F

Er
08 Nisan 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
12 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
2 hafta
Gürcistandan Aldığım PS5 Bozuk Çıktı
Herkese merhaba,

geçtiğimiz günlerde gürcistandan ps5 slim kasa dijital versiyonu zoomer mağazasından aldım. Priz girişleri Türkiye'den farklı olduğu için bugün alabildiğim dönüştürücü ile ps'i denedim ancak açıkmadı. dönüştürücü aşırı dandik malzemeden yapılmış prize de zar zor taktım zaten. şimdi amazondan güç kablosu siparişi verdim. ana kartı yakmış mıyımdır bu cihazlarda voltaj koruma var mı ?

herkese iyi forumlar
F
geçen ay
Clio 5 aracımı duvara sürttüm
Herkese merhaba,

clio 5 aracımı parktan çıkarken park sensörünün ötmemesi sebebi ile duvara sürttüm. Fotoğraflardaki gibi 3 parça çiziği var. Aracımı alalı henüz 1 ay olmuştu, çok majör çizikler değil ancak bakınca biraz canımı sıkıyor. Eski haline benzemesi için neler yapabilirim ?

Pasta cila bir nebze yardımcı olur mu yoksa illa ki rütuş boyası mı gerekir ?

Eğer rütuş boyası atılırsa aracı satmak istediğim zaman ekspertize girdiğinde tampon için lokal boyalı mı denilir ?

Şimdiden teşekkürler


< Resime gitmek için tıklayın >
F
6 yıl
Esprit Es106351004 Model saatin orijinal kordonunu arıyorum
Arkadaşlar izmir çevresinde veya internette bu saatin orijinal kordonunu bulabilir miyim ya da tamir ettirebilir miyim kordon deri ve tam ortadan koptuğu için tamir etmek biraz zor görünüyor :(
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.