A

Yarbay
09 Eylül 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
41 üye
Görüntülenme (?)
2355 (Bu ay: 11)
Gönderiler Hakkında
A
4 gün
Clair Obscur: Expedition 33 | PS5 | ANA KONU
Clair Obscur: Expedition 33 | PS5 | ANA KONU


< Resime gitmek için tıklayın >


Yayıncı Kepler Interactive ve geliştirici Sandfall Interactive Clair Obscur'u duyurdu: Eşsiz gerçek zamanlı mekaniklere sahip sıra tabanlı bir RPG olan Expedition 33'ü duyurdu. Oyun PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Steam ve Epic Games Store üzerinden 2025 yılında piyasaya sürülecek.


Expedition 33 üyelerine, bir daha asla ölüm resmi yapamaması için Paintress'i yok etme görevlerinde liderlik edin. Belle Époque Fransa'sından ilham alan harikalarla dolu bir dünyayı keşfedin ve gerçek zamanlı mekaniklere sahip bu sıra tabanlı RPG'de benzersiz düşmanlarla savaşın.


Yıl Yıl, O Bizi Siliyor


Yılda bir kez, Ressam Kadın uyanır ve monolitinin üzerine resim yapar. Lanetli numarasını boyar. Ve o yaştaki herkes dumana dönüşüp yok olur. Yıldan yıla bu sayı azalır ve daha çoğumuz siliniriz. Yarın uyanacak ve “33 ”ü boyayacak. Ve yarın son görevimiz için yola çıkacağız: Boyacı Kadın'ı yok etmek, böylece bir daha asla ölümü resmedemeyecek. Biz 33. seferiz.


Clair Obscur: Expedition 33, savaşları her zamankinden daha sürükleyici ve bağımlılık yapıcı hale getiren benzersiz gerçek zamanlı mekaniklere sahip çığır açan sıra tabanlı bir RPG'dir. Belle Époque Fransa'sından ilham alan fantastik bir dünyayı keşfedin ve bu dünyada yıkıcı düşmanlarla savaşın.


Reaktif Sıra Tabanlı Savaş


JRPG'lerin bu evriminde, gerçek zamanlı aksiyonlar sıra tabanlı savaşın kalbini güçlendiriyor. Expeditioner'larınız için teçhizat, istatistikler, beceriler ve karakter sinerjileri aracılığıyla oyun tarzınıza uygun benzersiz yapılar oluşturun. Savaşta aktif bir boyut açın; gerçek zamanlı olarak atlatın, savuşturun ve karşı koyun, saldırı ritimlerinde ustalaşarak komboları zincirleyin ve serbest nişan alma sistemini kullanarak düşmanın zayıf noktalarını hedefleyin.


Yarın Geliyor


Yaşamak için sadece bir yılları kalan Gustave, Maelle ve keşif arkadaşlarına katılarak Boyacı'nın ölüm döngüsünü kırmak için umutsuz bir maceraya atılın. Önceki keşif gezilerinin izini takip edin ve kaderlerini keşfedin. İmkânsız ihtimallere karşı birlikte çalışmayı öğrenen 33. Keşif Gezisi üyelerini tanıyın.


Ürkütücü Güzellikte Bir Dünya


Gerçeküstü düşmanlarla dolu büyüleyici bir diyarı keşfedin. Visages Adası'ndan Unutulmuş Savaş Alanı'na kadar nefes kesici manzaralarda dolaşın, yol boyunca sırları ve gizli görevleri keşfedin. Efsanevi yaratıklardan şans müttefikleri bulun ve özel yoldaşlar edinin, yeni seyahat yöntemlerine erişin ve Dünya Haritasındaki gizli alanları keşfedin.


Sandfall Interactive'in Unreal Engine 5'te çarpıcı grafikler ve yürek burkan müziklerle tamamen hayata geçirilen ilk oyununu deneyimleyin.










