W

Onbaşı
01 Mayıs 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
6 yıl
Tablet Tavsiyesi
Kardeşime doğum günü hediyesi almayı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım bütçem 1000 tl civarı olabilir.Bu arada oyun oynaması için alacağım yani güncel oyunları rahat rahat oynatabilen bir tablet olursa sevinirim.
W
6 yıl
Yüksek FPS Olduğu Halde Kasma Sorunu
Merhaba, benim problemim sistemim çok kötü olmadığı halde oyunlarda kasma sorunu yaşıyorum. Ben bilgisayarımı yeni topladığımdan beri bu sorun var.

Ekran kartım 4 kez sıfırı ile değişti, ana kart değişti, işlemci değişti, SSD değişti. Ama yine de bütün oyunlarda yüksek FPS alsam bile kasma sorunu yaşıyorum.

Mesela CS:GO oyununu ben her şey düşük ayarlarda ve düşük çözünürlükte oynuyorum 300-500 FPS alıyorum ama yinede oyunum akıcı değil Nvidia ayarlarının hepsini ayarlıyorum Vsync falan her şey kapalı ama yine de kasıyor oyunum bunun sebebi ne olabilir?

Ram veya güç kaynağında problem olabilir mi? Bir tek onlar değişmedi.

Sistem Özelliklerim

Intel Core i7 4790K Soket 1150 4.0GHz 8MB Önbellek 22nm İşlemci
MSI GTX970 GAMING 4G GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
ASUS Z170-P D3 Intel Z170 Soket 1151 DDR3 3100MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart
KINGSTON 16GB (2x8GB) HYPERX BEAST DDR3 1600MHz
SAMSUNG 250GB 850 EVO SATA 3.0 SSD
COOLER MASTER HYPER TX3I EVO İŞLEMCİ SOĞUTUCU
XIGMATEK CCM-38BBW-E71 TALON VECTOR 750W
W
8 yıl
dying light arkadaş ile oynama
Arkadaşlar biz 2 arkadaş oyunu steam üzerinden satın aldık ve kurduk ancak beraber oynamak istediğimizde oyun bize bu hatayı veriyor ''you can't join this game session as you do not have required downloadable content'' diğer arkadaş başka bir arkadaşı ile girebiliyor anca beni davet ettiklerinde kabul ettiğim an bu hatayı veriyor sorun nedir sizce ?
W
8 yıl
FPS Problemi
Merhaba arkadaşlar benim bir problemim var bazı oyunlarda ani fps düşüşleri yaşıyorum. Mesela bir anda 90 olup sonra tekrar 120 oluyor saniyelik bir olay ama bu arada oyun kasıyor tabi bilgisayarı yeni topladım bütün parçaları değiştirdik sadece ram işlemci ve güç kaynağı yenilenmedi işlemci veya ram ile alakalı olmadığını düşünüyorum acaba güç kaynağında problem olabilir mi? Ya da güç kaynağının bozuk olup olmadığını nasıl anlarım. Bu arada güç kaynağı 750w ve sistem için gayet yeterli.
W
8 yıl
FPS Sorunu
Merhaba,

Benim FPS sorunum var arkadaşlar yeni bilgisayar topladım vatan bilgisayar da ve FPS sorunu yaşıyorum bunun için ekran kartımı 3 kez garantiye gönderdim 3 kez yenisi ile değiştirdiler ama yinede FPS sorunu yaşıyorum. Bilgisayarım şöyle msi gtx 970 - intel i7 4790k - msi z97 gaming 5 ana kart - 16 gb ram - 750w - oyunlarda ayarları en dibe çeksem de aynı FPS i alıyorum en uca çeksem de aynı FPS i alıyorum artık sorunun ekran kartında olmadığını düşünüyorum bilgisayara win 7 - win 8 - win 9 hepsini denedik yinede düzelmedi acaba sorun hangi parça dadır sizce ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.