O

Yüzbaşı
01 Ağustos 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
327 (Bu ay: 40)
Gönderiler Hakkında
O
9 ay
Dişi kuşum öldü, yumurtaları vardı, Kuluçka makinesi yaptım.
Merhaba, sabah dişi kuşumu ölmüş halde buldum, durumu iyiydi, elimize almıyorduk stres yapmasın diye, arada kafesin yanında konuşuyorduk onunla, sabah ölmüş halde bulunca yıkıldık. Sanıyorum 3. Yumurtayı çıkartamayınca oldu, 2 adet yumurtası vardı, oturuyordu gün içinde, en azından belki yavruları çıkar umuduyla kuluçka makinesi yaptım, ayın 8 i gibi çıkması gerekiyor ilk yumurtanın, ötekinin 11 i olması lazım, görselleri ekleyeceğim, acemi işi oldu ama acil olunca böyle oluyor maalesef. İçeriye su koymam gerekiyor mu bilmiyorum, yumurtaları ne sıklıkla çevirmem gerekiyor onu da bilmiyorum, daha önce tecrübeli olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum, Teşekkürler

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
O
9 ay
Yolda Kaldım…
2013 Linea 1.3 Dizel ile hafif yokuş yukarı çıkarken motordan tok bir ses geldi, vurma sesi gibi, sarstı stop etti, hızım 70 civarlarıydı, bir daha da çalışmadı :( 2 kere denedim ve daha zorlamadan çekici çağırdım.

Ne hararet ne arıza lambası vs hiçbir arıza ses vs yoktu, daha sabah 160 yaptım bana mısın demedi. Marş alıyor ama çalışmıyor.


Yakıt pompasının bozulmasından olabilir mi acaba ?

Linea piyasada çok olduğu için forumda yorumu olanlar çıkacaktır düşündüm forumdaşlar :/
O
2 yıl
Turuncu Site Dolandırıcılığı
Arkadaşlar bende mi sıkıntı var yoksa bu müşteri hizmetleri mi sıkıntılı. İki matematik işlemi yapamıyorlar, aptala mı yatıyorlar. Sorun bende mi diye düşündürmediler değil.

Jelibonlar Sepette 4.99 TL yazıyor fakat sepette 6.99 TL den hesaplanıyor. 9 adet aldım ve normal şartlarda olması gereken

9 x 4.99 = 44.91 TL Kupon kullandım - 20 = 24.91 TL

Fakat benden 6.99 x 9 = 62.91 Kupon -20 = 42.91 + yol vs alındı.

Müşteri hizmetlerine anlatmak istiyorum anlamak istemiyorlar.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
O
4 yıl
Berat Albayrak İstifa ettii
Resmi instagram hesabından yaptığı açıklama.
Twitter Hesabına Ulaşılamıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
O
4 yıl
Namaz çıkışı kaza yaptım, kasko ne kadar çıkartır, tahmini olan ?
Köpeğin yola atlaması sonucu kaza yaptım, kurtaramadım maalesef, radyatör pert, hava yastığı açmadı, tamponun altı hasarlı çoğunlukla, tampon altındaki saçta yamulma var, yetkili servise çekildi bayramdan sonra kayıt oluşacak, kaskodan yapılacak.
İlk defa böyle bir şey yaşıyorum, hasar kaydı 10 bini geçer mi ?

< Resime gitmek için tıklayın >
O
4 yıl
TürkNet Telefon ve sözleşme muamması
Merhaba arkadaşlar, dün 24 Temmuzda TT dan TNete geçmek için başvurdum, bulunduğum yer Yapa da, 35 Mb alabileceğim söylendi (defalarca) fakat gönderilen sözleşmeyi incelediğimde 16 Mbit yazılmış.

