R

Yarbay
06 Ekim 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
336 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
R
geçen yıl
Keyless (Anahtarsız çalıştırma) arabaların 50 sn de çalınması...
Malumunuz bir çok araba artk keyless anahtarsız çalışıyor..ülkemizde araç fiyatları malum ..arabalarımız korumamız lazım..5-6 yıldır özelikle abd bu tür hırszlıklar acayip artmış..araçlar bir tür keyless sinyali yakalayan cihaz ile 50 sn de çalınıyor....aman dikkat her türlü arabayı bu şekilde çalıyorlar...cihaz sinyali yakalasın diye artık anten kullıyorlarmış..
önerim anahtarları nerede olursa olun alumunyum folyoya sarmanız evde bardak yapıp alumunyum folyaya sarın yedek anhatardaki pili çıkartın..
aşağıdaki videoda bunlar anlatılıyor..önemli nokta cihaz Türkiyede görülmüş...(hırsızlık olayı olmuş)
anahtarınızı nereye koyarsanız koyun sinyal yakalandıgı an arabayı unutun..
hırsızlık türü relay attack

https://www.youtube.com/watch?v=D_3lgxMwrWI&feature=youtu.be
bu da örmek hırsızlık..bmw yı çalıyorlar

https://www.youtube.com/watch?v=uxzm_6SYBFo&feature=youtu.be
R
5 yıl
Regal statik buzdolabı problemi ve değişim talebi
2012 yazında yazlıkta kullanmak için regal 4300 cool statik buzdolabı aldık bu yaz buzdolabı arıza verdi ve soğutmamaya başladı yetkili servis geldi baktı gaz değişimi 300tl yada buzdolabı değişimi önerdi bende fiyat istedim regal nofrost 4700 için 1190tl önerdiler (vestel merkez öneriyor) nakit hesaba yatması şartıyla eskisini alıp yenisini verecek servis...normalde iyi gibi gözüken malına sahip çıkıyor gibi yapan vestelin ne kadar kötü buzdolapları ürettiğinide bu örnekte görebiliyoruz buzluktaki suların erimesiyle dolap için borular çürüyüp gaz kaçağı olmuş olabilir deniliyor biz 25 yıl arçelik statik buzdolabı kullandık tık yapmadı yahu (gerçi alman malıydı ama olsun) buzdolabı bu bazen kapatman gerekebilir her yazlıkçının evindeki buzdolabıda bu şekilde bozulmuyordur değil mi..neyse siz olsanız ne yapardınız değişimi kabul edeyim mi
R
7 yıl
Pepsi, Yedigün, Fruko ve Lipton Iceteaden Petrol Ofisinde Ücretsiz Yakıt.Kampanya sona ermiştir.
Kampanya sona ermiştir.Puanlar 31.12.2017 ye kadar kullanılacaktır.

Kampanya Ekim Ayı sonuna uzatılmıştır..50 krşdan 50 tl ye kadar ücretsiz yakıtlar Pepsi, Yedigün, Fruko ve Lipton IceTea kapak ve açma halkalarında...

Not: Telefon numaranız ile PO Pozitive Card yada Migroslarda kullandığınız Money Cardınızı eşleştirmeyi unutmayınız..Puanlar telefon numaranıza kayıtlı PO Pozitive yada Money Cardlara yüklenecektir.

Pozitive Card Bilgi içinhttp://www.positivecard.com.tr/
Money-PO eşleştirme için:https://www.moneyclubkart.com/icerik/3/162/Petrol-Ofisi-%C4%B0sbirligi.aspx

Kampanya Koşulları:
Kampanya 01.05.2017 – 31.10.2017 tarihleri arasında, Fruko Meşrubat San. Ltd. Şti tarafından üretilmiş ve zincir mağazalarda satılan kampanya etiketli 330ml KUTU ve altın kapaklı 1L, 1.5L ve 2L PET Lipton Ice Tea, beyaz kapaklı Pepsi 1L, 1.5L ve 2.5L, Yedigün 2.5L ve Fruko 2.5L PET ürünlerinde geçerlidir.
