S

Binbaşı
10 Mart 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
6 yıl
BTC için web Browser
Ödemeler yapılıyor, tek yapmanız gereken üye olup sekmeyi açık bırakmak. Alta da atabilirsiniz.

https://bit.ly/2OMVR0v
S
6 yıl
Fotoğraf çekmekten anlayan arkadaşları bekliyorum
Beyler aranızda fotoğraf çekmekten anlayan var mı? Kendimizi çekeceğiz arkadaşımla İstanbul / Avrupa yakasında oturuyoruz makine bulamadık en ucuz nasıl kiralayabiliriz? Mekan tavsiyesi de istiyorum güzel fotoğraflar çekebileceğimiz
S
6 yıl
Çok zorlanıyorum
Öncelikle selamın aleyküm.

Her gün aynı şeyleri düşünmekten çok sıkıldım. Hayatım beni bunaltıyor ve sınava 4 ay kadar bir zaman kaldı. Matematiğim yok denecek kadar az çok uğraştım ama olmuyor, diğer derslerim iyi sayılır. Herkes benden birşeyler bekliyor. Ama yapamıyorum arkadaşlar, her günüm aynı geçiyor. Staja gidiyorum akşamları dershane haftasomu sabah akşam dershane. Ortalama 250*290 arası bir puan alacağım muhtemel. Her gün düşünmek beni her geçen gün daha kötü ediyor. Bu sıkıntılı günlerimde bir sevgilim olsun isterdim ama yok o da olmuyor, ne yapacağım abilerim kardeşlerim? Ortalama bir yerde okuyabilir miyim? Hemşirelik istiyorum ama %75 burs ile 280 civarı tutturmam lazım. Belli bir hedefim yok, gerçi olsada çok sıkıldım artık...

Tavsiyelerinizi bekliyorum, bölüm de önerebilirsiniz
S
6 yıl
Şuan ne dinliyorsunuz?
https://www.youtube.com/watch?v=sCwCgXZVFM8

Evet şarkıları alalım beyler
S
7 yıl
Sizce hangisi?
İki telefon arasında gidip geliyorum. Artıları eksileri neler size göre? Hangisini tercih etmeliyim?
S
7 yıl
Acil beyler
Beyler acil yardiminiz gerek mubabbet kuşum öldü yerine başka yavru getirdim şimdi eskisini istiyorlar haberleri yok öldüğünden arkadaşa verdim dedim istiyorlar ne yapabilirim ne uydursam?
S
7 yıl
J7 mi iPhone 5S mi?
Selamın Aleyküm, elimde pasaport kayıtlı J7 var ve 4G'si yok. Bende de 5S sevdası var. Sizce nedenleriyle birlikte hangi telefon?
Şuanki telefonumdan çok memnunum ama iOS sevdası işte
.Takas ile alacağım.
S
7 yıl
Galaxy J7 Custom Rom Önerileri
J700H cihazım var, XDA'da bir sürü rom var. TouchWiz tabanlı rom arıyorum, J7 kullananlar tavsiye verebilir mi? Nougat önceliğim.
S
7 yıl
Samsung Galaxy S4
300'e temiz S4 buldum 2. el, sizce alınır mı? Max 300 TL 16/32gb 2gb ram fhd ekran tavsiyelerinizi bekliyorum. Aciliyeti vardır yarın almayı düşünüyorum.
S
7 yıl
Alınır mı
Selamın aleyküm, 300 e temiz S4 buldum sizce halen alınırmı, bütçem bu kadar?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.