D

Teğmen
15 Kasım 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
3 yıl
Ailem Covid\u0027e Yakalandı
Merhaba arkadaşlar, annem ve babam fabrikada calısan insanlar ve babam 2.doz aşısınıda yaptırdı. Annemlerin fabrikasında bir kadında cıkmıs ve Annemin göz kanlanması sonucu fabrika doktoru dahilinde devlet hastanesine sevk edildi. Babamda da öksürük baslamıstı ve ikisininde testi pozitif cıktı. Bende test yaptırdım ve benim testim negatif cıktı. Evde karantinadayız. Yemek konusunda yemekleri ben yapacaktım fakat annem sen yapamassın dedi ve maske ve eldiveniyle yemek yaptı. O yemeklerden bende yersem bulasır mı? Ne yapmalıyım ?
D
3 yıl
Kulak Çubuğu Yüzünden Kulağım Tıkandı ve Çınlıyor
Merhaba arkadaşlar , dün kulagımı temizlemek icin kulak cubuğu kullanmak istedim. Aslında hiç kullanmam zararlı oldugunu bildiğim için. Cok hafif yapmama rağmen kulagım birden tıkandı ve duymamaya basladı. Sürekli Çınlıyor. Doktora gittim bugun ve Egzama olduğunu söyledi. Gliserinli damla verdi ve 2 hafta sonra yıkamak için gel dedi. Kullanmaya yeni başladım kulağım hala tıkalı ve sürekli çınlıyor. Doktor cınlama hakkında bir şey demedi. Sizce yıkattıktan sonra çınlama kesilir mi ? korkuyorum.
D
3 yıl
ASUS FX505DT-BQ180 YÜKSEK FAN SESİ
Merhaba arkadaşlar, 5 aylık cihazım bu şekilde açılışta dahi yüksek fanla açılmaya başlıyor. Formatı daha az once attım arka planda uygulamalar kendi driverlarındaki uygulamalar çalışıyor. Cihazı Google'da gezinirken vs fan sesi her daim çalısmakta. Slients modda kullanıyorum. Bazen yükseliyor alçalıyor. Bilgisayarı kapattıktan sonra fandan ses geliyor, videoda duyabilirsiniz. Coil Whine sesi de var. BIOS ekranına girdiğimde de fanlar yüksek sesle çalışıyor. Ne yapmalıyım?
Cihaz alındığı tarihten itibaren çalışma masasında kullanıldı.

CİHAZ'DA ARMOURİTY CRATE UYGULAMASINI SİLİP TEKRAR YÜLEDİM. FAKAT CPU DEĞERLERİ GÖZÜKMEMEKTE VE NVİDİA GEFORCE GTX1650 (0 BİT) DİYOR. Arkadaşlar ne yapmalıyım ?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



Videoyu izlemek için tıklayınız
D
4 yıl
Fizik İçin Ertan Sinan Şahin Önerir Misiniz?
Merhaba arkadaşlar fiziğim orta düzey lisedeki hocalarım yüzünden fizikten soğudum. Tekrar zincirlerimi kırmak istiyorum fiziğe karşı. Ertan Sinan Şahin hocayı gördüm. Kullananlar öneriyor musunuz?
D
4 yıl
Asus K541UJ Laptopdan Gelen Garip Ses
Merhaba arkadaşlar , 2.el amcam laptop alıp gönderdi bana. Bilgisayarda bu şekilde bir ses var. Fandan geldiğini düşünerek tekrar geri yolladım bilgisayarcıymıs aldığı kişi temizleyip geri gönderdi ama ses sadece azalmıs. Ve tin tin ses geliyor. Bu ses fandan geliyor diye tahmin ettim sizce de öyle mi? Fanın komple değişmesi mi gerek?

https://yadi.sk/i/oK5w4RaaGMMmBQ

Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=l_RZGa6gARI&feature=youtu.be
D
4 yıl
iPhone 11 FaceID Maskeli şekildeyken çalışmıyor
iPhone 11 kullanıcısıyım. Maskeli bir şekilde FaceID çalışmıyor ve WhatsApp'ta faceıd ile kullanırken yüzü okumadıktan sonra şifre girme kısmı sağa kayıyor şifre yazılmıyor.

iOS sürümü: 13.5.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
D
4 yıl
Laptop Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar , Laptop tavsiyesi almak istiyorum. Oyun oynayan bir insan değilim. Sessiz çalışan bir bilgisayar arıyorum. İleride yazılım mühendisliği okumayı düşünüyorum. İşimi görecek bir bilgisayar arıyorum. Şu model nasıl? Acer'e denk geldim.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
D
4 yıl
Monster Açılışta Turbo Fan Sorunu
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarı kapatıp açtığımda masaüstündeyken hiçbir şey yapmadığımda bir süre sonra Turbo fanları devreye sokuyor. Hiçbir işlem yapmamama rağmen. Ne yapabilirim?
D
4 yıl
Monster Ölü Piksel Panel Değişimi
Merhaba arkadaşlar , ben n11 üzerinden Monster Abra A5 V15.5 cihazı aldım. Cihazda 1 adet ölü piksel mevcuttu cihazı teknik servise verdim. Cihaz değişimi istedim fakat 1 adet olduğu için birebir panel değiştirip yolladılar yarın elime ulasıcakmış. Cihazda herhangi bir sıkıntı yaşatır mı panel değişimi? ileride bir sorun olur mu?

Bana cihazı yenileseler bile yeni gelecek cihazda 3 adet bile olabileceğini belirttiler.
D
4 yıl
Hangi Leptop Daha İyi? Hangisini Önerirsiniz
Merhaba arkadaşlar , uygun fiyatlı oyun oynayabileceğim leptop arıyorum cok fazla oyun oynamam orta ayarlarda oynatabilecek. Bütçe maksimum 4 bin civarı
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.