• Kampanya etiketli ürünlerin açma halkaları ve kapakları altındaki şifrelerlewww.depoyudoldur.com adresinde her bir başarılı katılım karşılığında 50, 100, 250, 500, 1.000, 2.500 veya 5.000 Yakıt Puan’dan birini kazanabilirsiniz.
• Her 1.000 Yakıt Puan 10 TL (vergiler dahil) değerinde yakıt (akaryakıt ve otogaz) alımında kullanılabilir.
• Kazanılan Yakıt Puan’lar, kampanya internet sitesinde üyelik açarken girilecek cep telefonu numarasına yüklenecek ve yakıt alımında 10TL ve katları şeklinde kullanılabileceklerdir.
• Hesap oluşturmak için İsim, Soyad, E-posta, Araç Plakası ve Cep Telefonu bilgileri gereklidir.
• Her hesap bir ayda en fazla 30 şifre ile kampanyaya katılabilir.
• Her cep telefonu yalnızca tek bir hesapta kullanılabilir ve değiştirilemez.
• Kampanyadan kazanılan Yakıt Puanlar yalnızca akaryakıt veya otogaz alımında kullanılabilir.
• Yakıt Puan’ların nakit karşılığı talep edilemez.
• Kampanya tüketicilere yöneliktir ve kötüye kullanımı yasaktır.
• Kazanılan Yakıt Puanların son kullanım tarihi 31 Aralık 2017’dır. Kullanılmayan puanlar 1 Ocak 2018 tarihinde silinecektir.
• Pepsi Cola şüpheli gördüğü durumlar için katılım yapılan kapağı, ürünü, fişini veya faturasını talep edebilir.
• Pepsi Cola ve Petrol Ofisi kampanya koşullarını değiştirme, kampanyayı duraklatma veya sonlandırma hakkına sahiptir.
• Kampanya hesabı oluşturan herkes bu koşulları kabul edilmiş sayılacaktır.
• Katılımcılar kampanyaya katılmakla, Pepsi Cola ve Petrol Ofisi tarafından kampanya amacını gerçekleştirmek üzere kişisel bilgilerinin toplanmasına ve saklanmasına rıza göstermiş sayılırlar.
• Kampanya destek hattı: 0800 261 70 00

< Resime gitmek için tıklayın >
R
8 yıl
Asus N552VW Serisi | 6700 HQ / 960M GDDR5/ 128 SSD
Arkadaşlar Asus, N551NW serisinden sonra nisan ayının sonuna doğru yeni modeli piyasaya sürecek..O seri N552 serisi ve 551 deki problemlerin giderildiği söyleniyor ( yabancı sitelerin yalancısıyım) yakında bazı sitelerin stoklarana girecek. hatta bazı siteler fiyat bile vermeye başladı.. bende n551 ışık sızması yüzünden iade etmiştim şimdi n552 yı almayı düşünüyorum...Özellikleri de fena değil notebook almak isteyen varsa ve acelesi yoksa bu cihazı bekleyip alabilirler .. ilk çıkış fiyatı 4000tl civarı olacaktır..

Asus N552VW-FY171T
İşlemci: 6. nesil İntel İ7 6700HQ
Bellek: 16GB DDR4
Ekran:Nvidia 960M GDDR5
Sabit Disk: 128SSD+1 TB 5400 Rpm
Ayrıca Blu ray, Full HD (1920x1080) vb..(inşallah ışık sızması bunda da çıkmaz)

İnceleme:
http://www.trustedreviews.com/asus-n552vw-review


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
R
11 yıl
İphone 4s Pil Sorunu
Yaklaşık 2 yıldır kullandıgım 4s in pili artık miladını doldurdu yüzde 30 lara geldiginde bazen bir anda telefon kapanıyor sarj bazen yüzde1 e anlık iniyor belliki pilin ömrü mefta..nasıl değişrim nerede değişrim bilen varmı aliexpressden de alıp değişme ihtimalım var..yer istanbul avrupa yakası bu apple bayilerinde değişirmi..
R
11 yıl
Dünyada kim ne kadar Twit Atıyor !!! http://tweetping.net/
Site bu ilginc gercekten... Ülkemizdeki twit atanları bile görebilirsiniz..http://tweetping.net/
R
11 yıl
BTK Ceza Yağdırdı..
