik.
Fotoğraflar iyi hoş güzel adam çekimde 3-4 tane lens değiştirdi falan ama maliyeti ne kadar olabilir ki? Biraz araştırdım max.350 tl ye en kral albümü yaptırıyorlar.
Bizim hanımın liseden kalma canon sx50 makinesi var. Çiçek böcek güzel fotoğraflar çekiyor lisede bikaç kere sergide fotoğrafları yayınlanmış vs merakı var yani.
Şimdi sorum şu; bizim hanımı fotoğrafçı yapasım var ama bu editleme işini nasıl halledebiliriz? Hangi uygulamaları kullanabilir? Bu makinenin yetmeyeceği yerde uygun yollu daha yüksek performanslı ne alabiliriz?
G
6 yıl
Fobim konusunda yardıma ihtiyacım var
Arkadaşlar zor durumdayım. Böcek fobim var ve hayatımı çok olumsuz etkiliyor. Eşimle akşam yürüyüşlerine çıktığımızda yerde gördüğüm bir hamam böceği yüzünden kocaman adam ağlayacak gibi oluyorum midem kasılıyor büyük bi böcekse başım dönüyor. Sanki çıt çıt ayak seslerini duyuyorum, kafamda yankılanıyor. Evde ya da başka biyerde böcek görünce deliriyorum ters yönde koşuyorum evde gördüğümde o gece uyuyamıyorum. Görünce bacaklarım kollarım ve kafam başta olmak üzere tüm vücudum acı verecek şekilde kaşınıyor. Kabusum oldu uyumak için gözümü kapatınca gözümün önünde beliriyor. Her yerden çıkacaklar gibi geliyor. Türü cinsi boyu rengi fark etmiyor.
Ne yapabilirim aranızda böyle bi rahatsızlığı olan var mı?psikolog terapist önerisi olan var mı? Geniş bi bütçem yok ama hayatımın devamı için bu çok önemli
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.