N

Binbaşı
07 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
N
16 yıl
JBL 75.4 ile subwoofer sürmek
arkadaşlar elimde kabinli jbl 5-12 vardı. bugün 75.4 amfi aldım. bunun yanında elimde comp. vs yok.

yani sadece subwoofer süreceğim bir süre.

kitapçığında sadece tek olarak subwoofer sürüldüğünde yapılacak ayarı yok.

bu flat-lp-hp modları nasıl seçilmeli.

çift sub kullanır gibi rear ve front flat olarak mı kalmalı yoksa tek woofer rear kısmında iken ayarı LP ve front HP olarak mı kalmalı.

tesisat kblolarını teyb ile çektirmiştim. tesisatçıya kadar sabredemiyorum iş güç nedeni ile h.içi doluyum. kendim bağlayıp çalıştıracağım.

yardımcı olursanız çok sevinirim.
N
16 yıl
GG sorunu?? SİLİNEBİLİR
arkadaşlar siteye giriş yapamıyorum. sürekli giriş sayfasına geri dönüyor.

firefox güvenlik sertifikası ile ilgili uyarı veriyor. bilgilerin gönderileceği ip .... değil devam etmek istermisiniz şeklinde. kabul etmezsek bağlantı kapatılıyor kabul edince yine giriş sayfası.

giriş yapılamadığı zaman boyunca sona erecek ihaleleri düşününce büyük bir sorun.
N
16 yıl
Tipo 1.6 ie enjeksiyon sorunu
arkadaşlar enjeksiyon bozulduğu için ankaraya gidip 1.6 ie için enjeksiyonu aldım. ustaya verdim ancak bendeki araçta 2.0 enjeksiyonu varmış. aldığımı iade ettim kargo ile.

nereden bulabilirim. sağlam olması şartıyla ikinci el bile almaya razıyım. arabanın bu hali kafama takılıyor.

yardımcı olursanız çok sevinirim.
N
16 yıl
mitsubishi carisma için kapı hoparlörü
arkadaslar jbl ve sony'nin sitesinden baktım birçok araç için hoparlaör var iken carisma için yok.

arabayı yeni aldım. orijinal teybi duruyor. kaset adaptörü ile ipod dinliyorum. hoparlörleri pek iyi değil. sesi açınca rahatsız ediyor.

kapılardakilerden değiştirmeye başlayayım dedim.

dediğim gibi jbl ve sony'nin sitesinde kendi arabam listelenmemiş.

10 cm lik bir çift almayı düşünüyorum ama cam motoruna denk gelir orijinallerinin yüksekliği kısadır diye korkuorum.

bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=9182749 gibi bişey işimi görür mü?
N
17 yıl
XP Professional 64 bit driver sorunu
arkadaşlar MSI K9AGM2(AMD 690V chipset) anakartım ve AMD X2 4000+ işlemcim var.

daha hızlı olacağını düşündüğüm için xp pro 64 bit kurdum. harddiskimin bir partitionda normal xp PRO var iyiki kaldırmamışım. önceden 64 Bit için sitesinde verilen dirverları indirdim. 64 bit'i kurudum driverları kurudm fakat usb driverlar yok. ve ben wireless adaptör ile internti kullanıyorum. sitesinden live update yapsam net yok. manuel indirdiklerim arasında da usb ile akalalı bişey yok. nasıl göstereceğiz bu usb kökleri.

32 bitle sınırlanmak istemiyorum. açılışı bile çok daha hızlı oluyor 64 bitin. bi el atın
N
17 yıl
Buzdolabı Motorundan Kompresör
Arkadaşlar bisikletcide şurda burda görüyorum, adamlar sökmüş buzdolabı motorunu canavar gibi hava basıyorlar. benim de olsun güzel bi pompam. lastik de şişirsin pc'imi de temizlerken kullanayım

ben de bir buzdolabı buldum. buzluğuna bıçak dürtmüşler, gazı fıss :) eski zaten ama motor tabi ki sağlam. ben de bu motoru değerlendirmek istiyorum. az sonra motoru ait olduğu yerden sökmek için Canavar Taşı dediğimiz aletle dalacağım.

hatta doğramadan bi kaç foto koymayı düşünüyorum. termostat devresi vs sorun olur mu onu düşünüyorum
N
17 yıl
Access Point ve Yerel Ağ Sorunu
öncelikle mevcut durumu anlatayım. ilk olarak airties rt 205 model adsl modem var. ve bu modemden switch ile 10 bilgisayara internet paylaşımı yapılıyor. elimizdeki access pointi(netmaster) de bir lan kablosuna internet olan ağa dahil ettik. wireless ile internete girebilmeyi umut ediyorduk. sinyalini rahat alabilmemize rağmeninternete girememekteyiz.

access pointin lan yuvalarına ethernet kablosu takarak internete bağlanabilmemize rağmen wireless üzerinden birşey yapabilmek mümkün değil. statik yönlendirme yapıyoruz. sonuç olarak access pointe de ulaşamaz hale geldik.

switch ile acces point arasında ve yapılması gereken ayarlar hakkında acil bilgi verecek arkadaşlara şimdiden minnettarım. özellikkle statik yönlendirmede yazılması gerekli IP'ler hakkında yardım gerekli. çözelim şu iki ağ sorununu
N
18 yıl
uyduyu bulamiyorum
arkadaslar turksat 1c ye çanak anteni çevirmek istiyorum ama bi turlu bulamadim yerini. tv'yi de çatıya çikardim. receiver fabrika ayarlarinda. yok mu bunun kolay yolu. acaba alette mi sorun var. hangi frekans ve kanalda çanaği ayarlamaya çalışayım. bu işi kendi yapan bi arkadaş bi akil verin offf
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.