Arkadaşlar birçoğumuzun sorunlarından biride abone olduğumuz internetin iptal edilmesi olayında yaşanan problemler hakkında 30.01.2013 tarihinde BTK bazı kararlar almış ve birçok firmaya ceza kesmiş.Cezalar baya yüksek..Aboneliği kabul eden bayiiler abonenin yazılı başvurusyla iptalinide yapacaktır hükmüne karşı gelenlere %0.012 den %0.3 e kadar çeşitli cezalar kesilmiş..
TTNET Türk Telekom Dsmart Dijitürk Türkcell Avea Vodafone hepsine ceza gelmiş..Artık iptaller bayiilerdende yapılacak anladığım kadarıyla..

1/7
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURULU
KARARI
Karar Tarihi : 14.11.2012
Karar No : 2012/DK-16/578
Gündem Konusu : Fesih İşlemlerine İlişkin Yürütülen İnceleme.
KARAR :Sektörel Denetim Dairesi Başkanlığının hazırladığı takrir ve ekleri incelenmiştir.
5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu’nun (EHK) “Abonelik sözleşmeleri” başlıklı 50’nci maddesi, “Elektronik Haberleşme Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliği”nin 18’inci maddesi, aynı Yönetmeliğin “Abonelik sözleşmelerinin kuruluşu” başlıklı 14’üncü maddesi, Telekomünikasyon Kurumu Tarafından İşletmecilere Uygulanacak İdari Para Cezaları İle Diğer Müeyyide ve Tedbirler Hakkında Yönetmeliğin 5’inci, 11’inci ve 32’nci maddeleri ve diğer ilgili mevzuat çerçevesinde, 07/07/2011 tarihli ve 2011/DK-10/352 sayılı Kurul Kararı gereğince yapılan inceleme çalışmaları sonucunda;
1. 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanununun 50’nci maddesinin dördüncü fıkrasında düzenlenen “Aboneler yazılı olarak bildirmek kaydıyla aboneliklerini her zaman sona erdirebilir.” hükmüne ve Elektronik Haberleşme Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliğinin “Fesih ve fesihte takip edilecek usul” başlıklı 18’inci maddesinin beşinci fıkrasında yer alan “Abonelik sözleşmesi yapmaya yetkili her temsilci, aynı zamanda abonelik sözleşmesinin feshine ilişkin başvuruları da kabul etme ve fesih işlemlerini başlatmayla yükümlü olup, abone tarafından bu yönde yapılan başvurular işletmeciye yapılmış sayılır.” hükmüne aykırı olarak, örnekleme yoluyla seçilen 36 bayiden 16 tanesinin abonelik sözleşmesi yaptığı halde, fesih başvurularını kabul etmediği tespit edilmiş olan Avea İletişim Hizmetleri AŞ hakkında, Telekomünikasyon Kurumu Tarafından İşletmecilere Uygulanacak İdari Para Cezaları ile Diğer Müeyyide ve Tedbirler Hakkında Yönetmeliğinin 11’inci maddesinin birinci fıkrası ve aynı Yönetmeliğin 32’nci maddesi çerçevesinde, Avea İletişim Hizmetleri AŞ tarafından bayilere fesih başvurularını kabul etmeleri yönünde bilgilendirme yapıldığı ve mevzuat hükümlerine uyma noktasında iyi niyetli bir yaklaşım sergilendiği, 07/07/2011 tarihli ve 2011/DK-10/352 sayılı Kurul Kararı öncesinde denetlenen 47 bayiden sadece 8'inde fesih yapılabilirken mevcut durum itibariyle 36 bayiden 20' sinde fesih yapıldığı ve mevzuata uyum süreci açısından olumlu gelişmeler kaydedildiği hususları da göz önüne alınarak, 2011 net satış tutarının (¨2.907.291.834,16) %0,012 (yüzbinde on iki) si oranında idari para cezası uygulanması,
2. 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanununun 50’nci maddesinin dördüncü fıkrasında düzenlenen “Aboneler yazılı olarak bildirmek kaydıyla aboneliklerini her zaman sona erdirebilir.” hükmüne ve Elektronik Haberleşme Sektöründe Tüketici
