G

Çavuş
27 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
170 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
4 yıl
SATILIK PRO CS GO OYUNCUSUNDAN 2.080 SAATLİ 16 SENELİK STEAM HESABI
Merhabalar, hesap sadece tarafımdan kullanılmış olup artık oyun oynamayı düşünmediğim için satılığa çıkarmış bulunuyorum.Steam hesabında şuan pazara sattığınız andan itibaren 500 tl steam bakiyesi elde edebileceğiniz skinleri mevcuttur.Temiz asla hile hurda kullanılmamış pro oyuncudan satılık hesap istediğim ücret 500 TL PAZARLIKSIZ. ister alın bakiyeyi değerlendirin ister oynayın tertemiz hesap.4 adet rozet ve resimde gördüğünüz 500 tl değerinde skinlere sahiptir.

< Resime gitmek için tıklayın >
G
12 yıl
BURSADAN SATILIK LPG Lİ ŞAHİN
BURSA' DAN 87 MODEL 1.6 LPG Lİ BEYAZ ESKİ KASA ŞAHİN
FİYAT = 5.000 TL



MP3, M4, DVD,TV, BLUETOOTH TEYİP TAVAN DÖŞEMESİ SIFIR KAPLAMALI YENİ MODEL, YER DÖŞEMESİ SIFIR, YAN KAPILAR SIFIR KAPLI, AKÜ SIFIR 75 AMPER LPGLİ ARAÖLARA UYGUN, ŞARZ DİNAMASI VE MARŞ DİNAMASI SIFIR, SIFIR ÇELİK RADYATÖR, SIFIR ÖN TAKIM VE DİREKSİYON KUTUSU, ELEKTRİKLİ METALİK SİNYALLİ YAN AYNALAR , UZAKTAN KUMANDA ALARM VE MERKEZİ KİLİT, SPORT SİMİT DİREKSİYON, YENİ KOLTUKLAR, SIFIR CMS-40 JANTLAR,SIFIR 4 ADET V TABAN RALLİ LASTİĞİ DAHA DOĞRUSU ARABANIN HERŞEYİ YENİ SIFIR OLARAK TAKILMIŞTIR.YENİ ARABA ALACAĞIMDAN DOLAYI SATMAK İSTİYORUM. TEL : 0505 307 97 55
G
14 yıl
Ekran titremesi Yardim :S
Merhaba arkadaşlar bugün yeni bir ekran kartı ve psu aldım

Palit 9500 GT ve Everest 300w net psu

Ürünleri taktım ve monitörde titreme yaşıyorum bazen aşırı titreme oluyor bazen ise normale dönüyor, daha önceki ekran kartımda böyle bişey yoktu tabi ekran kartıyla psuyuda deiştirdim monitör olarakta LCD kullanıyorum ve daha önce böyle bi sorun çıkmamıştı.

Acaba PSU yetersiz kalıyor olabilirmi ; zira ekran kartım çok ısınıyor diyebilirim
Yada ekran kartında bir sorun olabilir mi ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.