U

Teğmen
10 Ocak 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
21 üye
Görüntülenme (?)
120 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
U
7 yıl
Yunus Emre Korkmaz
Arkadaşlar merhaba herkese.

Az önce ailem ile birlikte yaptığım kahvaltıdan kalkıp salona geçtim.Televizyonumuz açıktı.Açık olan kanal Fox Tv idi.Takip edeniniz vardır illaki şu saatlerde ''İlker Karagözle Çalar Saat Hafta sonu'' canlı olarak yayınlanmakta. Bir yandan çayımı içerken haberleri takip ediyordum. Yeni bir haber olayına geçince boğazım düğümlendi,tüylerim diken diken oldu.Neden mi televizyonda daha çok küçük bir yaşta kardeşimiz belirdi.Kendisi SMA hastasıymış.Yaşıtları çikolata,bisiklet isterken bu küçük kardeşimiz sadece ilaç istiyor.Destek istiyor.Tanımıyorum ilk defa gördüm ama kardeşiniz olur ya hastalanır endişe edersiniz,korkarsınız birşey olacak diye ona sinirleriniz bozulur kötü bir haber gelecek diye elinizden de bazen birşey gelmez sadece çaresizce beklersiniz bir umut iyi haber gelecek diye işte aynısı bana oldu.

Devlet ilaçlar çok pahalı olduğu için yeterli derecede yardım edemiyor.Lütfen bu küçük kardeşimize bir umut olalım.Oda dışarı çıkabilsin bisiklet sürebilsin.

İlker Karagöz'ün Twitter hesabından da bu paylaşımı görebilirsiniz.
https://twitter.com/karagozilker

< Resime gitmek için tıklayın >

Not:Başlık açma konusunda pek bilgim yok.Daha önceden sadece bir forumda bulundum. Eksik veya hatalı adres paylaşımı yaptıysam,doğrusunu paylaşım hatamı düzeltebilirseniz sevinirim.
U
7 yıl
5. Sinemasal Açıkhava Sinema Festivali
Arkadaşlar merhaba.

5. Sinemasal Açıkhava Sinema Festivali 1-21 Mayıs 2017'de İç Anadoludaki belirli şehirlerde yapılacaktır.Bir bilet tutarı 10 TL olarak istediğiniz bedelde dezavantajlı bölgelerdeki çocuklara sinema bileti hediye ederek sinemasal heyecanına ortak olabilirsiniz. Detayları aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

https://www.sinemasal.org/hediye-bilet

Desteklerinizi bekliyoruz.
U
7 yıl
Konux
Konu silinebilir mi acaba
Teşekkürler.
U
8 yıl
Aile - Kız arkadaşı uyuşmazlığı
İyi günler herkese.

2 yıldır birlikte olduğum bir kız var. Ailem bu kıza sıcak bakmıyor. Yaşına göre hareket etmiyor diyorlar. Kız desen çok güzel birisi yani yanında çok mutluyum çok seviyorum. Sabah yine babamla bir tartışma yaşadım. Dün evde yoklardı ben evdeydim. Ing banktan aradılar sürekli borcum varmış halbu ki öyle birşey yok. Arayan kadın konuşurken bir yandan da gülüyordu her neyse. Babama anlattım bu olayları. Sorunu da abimi arayarak çözdüm. Bankayı arayıp yanlış anlaşılma olduğu ortaya çıktı. Aradılar tekrardan özür dilediler.

Babam bu gülme olayını nasıl anladıysa bütün olayı sevdiğim kızın üstüne yıktı seninle oynuyor dalga geçiyor dedi. Arkadaşlarına arattırmıştır benim salak oğlumun aklı kesmiyor bunları türünden laflar etti. Gerçekten haftaya bomba gibi başladık.


Allah aşkına bu nasıl bir düşüncedir. Haksız yere birini suçlamak nedir. Tamam sevmiyor olabilirsin kızı ama neden suçluyor bağırıp çağırıyorsun.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.