F

Binbaşı
09 Ekim 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
188 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
F
7 ay
Automation - The Car Company Tycoon Game
Merhaba oyunu oynuyorum ama bir türlü iç dizaynı yapaöıyorum. Direksiyonu seçiyorum tavana koyuyor dış gövdeyi atlamayı bir türlü bulamadım bilen var mı?
F
9 ay
Sistem Yenileme
Merhaba hali hazırda 700w psu ,6700xt ekran kartım ve 2k mönitörüm var 4.nesil intel ile kullanıyorum ama değiştirmeye karar verdim sizce bu 3 parça işimi görürmü başka model mi bakayım?
Neoforza Trınty 64GB Ddr5 Kıts (2*32GB) 6000MHZ CL40 1,3V Pc Fiyatı (hepsiburada.com)

AMD RYZEN 5 7600X 4.70GHZ 38MB AM5 BOX Fiyatı - Taksit Seçenekleri (hepsiburada.com)

MSI PRO B650M-A WIFI AM5 DDR5 6400MHZ(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 Fiyatı (hepsiburada.com)
F
geçen yıl
Katlanabilir telefon tavsiyesi
Merhaba 6 yıldır oneplus 5t kullanıyorum ekranı kırıldığı için yeni telefon alacağım standart telefon istemiyorum katlanabilir telefonlar içinden en alınabilir telefon hangisidir?
F
geçen yıl
Yeni nesil giriş mi eski nesil tepe mi
Merhaba arkadaşlar eski bir sistemim var 4770li ekran kartı yok ikinci el bir kart alacağım 6500xt mi almam mantılı 1080 mi
F
2 yıl
Turtle beach yetkili servisi neresi?
Merhaba arkadaşlar Turtle beach kulaklık aldım geçen şubat ayında şuan mikrofonu çalışmıyor. Cihazı amazondan aldım yurtdışı ürünü Amazon yardımcı olmadı turtle beach Türkiye yetkili servisinr ulaşın dedi internette öyle bir bilgi bulamadım bilen var mı cihazı kim tamir edecek?
F
2 yıl
Büyük ekran mı oled mi?
Merhaba arkadaşlar yeni bir TV alacağım piyasaya pek hakim değilim geçen gün teknosaya gittim 17 bine LG oled 55inch vardı birde 18e 75inch model numaralarını hatırlamıyorum. Sizce hangisi daha mantıklı birde direk içerisinde android işletim sistemli tvlerden en iyisi sizce hangi markada?
F
2 yıl
Borç ödememe rağmen iki sene sonra borç
Merhaba arkadaşlar tt ile cayma bedeli için mahkemelik oldum THE beni haklı buldu itiraz ettiler sonra tüketici mahkemesi cayma bedelini ödememe karar verdi 2020de ödedim dün tekrar 2018den borç gösterip faizi ile ödemem için yazı göndermişler ne yapmalıyım sizce ?
F
2 yıl
Datasheet bulamadım
Merhaba arkadaşlar baseus ba01 araç kiti aldım bunun içersinde ki çipin data sheetini bir türlü bulamadım. JL BP02321-56A4 yazıyor 28 pinli bir chip. Bir muadili varmı onada razıyım.
F
2 yıl
Turtle beach recon 500 kullanan var mı?
Merhaba bu ürün dikkatimi çekti ama Türkçe bir inceleme bulamadım. Xbox için Corsair hs75 xb aldım arızalı çıktı kablolu bir kulaklık almaya karar verdim bu ürünü beğendiğim özellikle 60mm sürücü dikkatimi çekti.
F
2 yıl
Hesaptan atma
Merhaba arkadaşımla GPU alıyorum onun hesabını giriş xboxm yaptım sonra FIFA 22 p1 hesap aldım ve onuda giriş xboxm yaptıktan sonra sildim şuan FIFA'ya gidirnxe her maç atıyor otomatik olarak bazen ilk yarı bazen ikinci yarı sizce ne yapmalıyım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.