Geliştirici : Sandfall Interactive


Yayıncı : Kepler Interactive


Çıkış Tarihi : 2025










Duyuru Fragmanı




https://www.youtube.com/watch?v=o9KQ4rlymEQ


A
4 gün
DOOM: The Dark Ages | PS5 | ANA KONU
DOOM: The Dark Ages | PS5 | ANA KONU


< Resime gitmek için tıklayın >


Bethesda Softworks ve geliştirici id Software, DOOM: The Dark Ages'i PlayStation 5, Xbox Series ve PC için resmi olarak duyurdu. Oyunun 2025 yılında piyasaya sürülmesi planlanıyor ve ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de yer alacak.


DOOM ve DOOM Eternal'ın öncesini anlatacak


Bethesda Softworks'ün açıkladığı bilgilere göre id Software tarafından geliştirilen DOOM: The Dark Ages, 2016'da büyük beğeni toplayan DOOM ve DOOM Eternal oyunlarının öncesini anlatacak. Bu sinematik hikayede DOOM Slayer'ın öfkesinin kaynağını keşfedeceğiz.
 
Modern DOOM serisinin üçüncü oyununda oyuncular daha önce görülmemiş karanlık ve uğursuz bir Orta Çağ savaşında DOOM Slayer'ın kanlı botlarını giyebilecek. Cehenneme karşı verilen bu mücadelenin bizleri heyecanlandırması sağlanacak.
 
DOOM: The Dark Ages, en yeni id Tech motoruyla geliştirilyor. Serinin gelenekselleşmiş acımasız savaş mekaniklerini ve görsel şölenini bünyesinde barındırıyor. Ay tek oyunculu bir deneyim sunmayı hedefliyor. Tanrıların ve kralların en üstün silahı olarak Süper Pompalı Tüfek gibi klasik silahlarla düşmanları yok edebiliyor veya çok yönlü Kalkan Testeresi gibi yeni kemik kıran silahları da kullanabiliyoruz. 
 
Oyuncular orijinal DOOM'un acımasız ve hızlı savaş alanlarında, iblislerle dolu savaş meydanlarını kasıp kavurmaya hazırlanabiliyor.






Geliştirici : id Software


Yayıncı : Bethesda Softworks


Çıkış Tarihi : 2025






Duyuru Fragmanı




https://www.youtube.com/watch?v=4tk8lkmYGWQ


A
5 gün
Eriksholm: The Stolen Dream | PS5 | ANA KONU
Eriksholm: The Stolen Dream | PS5 | ANA KONU


< Resime gitmek için tıklayın >


Büyüleyici Eriksholm şehrinde geçen izometrik, anlatı odaklı bir gizlilik oyununu deneyimleyin. Hanna'nın erkek kardeşi Herman ortadan kaybolup polis peşine düştüğünde, Hanna'nın arayışı sadece kendi hayatlarını değil tüm şehrin kaderini değiştirecek bir felaketler zincirini başlatır. Müttefiklerinize katılın, acımasız düşmanları alt edin ve kurnazlığınızı kullanarak Herman'ın kayboluşunun ardındaki gerçeği ortaya çıkarın - hayal ettiğinizden çok daha büyük güçler devrede.


Hanna'nın macerasını, 1900'lerin başındaki İskandinavya'nın zarafetinden ve cesaretinden esinlenen geniş bir İskandinav şehri olan Eriksholm'un canlı sokaklarında takip edin. Bu dünyada her gölge bir saklanma yeri ve her köşe yeni bir meydan okuma sunuyor. Şehrin sırlarını çözerken ve takipçilerinizi alt ederken müttefikleriniz ve hızlı refleksleriniz en büyük araçlarınız olacak.


Anlatımlı Macera


Hanna'nın kardeşini bulmak ve kayboluşunun ardındaki gizemi ortaya çıkarmak için Eriksholm'daki macerasına katılın. Hanna ailesini yeniden bir araya getirmek için çabalarken her saniyenin önemli olduğu sürükleyici bir hikayede çarpıcı manzaralara dalın.


Ayırt Edici Karakterler


Üç benzersiz karakter arasında geçiş yapın ve yeni alanlara erişmek, çeşitli zorlukların ve bulmacaların üstesinden gelmek ve düşmanlarınızı alt etmek için benzersiz yeteneklerini kullanın.