2/7
Hakları Yönetmeliğinin “Fesih ve fesihte takip edilecek usul” başlıklı 18’inci maddesinin beşinci fıkrasında yer alan “Abonelik sözleşmesi yapmaya yetkili her temsilci, aynı zamanda abonelik sözleşmesinin feshine ilişkin başvuruları da kabul etme ve fesih işlemlerini başlatmayla yükümlü olup, abone tarafından bu yönde yapılan başvurular işletmeciye yapılmış sayılır.” hükmüne aykırı olarak, örnekleme yoluyla seçilen 21 bayiden 19 bayisinin abonelik sözleşmesi yaptığı halde fesih başvurularını kabul etmediği tespit edilen Digital Platform Teknoloji Hizmetleri AŞ hakkında, Telekomünikasyon Kurumu Tarafından İşletmecilere Uygulanacak İdari Para Cezaları ile Diğer Müeyyide ve Tedbirler Hakkında Yönetmeliğin 11’inci maddesinin birinci fıkrası ve aynı Yönetmeliğin 32’nci maddesi çerçevesinde, aynı konuya ilişkin olarak denetlenen diğer işletmecilere 07/07/2011 tarihli ve 2011/DK-10/352 sayılı Kurul Kararı ile yaptırım uygulanmasına ve anılan karar duyurulmasına rağmen bayilerini bilgilendirme hususu dahil her hangi bir olumlu gelişmenin ve iyileşmenin sağlanmamış olduğu hususu da gözetilerek fiilin işlendiği 2012 yılından bir önceki takvim yılı olan 2011 yılı net satış tutarının (¨59.909.640,51) %0,13 (onbinde onüç) ü oranında idari para cezası uygulanması,
3. 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanununun 50’nci maddesinin dördüncü fıkrasında düzenlenen “Aboneler yazılı olarak bildirmek kaydıyla aboneliklerini her zaman sona erdirebilir.” hükmüne ve Elektronik Haberleşme Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliğinin “Fesih ve fesihte takip edilecek usul” başlıklı 18’inci maddesinin beşinci fıkrasında yer alan “Abonelik sözleşmesi yapmaya yetkili her temsilci, aynı zamanda abonelik sözleşmesinin feshine ilişkin başvuruları da kabul etme ve fesih işlemlerini başlatmayla yükümlü olup, abone tarafından bu yönde yapılan başvurular işletmeciye yapılmış sayılır.” hükmüne aykırı olarak, örnekleme yoluyla seçilen 19 bayiden 18 bayisinin abonelik sözleşmesi yaptığı halde fesih başvurularını kabul etmediği tespit edilen Doğan İletişim Elektronik Servis Hizmetleri ve Yayıncılık AŞ hakkında, Telekomünikasyon Kurumu Tarafından İşletmecilere Uygulanacak İdari Para Cezaları ile Diğer Müeyyide ve Tedbirler Hakkında Yönetmeliğin 11’inci maddesinin birinci fıkrası ve aynı Yönetmeliğin 32’nci maddesi çerçevesinde, aynı konuya ilişkin olarak denetlenen diğer işletmecilere 07/07/2011 tarihli ve 2011/DK-10/352 sayılı Kurul Kararı ile yaptırım uygulanmasına ve anılan karar duyurulmasına rağmen bayilerini bilgilendirme hususu dahil her hangi bir olumlu gelişmenin ve iyileşmenin sağlanmamış olduğu hususu da gözetilerek 2011 yılı net satış tutarının (¨107.893.457,15) %0,13 (onbinde onüç) ü oranında idari para cezası uygulanması,
4. 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanununun 50’nci maddesinin dördüncü fıkrasında düzenlenen “Aboneler yazılı olarak bildirmek kaydıyla aboneliklerini her zaman sona erdirebilir.” hükmüne ve Elektronik Haberleşme Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliğinin “Fesih ve fesihte takip edilecek usul” başlıklı 18’inci maddesinin beşinci fıkrasında yer alan “Abonelik sözleşmesi yapmaya yetkili her temsilci, aynı zamanda abonelik sözleşmesinin feshine ilişkin başvuruları da kabul etme ve fesih işlemlerini başlatmayla yükümlü olup, abone tarafından bu yönde
