M

Er
30 Mayıs 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
7 yıl
Menulux Restoran Adisyon Programı
Menulux Restoran Adisyon Programı

< Resime gitmek için tıklayın >

Hemen satış yapmaya başlayın
Menulux’un yeni nesil restoran adisyon programı ile ürün ve kategorilerinizi dakikalar içinde tanımlayabilir, satış yapmaya ve sipariş almaya hemen başlayın.

Bulut tabanlı sistem
Menulux POS sisteminin bulut tabanlı altyapısı sayesinde her an her yerden işletmenizi yönetebilirsiniz. Ürün ve menü yönetimi, fiyat güncelleme, masa ve yerleşim planları, personel yetkileri gibi konfigürasyonların yanında tüm satış, gün sonu, kasa ve stok raporlarınıza kendi bilgisayar ve akıllı telefonlarınızdan erişebilirsiniz.

Offline Çalışma
Offline çalışma desteği sayesinde internetiniz kesilse bile restoran POS sisteminiz kesintisiz olarak çalışmaya devam eder. Bir çok bulut tabanlı adisyon sistemi yazılımından farklı olarak Menulux’un gelişmiş uygulama içi server özelliği sayesinde günlerce internet olmadan çalışırsınız.

Kolay kullanımı ile hızlıca sipariş alın
Menulux POS sisteminin kullanıcı dostu ve şık görsel arayüzünü kullanarak kolay ve hızlı şekilde masa siparişlerini ve ödemeleri alın. Bu sayede size müşterilerinizle ilgilenmeniz için daha fazla zaman kalır.

Gelişmiş özellikler ve yetenekli entegrasyonlar
Menulux POS sistemi, sipariş ve satış süreçlerinize yönelik birçok özellik sunan yetenekli bir adisyon programıdır. Barkodlu hızlı satış, sipariş ve adisyon yönetimi, Caller ID ile paket sipariş gibi temel özelliklerin yanında online sipariş ve yazarkasa entegrasyonu, cari hesaplar, stok ve rezervasyon yönetimi gibi gelişmiş özelliklerin hepsi bir arada.

Online Yönetim ve Mobil Raporlama
Online yönetim özellikleri sayesinde herhangi bir cihazdan ürün ve fiyatları değiştirebilir, satış, gün sonu ve kasa raporlarına anında erişebilirsiniz. Tüm güncellemeler adisyon sisteminize otomatik olarak aktarılır. Menulux Boss mobil rapor uygulaması sayesinde de Android veya Apple iOS telefonunuz üzerinden raporlarınıza erişebilir, stoklarınızı da anlık olarak kontrol edersiniz.

Tüm cihazlarda çalışır
Tüm cihazlarda çalışan bulut tabanlı restoran adisyon programı için Menulux’e hemen başvurun. Detaylı bilgi ve işletmenize özel çözümler için için www.menulux.com web sitemizi ziyaret edin.
M
8 yıl
Menulux Dijital Qr Menü
Menulux Dijital Qr menü ve sipariş sistemi ile tanışın.

Menulux restoran, cafe ve otellerde ürün menülerini fotoğraflarıyla birlikte akıllı telefonlar üzerinden müşterilere sunulmasını sağlayan Dijital qr menü ve sipariş uygulamasını sunar.

< Resime gitmek için tıklayın >

Dijital Qr Menü ile beklemeden hızlı sipariş!
Müşterileriniz menü QR kodu ile saniyeler içerisinde menüye ulaşabilir ve en hızlı şekilde siparişlerini verebilirler. Tek yapmaları gereken akıllı telefonlarının kamerasına masadaki QR kodu göstermek!

İşletmeye özel logo ve giriş ekranları, ürünlerin gerçek fotoğrafları ve açıklamalarıyla birlikte dijital olarak menü sunumu sağlanıyor. Özellikle yabancı müşteriler için çoklu dil desteği sunularak menü ve ürün içerikleri istenen dillerde hazırlanıp, müşteri kitlesine uygun şekilde menü sunumu da yapılabiliyor.

Menulux Dijital Qr Menü uygulamasında ürün kalori ve alerjen bilgileri ve hazırlanma süresi gösterilerek müşteriler bilgilendiriliyor. Ayrıca sosyal paylaşım özellikleriyle ürünlerinizin sosyal medyada beğenilerek paylaşılması sağlanarak yeni müşterilere ulaşma fırsatı yakalanabiliyor.

Detaylı bilgi için Menulux Dijital Qr Menü web sayfamızı ziyaret edin.
M
8 yıl
Android Uygulama Geliştirme Uzmanı
Menulux Ar-Ge merkezinde çalışacak yazılım ve uygulama geliştirme uzmanları alınacaktır.

< Resime gitmek için tıklayın >

Menulux'un yeni nesil bulut tabanlı restoran otomasyon sistemleri kapsamında;

1. Restoran POS Sistemi: (Android tabanlı restoran adisyon programı yazılımı)

2. Dijital Menü Sistemi: (Html5 web tabanlı dijital qr menü uygulaması)


geliştirilmesinde çalışacak:

• Bilgisayar veya yazılım mühendisliği mezunu
• Java ile Android uygulama geliştirme konusunda en az 3 yıllık deneyimli
• Web API Rest/ful web servisleri ve JSON konusunda bilgili
• Windows Azure bulut bilişim platformu konusunda bilgili

Adaylar aşağıdaki link üzerinden başvuruda bulunabilir.

Menulux web sitesini ziyaret edin.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.