Stratejik Oynanış


Koruma davranışlarını gözlemleyin, çevresel ipuçlarını kullanın ve engelleri aşmak için akıllıca çözümler bulun. Ortamları dikkatlice keşfedin, gizlenme ve gizliliği kullanın ve tespit edilmekten kaçınmak için saptırma taktikleri kullanın.


Canlı Dünya


1900'lerin İskandinav şehirlerinden büyük ölçüde esinlenen, güzellik, zorluk ve macera dolu Eriksholm'un hayali dünyasını keşfedin.








Geliştirici : River End Games


Yayıncı : Nordcurrent Labs


Çıkış Tarihi : 2025










Duyuru Fragmanı




https://www.youtube.com/watch?v=KIbe9byEO_4


A
2 hafta
Ballad of Antara | PS5 | ANA KONU
Ballad of Antara | PS5 | ANA KONU


< Resime gitmek için tıklayın >




Yayıncı Infold Games ve Pascal's Wager geliştiricisi TipsWorks, PlayStation 5 dahil olmak üzere birden fazla platform için karanlık fantezi aksiyon RPG Ballad of Antara'yı duyurdu. Oyun 2025 yılında piyasaya sürülecek.


Ballad of Antara, TipsWorks Studio tarafından geliştirilen Infold Games'in yakında çıkacak çok platformlu bir karanlık fantezi ARPG oyunudur. Tehlikeli bir yolculuğa çıkın, yüce ilahi yaratıkları arayın, dünyanın çarpık ve kayıp özlerini geri alın.


Karanlık Çağlar


Uzak bir geçmişten, zamanın okları sapmış ve aradaki her şeyin tohumları çiçek açmayı bırakmıştır. Ani bir sis bulutunun alıp götürdüğü tanıdık “özler”, dünyanın bilinmeyen yüzünün altında örtülüdür.


Erozyon Zamanı


Yükselen, ilahi yaratıkları aramak için Para'da seyahat edin. Toprağın o çarpık ve kayıp “özlerini” geri alın ve onları Gri Sis'e karşı güçlere dönüştürün.










Geliştirici : Pascal's Wager


Yayıncı : Infold Games


Çıkış Tarihi : 2025










Duyuru Fragmanı


https://www.youtube.com/watch?v=baOokyTUX_k


A
2 hafta
Maverick Games | New IP | PS5 | ANA KONU
Maverick Games | PS5 | ANA KONU


< Resime gitmek için tıklayın >


Amazon Games bugün, yeni bir AAA çoklu platform oyunu yayınlamak için Maverick Games ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Henüz duyurulmamış oyun PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için anlatı odaklı, açık dünyalı bir sürüş oyunu olacak.


Maverick Games, 2022 yılında, aralarında stüdyo başkanı ve Forza Horizon serisinin eski yaratıcı direktörü olan yaratıcı yönetmen Mike Brown'un da bulunduğu, eleştirmenlerce beğenilen açık dünya yarış oyunu serisi Forza Horizon'un arkasındaki çekirdek ekip tarafından kuruldu.


Amazon Games Başkan Yardımcısı Christoph Hartmann şunları söyledi: "Oyuncuların seveceği ilgi çekici oyunlar geliştiren yetenekli geliştirme ekipleri için devam eden küresel arayışımızda Maverick Games, her alanda başarılı sonuçlar sunabilen bir stüdyo olarak öne çıktı." “Mike ve ekibi tam bir paket; işlerinde usta olan ve mevcut durumdan memnun olmayan kendini kanıtlamış oyun geliştiricileri. Bu oyuna yönelik vizyonları taze ve yenilikçi, biz de onlarla birlikte çalışarak bu oyunu dünyanın her yerindeki oyunculara sunmayı sabırsızlıkla bekliyoruz."