3/7
yapılan başvurular işletmeciye yapılmış sayılır.” hükmüne aykırı olarak, örnekleme yoluyla seçilen 27 bayiden 19 bayisinin abonelik sözleşmesi yaptığı halde fesih başvurularını kabul etmediği tespit edilen Doğan TV Digital Platform İşletmeciliği AŞ hakkında, Telekomünikasyon Kurumu Tarafından İşletmecilere Uygulanacak İdari Para Cezaları ile Diğer Müeyyide ve Tedbirler Hakkında Yönetmeliğin 11’inci maddesinin birinci fıkrası ve aynı Yönetmeliğin 32’nci maddesi çerçevesinde, Doğan TV Digital Platform İşletmeciliği AŞ tarafından bayilere fesih başvurularını kabul etmeleri yönünde bilgilendirme yapıldığı ve mevzuat hükümlerine uyma noktasında iyi niyetli bir yaklaşım sergilendiği hususları göz önüne alınarak, 2011 yılı net satış tutarının (¨112.796.069,28) %0,012 (yüzbinde oniki) si oranında idari para cezası uygulanması,
5. 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanununun 50’nci maddesinin dördüncü fıkrasında düzenlenen “Aboneler yazılı olarak bildirmek kaydıyla aboneliklerini her zaman sona erdirebilir.” hükmüne ve Elektronik Haberleşme Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliğinin “Fesih ve fesihte takip edilecek usul” başlıklı 18’inci maddesinin beşinci fıkrasında yer alan “Abonelik sözleşmesi yapmaya yetkili her temsilci, aynı zamanda abonelik sözleşmesinin feshine ilişkin başvuruları da kabul etme ve fesih işlemlerini başlatmayla yükümlü olup, abone tarafından bu yönde yapılan başvurular işletmeciye yapılmış sayılır.” hükmüne aykırı olarak, örnekleme yoluyla seçilen 22 bayisinden 9 tanesinin abonelik sözleşmesi yaptığı halde fesih başvurularını kabul etmediği tespit edilen Superonline İletişim Hizmetleri AŞ hakkında, Telekomünikasyon Kurumu Tarafından İşletmecilere Uygulanacak İdari Para Cezaları ile Diğer Müeyyide ve Tedbirler Hakkında Yönetmeliğin 11’inci maddesinin birinci fıkrası ve aynı Yönetmeliğin 32’nci maddesi çerçevesinde, Superonline İletişim Hizmetleri AŞ tarafından bayilere fesih başvurularını kabul etmeleri yönünde bilgilendirme yapıldığı ve mevzuat hükümlerine uyma noktasında iyi niyetli bir yaklaşım sergilendiği de gözetilerek, 2011 yılı net satış tutarının (¨461.105.551,55) %0,012 (yüzbinde on iki) si oranında idari para cezası uygulanması,
6.1 Elektronik Haberleşme Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliğinin “Abonelik sözleşmelerinin kuruluşu” başlıklı 14’üncü maddesinin birinci fıkrasında yer alan “…İşletmeciler, abonelik sözleşmelerinde asgari aşağıdaki bilgilerin yer almasını sağlamak, sözleşmenin imzalı bir suretini aboneye vermek ve abonelik sözleşmelerini kolay erişilebilir bir şekilde internet sitelerinde yayınlamakla yükümlüdür.” hükmüne aykırı olarak, abonelik sözleşmesinin imzalı bir suretinin aboneye verilmemesi nedeniyle TTNET AŞ hakkında, Telekomünikasyon Kurumu Tarafından İşletmecilere Uygulanacak İdari Para Cezaları ile Diğer Müeyyide ve Tedbirler Hakkında Yönetmeliğinin 11’inci maddesinin birinci fıkrası ve aynı Yönetmeliğin 32’nci maddesi çerçevesinde, 2011 yılı net satış tutarının (¨3.150.975.726,02) %0,02 (onbinde iki) si oranında idari para cezası uygulanması,
4/7
