J

Onbaşı
11 Nisan 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
51 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
7 yıl
2100 TL değerinde item nakit satılır
Elimde pubg trenchcoat var nakite çevirmek istiyorum bıçak vb item alacak arkadaşlara çekip nakit satabilirim pm bekliyorum

Trench steam güncel fiyatı 2140 TL

İzmir içi elden verebilirim 1900 tl
J
7 yıl
8000 Lira ile kazanç fikri (Yardım)
İşten çıkmadan önce 10,000lira kadar biriktirmiştim harcamalardan sonra 8bin lira kaldı arkadaşlar katlamak için ne yapabilirim fikri olan var mı veya nasıl işletebilirim parayı? Bahis fikrine açık değilim
J
7 yıl
Cep Telefonu Alırken Dolandırıldım(Yardım)[SS\u0027li]
Merhaba arkadaşlar ,

Dün forumdan bir arkadaştan cep telefonu için anlaştık kendisi Ankara'da ikamet ettiğini söyledi . Üç gün kadar konuştuk wp'den resimlerini istedim telefonun ayrıntılı olarak hepsini attı sorun yok gibi görünüyordu wp resmi filan da aile içeriyordu . Bahsettiğim telefon ucuz bir telefon değil İphone 7 plus jet black bakınıyordum .

Neyse arkadaş önce para yollar mısın referansın yok filan muhabbetleri yapmaya başladı , bende eğer buradan tanıdığınız varsa parayı elden teslim edebilirim dedim o şekilde anlaştık bir tanıdığını yolladı , buluştuk . Arkadaşı telefonu kargoya verdiğine dahil bir belge yollamış bana onu görünce bende parasını teslim ettim tam 3.200 TL nakit para verdim bir çay içip ayrıldık arkadaşla.

Bugün kargo kapıma geldi içini açtım herşey normal görünüyordu telefon tertemiz paketlenmiş şarjı kulaklığı içerisinde bir şekilde bana ulaşmıştı fakat telefonu bir açtım android işlemcili arap telefonlarından çıktı . Menüsünde bulunan şeye siz bile inanamazsınız buyrun SS'si burada.https://hizliresim.com/6XXO6P Menü'yü açmamla şoke oldum böyle birşey çıktı ilk başta inanamadım kalktım bir bardak su içeyim derken içerisinden bu illet fırladı telefon kutusunu aldı ve ağzına atıp çiğnemeye başladı . Ehulelele diye gülmeye başladığında anladım ki işler iyi gitmiyor sonra kafama kuyruğu ile vurmasıyla ben bayılmışım . Uyandığımda ortadan kaybolmuştu. Telefon'u elime aldım ve kapattım iade etmek üzere fakat adamı aradığımda ne telefonuna ne wp'a ulaşılıyordu dolandırılmıştım .

Siz siz olun internetten alışveriş yaparken çok dikkatli olun arkadaşlar savcılığa şuç duyurusunda bulunmayı düşünüyorum . Başına daha önce böyle bir olay gelmiş olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Teşekkürler.
J
7 yıl
Son zamanlarda TV lerde artan sansürleme politikası
Bir haftadır kadar dikkat ediyorum normalde çok fazla tv izlemem eğer uzun zamandır varsa affola, yaz dönemi olduğu için filmler artmış durumda ve bu filmlerin iki kelimesinin biri kesilir olmuş insanlar TV'lerde görüp mü terbiyesizleşiyor ülkeyi yöneten mecliste koltuk alan insanlar bile birbirlerine ağıza alınmayacak sokak jargonu konuşurken, TV'lerde birçok kelimenin sansürlenmesini nasıl karşılıyorsunuz?

Tamam eskiden hep sansürlenirdi terbiyesiz nitelikli kelimeler elbet sansürle ecel fakat kastettiklerim çok hafif kelimeler bile kesilir olmuş bunlara filmlerin çoğu sahnesi dahil fareden illaki vardır
J
7 yıl
Beyler İzmir\u0027de takılacak dost , kafa dengi arıyorum.
Öncelikle kesinlikle böbrek.avi değildir yaşım 25 İzmir'de yeni arkadaşlar tanımak istiyorum kafa dengi arkadaş olabilecek .

Not : Ilık değilim .
J
7 yıl
Fileto Fit
beyler bir markanın fileto fit diye bir besini var bunu gören duyan var mı 5 tane süpermarket gezdim bulamadım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.