Brown, "Maverick Games'i net bir vizyonla kurduk: yaratıcılık ve risk alma ortamını teşvik edecek, geliştiriciye öncelik veren bir stüdyo oluşturmak" dedi. "Bu yaklaşım, ekibimize kariyerlerinin en olağanüstü çalışmasını üretme gücü veriyor. Ve sonuçta bu, oyuncularımızın aşık olacağı bir oyun yarattığımız anlamına geliyor. Amazon Games ekibini tanıdıkça, ortak bir değer anlayışına sahip olduğumuz kısa sürede anlaşıldı; geliştiricilere, oyuncuların gerçekten özel bulacakları deneyimler oluşturma hizmetinde gerçekten yenilik yapmaları için alan sağlama taahhüdü. Çok fazla detay vermeden, buradaki ekibin oyunumuzla ilgili heyecanla dolup taştığını ve bunu dünyayla paylaşmak için sabırsızlandığımızı paylaşacağım."






Gelişirici : Maverick Games


Yayıncı : Amazon Games.


Çıkış Tarihi : Açıklanmadı.




Duyuru :


A
4 hafta
Absurd Ventures | New IP | ANA KONU
Absurd Ventures | New IP | ANA KONU


< Resime gitmek için tıklayın >


Rockstar'ın kurucu ortağı Dan Houser yeni stüdyosunun ilk iki projesini açıkladı. Absurd Ventures adlı bu yeni stüdyo, Rockstar'ın video oyunları geçmişinden ayrılıyor. A Better Paradise ve American Caper adlı ilk iki proje sırasıyla grafik roman ve sesli drama olarak üretiliyor.


Houser 2020'de Rockstar'dan ayrıldığından beri hayranları onun bir sonraki hamlesini merakla bekliyordu. Houser, ayrılışından bir yıl sonra Absurd Ventures'ı kurdu. Şirket bu yılın Haziran ayında ilk tanıtım materyalini yayınladığında, stüdyonun ne tür içeriklere odaklanacağı başlangıçta net değildi. Ancak şimdi, Houser'ın ve Grand Theft Auto ve Red Dead gibi serilerdeki çalışmalarının hevesli hayranları, Absurd Ventures'ın ne üzerinde çalıştığına ilk kez bakacakları için muhtemelen heyecan duyuyorlar.


Stüdyonun çizgi romanı American Caper, yozlaşmış iş dünyası, beceriksiz siyaset ve suç dünyasının içine düşen iki Amerikalı aileye odaklanıyor. Saygın çizgi roman sanatçısı Simon Bisley tarafından çizilmiştir. Absurd Venture'ın sesli draması olan A Better Paradise, yakın gelecekte geçen varoluşsal bir gerilim. 12 bölümden oluşuyor ve ödüllü bir ses şirketi olan Q-CODE Media tarafından ortaklaşa üretiliyor.


Duyurularla birlikte Houser, bu iki projenin iki ayrı evrene giriş olacağını ve Absurd Ventures'ın bu evrenler içinde gelecekteki projeler üzerinde çalıştığını da açıkladı. Houser hayranları bu haberi duyduklarında muhtemelen rahatlamışlardır, çünkü destekçileri Houser'ın yeni stüdyosunun ne üzerinde çalıştığını öğrenmek için yıllardır heyecan duyuyorlardı.

Houser'ın Rockstar'dan ayrılması öyle bir etki yarattı ki Houser ayrıldıktan sonra Take-Two'nun hisseleri düştü; Take-Two Rockstar'ın ana şirketi. Aralarında Red Dead Redemption yazarı Michael Unsworth ve Rockstar yazarı ve yapımcısı Lazlow Jones'un da bulunduğu bazı yetenekli Rockstar çalışanları Houser'ı yeni stüdyosuna kadar takip etti.






Geliştirici : Absurd Ventures


Yayıncı : Absurd Ventures


Çıkış Tarihi : Açıklanmadı.








İçerik Güncellenecektir..












https://www.youtube.com/watch?v=n5-9SeQjAEc


A
geçen ay
Terminator: Survivors | PS5 | ANA KONU
Terminator: Survivors | PS5 | ANA KONU


< Resime gitmek için tıklayın >


Bu açık dünyada ister eşli ister tek başına oyna, meşhur Terminator evreninde Kıyamet Günü sonrasına bir hayatta kalan olarak geri dön.