6.2 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanununun 50’nci maddesinin dördüncü fıkrasında düzenlenen “Aboneler yazılı olarak bildirmek kaydıyla aboneliklerini her zaman sona erdirebilir.” hükmüne ve Elektronik Haberleşme Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliğinin “Fesih ve fesihte takip edilecek usul” başlıklı 18 inci maddesinin beşinci fıkrasında yer alan “Abonelik sözleşmesi yapmaya yetkili her temsilci, aynı zamanda abonelik sözleşmesinin feshine ilişkin başvuruları da kabul etme ve fesih işlemlerini başlatmayla yükümlü olup, abone tarafından bu yönde yapılan başvurular işletmeciye yapılmış sayılır.” hükmüne aykırı olarak, örnekleme yoluyla seçilen 37 bayiden 16 tanesinin abonelik sözleşmesi yaptığı halde, fesih başvurularını kabul etmediği tespit edilen TTNET AŞ hakkında, Telekomünikasyon Kurumu Tarafından İşletmecilere Uygulanacak İdari Para Cezaları ile Diğer Müeyyide ve Tedbirler Hakkında Yönetmeliğinin 11’inci maddesinin birinci fıkrası ve aynı Yönetmeliğin 32’nci maddesi çerçevesinde, TTNET AŞ tarafından bayilere fesih başvurularını kabul etmeleri yönünde bilgilendirme yapıldığı ve mevzuat hükümlerine uyma noktasında iyi niyetli bir yaklaşım sergilendiği, 07/07/2011 tarihli ve 2011/DK-10/352 sayılı Kurul Kararı öncesinde denetlenen 46 bayiden hiçbirisinde fesih yapılamazken mevcut durum itibariyle 37 bayiden 21' inde fesih yapıldığı ve mevzuata uyum süreci açısından olumlu gelişmeler kaydedildiği hususları da göz önüne alınarak, 2011 yılı net satış tutarının (¨3.150.975.726,02) %0,012 (yüzbinde on iki) si oranında idari para cezası uygulanması,
7. 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanununun 50’nci maddesinin dördüncü fıkrasında düzenlenen “Aboneler yazılı olarak bildirmek kaydıyla aboneliklerini her zaman sona erdirebilir.” hükmüne ve Elektronik Haberleşme Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliğinin “Fesih ve fesihte takip edilecek usul” başlıklı 18 inci maddesinin beşinci fıkrasında yer alan “Abonelik sözleşmesi yapmaya yetkili her temsilci, aynı zamanda abonelik sözleşmesinin feshine ilişkin başvuruları da kabul etme ve fesih işlemlerini başlatmayla yükümlü olup, abone tarafından bu yönde yapılan başvurular işletmeciye yapılmış sayılır.” hükmüne aykırı olarak, örnekleme yoluyla seçilen 36 bayiden 19 tanesinin abonelik sözleşmesi yaptığı halde, fesih başvurularını kabul etmediği tespit edilen Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ hakkında, Telekomünikasyon Kurumu Tarafından İşletmecilere Uygulanacak İdari Para Cezaları ile Diğer Müeyyide ve Tedbirler Hakkında Yönetmeliğinin 11’inci maddesinin birinci fıkrası ve aynı Yönetmeliğin 32’nci maddesi çerçevesinde, Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ tarafından bayilere fesih başvurularını kabul etmeleri yönünde bilgilendirme yapıldığı ve mevzuat hükümlerine uyma noktasında iyi niyetli bir yaklaşım sergilendiği, 07/07/2011 tarihli ve 2011/DK-10/352 sayılı Kurul Kararı öncesinde denetlenen 64 bayiden sadece 9'unda fesih yapılabilirken mevcut durum itibariyle 36 bayiden 17'sinde fesih yapıldığı ve mevzuata uyum süreci açısından olumlu gelişmeler kaydedildiği hususları da göz önüne alınarak, 2011 yılı net satış tutarının (¨8.332.040.983,17) %0,012 (yüzbinde on iki) si oranında idari para cezası uygulanması,
5/7