Sorduğumda bana şöyle bir mesaj gönderildi,

Merhaba Gokhan bey ben ***** C.
Bizlerden 16 mb e kadar hiz alacaksiniz .Hiziniz alt yapinizla alakalidir. Aktivasyon islemleriniz tamamlandiktan sonra alt yapiniz musait ise 35 mb e kadar fiyat farki olmadan 35 mb den sonra ise 10 tl fark ile hizinizi degisiklik yapabilirsiniz.Iyi gunler B001


Sözleşmede bana hiç bahsedilmeyen 16 Mb yazdığı için kıllanıp başvuruyu iptal ettim.

Bahsedilen şey normal mi yoksa ben mi gözümde büyültüp kıllanıyorum ?
O
4 yıl
Haksız yere ceza yedim.
İnsanlara martı kodunu alabilmeleri için açıklayarak yazıyorum anlatıyorum adam geliyor konuyu şikayet ediyor, neymiş ref varmış, ulan linki anlatmak için koyuyorum adamın takıldığı yere bak, kullanma kardeşim o zaman, zorla mı kullandırtıyoruz.


Adam gelmiş iki tarafa da 10 TL gidiyor diyor, hesapta zaten indirim mevcut, bana bir yararı yoktu yani ama anlamıyorlar ki, boşu boşuna ceza yedik şimdi konu açamıyoruz, iyilik yaramıyor bu foruma
O
4 yıl
Polisler gece karakolda uyuyor mu ?
Sokakta gürültü yapılıyor diye 4 kere 155 i aradım, hepsinde yönlendirdik dendi ne gelen vaar ne giden, inip kavga etmemiz lazım herhalde ya da kavga edip çok ses yapıyorlar diye mi ihbar etmemiz lazım acaba, anlamıyorum ne diye gelmiyorlar.

Yatarak para almak için mi ? Keyfi davranma hakları var mı ? Burada mağdur olan bir ben değilim, bildiğiniz alkış tutuyorlar sokakta gecenin 1 inde. Şikayete gelmeyecekler madem ne diye maaş alıyorlar bunlar
O
4 yıl
Sapığın hesabını şikayet ediyoruz. Hadi forum.
Keşanda olan bu sapık kadınları gizlice çekip bu twitter hesabında paylaşıyor. Emniyet aramaya başladı, hesabı şikayet ederek kapanmasını sağlayabiliriz belki.


MOBİL:https://mobile.twitter.com/paylasimelit
PC:www.twitter.com/paylasimelit

< Resime gitmek için tıklayın >
O
4 yıl
Araç vergi oranları, 1 passat kendine 2 passat devlete, görselli
Türkiye'ye gelirken vergiler dahil 80 bin TL net fiyata sahip olan aracın fiyatına ilk önce aracın yarı fiyatı kadar ÖTV ekleniyor. Ardından 21 bin küsür TL'lik bir KDV geliyor. Trafik tescil ve ruhsat işlemler ile birlikte toplam fiyat en ucuz Polo için 143 bin TL oluyor.

< Resime gitmek için tıklayın >


Motor hacmi büyüdükçe eklenen vergilerin oranı da artıyor. 2.0 motor seçenekli bir Passat'ı incelediğimizde daha büyük bir fark ortaya çıkıyor.


< Resime gitmek için tıklayın >


Bu sebeple son yıllarda araç markaları Türkiye'ye özellikle 0.9, 1.0, 1.2 motor araç getiriyor. Yurt dışındaki muadillerine göre daha düşük hacimli motorların vergisi ülkemizde daha düşük.

2000 motor bir Passat'ın Türkiye'ye vergiler dahil giriş fiyatı 180 bin TL iken %60 ÖTV ile üzerine 198 bin TL, %18 KDV ile 68 bin TL daha ekleniyor.

Trafik tescil ve ruhsat işlemleri ile birlikte toplam fiyat 451 bin TL oluyor. 351 bin TL peşin, 100 bin TL de 60 ay vadeli, aylık 2500-2600 TL taksitli kredi çektiğinizde bu fiyata ekstradan 45 bin TL de faiz ekleniyor.

Bu durumda toplam tutar ise 500 bin TL'yi geçiyor. Yüksek motor seçenekli araçlarda 180 bin TL'lik bir araç için neredeyse 3 katı bir ödeme söz konusu oluyor.

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.