İnsanlığın yok oluşun eşiğine gelmesinin üzerinden dört yıl geçti. Olayın asıl yüzü hâlâ bilinmezliğini korurken sığınağından çıkıp seni ve insanlığın son kalıntılarını yok etmeye çalışan bu cehenneme dönmüş dünyada insanlığın küllerinden doğmasına yardım et. Görevin, acemi ekibine harekât üssü kurmak üzere bölgede istihbarat, materyal, başka hayatta kalanlar ve ana kaynaklar aramak.


Ama yalnız değilsin. Skynet'in makineleri peşinde. Onlar hiçbir şey hissetmezler ve insanlığın kökünü kazıma görevlerini tamamlayana kadar durmazlar. Asla. İster tek başına ister dört kişiye kadar grup hâlinde insanlığın küllerinden doğuşuna liderlik edip bombaların, Skynet ve Terminator tehdidinin ardındaki gerçekleri ortaya çıkar.


EFSANELERE SADIK
Serinin efsanevi karakterlerinin yanı sıra orijinal karakterlerle de tanışıp James Cameron'ın şaheseri olan kıyamet sonrası gelecekte geçen bu incelikle tasarlanmış dünyanın içine dal.


YOK EDİLEMEZ TEHDİT
Açık dünyayı keşfedip ana üssünü geliştirmek için gerekli olan materyalleri ve hayatta kalanları bul ama sakın unutma, korkunç ve ölümcül Terminator peşinde. Sonu gelmeyen bir tehdit olarak seni avlamaya çalışıyor.


GERÇEKLERİ ORTAYA ÇIKAR
Daha önce gün ışığına çıkmamış bir hikâye ile Kıyamet Günü'nde aslında neler olduğunu öğren ve insanlığın kaderini değiştirmeye çalış.


KÜLLERİNDEN DOĞ
İnsanlık için bir dayanak görevi görecek üssünde insanlıktan geriye kalanları çoğalt ve ister tek başına ister en fazla üç arkadaşınla beraber makinelerin tehdidine karşı koy.


ATEŞ ETMEDEN ÖNCE İKİ KEZ DÜŞÜN
Hem yakın dövüş hem mesafeli saldırı için silahların olsa da gizlice ve dikkatli hareket etmek, Skynet'in makinelerine ve diğer yağmacılara karşı daha akıllıca bir yaklaşım olabilir.






Geliştirici : Nacon Studio Milan


Yayıncı : NACON


Çıkış Tarihi : Açıklanmadı.






Duyuru Fragmanı




https://www.youtube.com/watch?v=LepEDOgw0Ec


A
2 ay
Assassin\u0027s Creed: Codename Hexe | PS5 | ANA KONU
Assassin's Creed: Codename Hexe | PS5 | ANA KONU


< Resime gitmek için tıklayın >




Assassin's Creed: Codename Hexe, Assassin's Creed: Neo olarak da anılır, Assassin's Creed: Infinity platformunun bir parçası olan Assassin's Creed serisinin yaklaşan bir bölümü için çalışma başlığıdır. Serinin şimdiye kadarki en karanlık oyunlarından biri olması beklenen oyun, Kutsal Roma İmparatorluğu'ndaki cadı mahkemeleri sırasında geçecek ve Ubisoft Montreal tarafından yönetilecek.


Serinin Başkan Yardımcısı ve Baş Yapımcısı Marc-Alexis Côté, IGN'e Codename Hexe'in Ubisoft'un beklenen diğer oyunu Assassin's Creed: Codename Red'in Aksiyon-RPG'sinden tamamen farklı bir şey olacağını açıkladı.


Oyunun kavramsal başlığı ilk olarak 6 Eylül 2022'de sızdırıldı ve Bloomberg tarafından rapor edildi, ayrıca bu oyunun ve Codename Red'in muhtemelen en erken 2024 yılına kadar yayınlanmayacağını belirtti. Daha sonra Ubisoft Forward canlı yayınında Assassin's Creed vitrini sırasında kısa bir teaser ile birlikte doğrulandı.








