M

Onbaşı
04 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
Başkomutan yahudilerin emrinde
......
M
4 yıl
Asimile olmayan Türkler
.....
M
4 yıl
Türkiye’de üreyenler
Eğer cocugunuz anne/baba beni neden burada dogurdun derse ne cevap vereceksiniz? Hepiniz uzza matta ve el-ilahinizdan bulun.
(Bu lafım filipinler,çin,yemen..... gibi 100 ülke için geçerli)
M
5 yıl
Doktora yukardan dedikleri şu
Arkadaşlar işsiz olup sgk primini yatırmayan olursa acile geldiginde doktora şöyle diyorlar.
-Bunları mümkün oldugunca almayın (uyarı geliyor)
-eee adam hastayım diyor neden almayayım?
-... karşıdan cevap yok.

İstersen agzından kan kus. Doktoru uyaran kim diyeceksiniz peki? Yukardan işte saglik genel sekreterligi.. Parti-devlet kuruluşu
M
5 yıl
CIA ve büyük resim
Türkiye olarak cia in ortadogu masasindaki bir şefin baktigi ülkeyiz. Cia ayni zamanda rusya, çin ve güney amerikada operasyonlar yürütmekte venezuela’da darbe duzenlemekte. Kendimizi fazla mı önemli görüyoruz?
Turkiyenin jeopolitik konumu inanılmaz onemli bunda gercekten hemfikiriz. Peki bu 80 milyonu alıp mogolistana koysak ne olur?? Size söyleyeyim hic ugrasmazlar. Çünkü insan sermayemiz onlara tehdit değil.
Siyasal islamla soslanmış mühendisler ve profesorler yıldızlara göklere ve bunu okuyan dh cilere yemin olsun ki sizden hiçbir zaman bi şey olmayacak. Bunun için bizim ömrümüzü harcadınız.
Size şunu da söyleyeyim siyasal islam batılı ülkelere gerçekten tehdit olsa hicbir zaman iktidara gelemez. Siyasal islamdaki adamları 1700 lere koyarsan mikroskopu icat edemezler. 1800 lere koysan penisilini bulamazlar. 1900 ların danimarkasina koysan insülini keşfedemezler. Boş hayaller pesinde kosuyorsunuz.
Kıssadan hisse bunlar belki gider ama geçmişe baktigimiz zaman bize iç savaş ya da büyük bir karışıklık görünüyor gibi.
M
5 yıl
Arap boyunduruğunu kabul etmemek
Arap ilkeleri altında yaşamak istemeyen türk evlatları. Sayıca az olsanız bile bu konu altında birleşin artık. Ötv li araç alıp satmayı bir kenara bırakmanız gerek. Bu nesil ya türkiye’nin kurtuluşu olacak ya da yok oluşu olacak.
M
5 yıl
Arap üretme merkezleri
İmamhatiplerden bahsettigimi başlığa baktıgınızda anlamış olmanız gerek. Türk semtlerinin kalbine bıçak gibi saplanan bu okullar, arabistanlı lawrence in hayal edemeyeceginden bile büyük bir şekilde yayılıyor ve arapçı devlet tarafından destekleniyor. Buna türk milleti olarak alınabilecek önlemler neler? Bu başlık altında tartışalım.
M
5 yıl
Ekrem imamoglunun amerika ziyareti
Böyle bir şey yok arkadaşlar. İstanbul belediye başkanıyken neden amerikayı ziyaret etsin.
M
5 yıl
Otobana kadar fetih
Uluslarasası yahudilerin belirledigi sınırlara kadar gelmek ve bagımsızlık eğiliminde olan kürt devletini bitirememek türk milletinin sonu olacak.
İşin ironik yanı bu kürt devletinin kurulmasına yardımcı oldular.
M
5 yıl
Arapçılık ve Türk milletinin soyulması
Biriken kyk kredileriniz, ödemeye çalıştıgınız araba ötvleriniz. Hepsi arapçılık sevdası adına hayatınızdan çalınan bir zaman. Hitler şöyle diyor alman milleti uyan!! .. Peki biz ne zaman Turk milleti uyan diyeceğiz?
Sistematik bir şekilde kurulan imamhatipler türk milletini yahudi-kapitalist birliğin adeta bir kölesi haline getirdi. Gerçeği aramaktan uzak olan türk milleti tam bir küresel bataklığa saptandı. Devlet kademeleri araplar tarafından işgal edilip suriyedeki mayınlar yahudilere hizmet uğruna temizletildi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.