Geliştirici : Ubisoft Montreal


Yayıncı : Ubisoft


Çıkış Tarihi : 2026










Duyuru Fragmanı




https://www.youtube.com/watch?v=woLzWI85scc


A
2 ay
Starlight Games | New IP | PS5 | ANA KONU
Starlight Games | New IP | PS5 | ANA KONU


< Resime gitmek için tıklayın >


Starlight Games İngiltere merkezli yepyeni bir geliştirme stüdyosu ve kadrosunda bazı gerçek video oyunu emektarları var. Dahası, yeni ekip halihazırda üretimin çeşitli aşamalarında olan birkaç oyunla işe koyuldu.


Stüdyo, Psygnosis mezunu Gary Nichols tarafından kuruldu ve kendisine WipEout serisindeki çalışmalarıyla tanınan Nick Burcombe; Skate'in ortak yaratıcısı ve Horizon Call of the Mountain'ın yönetmeni Andy Santos ve Gamesys'in kurucu üyesi Ben Cronin'in de aralarında bulunduğu üst düzey bir yönetim ekibi katıldı. Projelerinde Unreal Engine 5 kullanan deneyimli yönetim, ekibini doldurmak için genç ve yeni yetenekleri keşfetmeye önem veriyor.


Belirtildiği gibi, Starlight'ın halihazırda hazırda birkaç oyunu var. Bunlardan ilki ve en önemlisi, yılın ilerleyen aylarında PS5'e gelecek olan, couch co-op özellikli çılgın bir golf oyunu olan House of Golf 2. Daha heyecan verici olan ise Burcombe tarafından yönetilen ve "önümüzdeki aylarda" daha fazla detayın geleceği "fütüristik bir spor oyunu" ve yine yakında daha fazla bilginin geleceği bir bilim kurgu strateji roguelite. Son olarak Fortnite için hazırlanan ve stüdyonun genç üyelerinin Unreal ile pratik deneyim kazanmalarını sağlayacak bazı deneyimler yer alacak.






Geliştirici : Starlight Games


Yayıncı : Starlight Games


Çıkış Tarihi : Açıklanmadı.










Duyuru Fragmanı




https://www.youtube.com/watch?v=T2z3UOFvmFQ


A
2 ay
Astropulse: Reincarnation | PS5 | ANA KONU
Astropulse: Reincarnation | PS5 | ANA KONU


< Resime gitmek için tıklayın >






Ünlü eski Blizzard sanatçısı Wei Wang tarafından yönetilen oyun geliştirme ekibi Imagendary Studios, Astropulse'u duyurdu: Daha büyük bir transmedya evreninin parçası olmayı amaçlayan, savaşın yıktığı gelecekteki bir Dünya'da geçen yeni tek oyunculu, bilim kurgu üçüncü şahıs nişancı/RPG oyunu Reincarnation'ı duyurdu.


Geliştiriciler Astropulse'un arka planını şu şekilde tanımlıyor: "Astropulse, 250 milyon yıl önce meteor aracılığıyla Dünya'ya ulaşan ve Astropulse olarak bilinen gizemli bir kozmik enerjinin etkisinin izini süren, milyarlarca yıla yayılan destansı bir bilim kurgu destanıdır. Bu güç, Dünya'nın biyolojik evrimini büyük ölçüde değiştirmiş ve sonunda insan uygarlığını yeniden şekillendiren küresel bir felaketi tetiklemiştir. Bu parçalanmış dünyanın ortasında, yeni türler ve uygarlıklar ortaya çıkıyor ve bu uygarlıklar kadim varlıklara karşı karmaşık bir hayatta kalma mücadelesine girişiyor. Bu kıyamet sonrası manzarada, genç bir adam ve sadık yoldaşları, kaçınılmaz görünen trajik kaderlerine meydan okumak için bir arayışa girerler."






Geliştirici : Imagendary Studios


Yayıncı : Imagendary Studios


Çıkış Tarihi : Açıklanmadı.








Duyuru Fragmanı




https://www.youtube.com/watch?v=AZTI1_BsvvY


DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.