8.1 Elektronik Haberleşme Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliğinin “Abonelik sözleşmelerinin kuruluşu” başlıklı 14’üncü maddesinin birinci fıkrasında yer alan “…İşletmeciler, abonelik sözleşmelerinde asgari aşağıdaki bilgilerin yer almasını sağlamak, sözleşmenin imzalı bir suretini aboneye vermek ve abonelik sözleşmelerini kolay erişilebilir bir şekilde internet sitelerinde yayınlamakla yükümlüdür.” hükmüne aykırı olarak, abonelik sözleşmesinin imzalı bir suretinin aboneye verilmemesi nedeniyle Türk Telekomünikasyon AŞ hakkında, Telekomünikasyon Kurumu Tarafından İşletmecilere Uygulanacak İdari Para Cezaları ile Diğer Müeyyide ve Tedbirler Hakkında Yönetmeliğinin 11’inci maddesinin birinci fıkrası ve aynı Yönetmeliğin 32’nci maddesi çerçevesinde, 2011 yılı net satış tutarının (¨7.374.599.666,22) %0,02 (onbinde iki) si oranında idari para cezası uygulanması,
8.2 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanununun 50’nci maddesinin dördüncü fıkrasında düzenlenen “Aboneler yazılı olarak bildirmek kaydıyla aboneliklerini her zaman sona erdirebilir.” hükmüne ve Elektronik Haberleşme Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliğinin “Fesih ve fesihte takip edilecek usul” başlıklı 18 inci maddesinin beşinci fıkrasında yer alan “Abonelik sözleşmesi yapmaya yetkili her temsilci, aynı zamanda abonelik sözleşmesinin feshine ilişkin başvuruları da kabul etme ve fesih işlemlerini başlatmayla yükümlü olup, abone tarafından bu yönde yapılan başvurular işletmeciye yapılmış sayılır.” hükmüne aykırı olarak, örnekleme yoluyla seçilen 34 bayiden 14 tanesinin abonelik sözleşmesi yaptığı halde, fesih başvurularını kabul etmediği tespit edilen Türk Telekomünikasyon AŞ hakkında, Telekomünikasyon Kurumu Tarafından İşletmecilere Uygulanacak İdari Para Cezaları ile Diğer Müeyyide ve Tedbirler Hakkında Yönetmeliğinin 11’inci maddesinin birinci fıkrası ve aynı Yönetmeliğin 32’nci maddesi çerçevesinde, Türk Telekomünikasyon AŞ tarafından bayilere fesih başvurularını kabul etmeleri yönünde bilgilendirme yapıldığı ve mevzuat hükümlerine uyma noktasında iyi niyetli bir yaklaşım sergilendiği, 07/07/2011 tarihli ve 2011/DK-10/352 sayılı Kurul Kararı öncesinde denetlenen 46 bayiden hiçbirisinde fesih yapılamazken mevcut durum itibariyle 37 bayiden 21'inde fesih yapıldığı ve mevzuata uyum süreci açısından olumlu gelişmeler kaydedildiği hususları da göz önüne alınarak, 2011 yılı net satış tutarının (¨7.374.599.666,22) %0,012 (yüzbinde on iki) si oranında idari para cezası uygulanması,
9. 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanununun 50’nci maddesinin dördüncü fıkrasında düzenlenen “Aboneler yazılı olarak bildirmek kaydıyla aboneliklerini her zaman sona erdirebilir.” hükmüne ve Elektronik Haberleşme Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliğinin “Fesih ve fesihte takip edilecek usul” başlıklı 18’inci maddesinin beşinci fıkrasında yer alan “Abonelik sözleşmesi yapmaya yetkili her temsilci, aynı zamanda abonelik sözleşmesinin feshine ilişkin başvuruları da kabul etme ve fesih işlemlerini başlatmayla yükümlü olup, abone tarafından bu yönde yapılan başvurular işletmeciye yapılmış sayılır.” hükmüne aykırı olarak, örnekleme yoluyla seçilen 25 bayiden 18 bayisinin abonelik sözleşmesi yaptığı halde fesih başvurularını kabul etmediği tespit edilen Türksat Uydu Haberleşme ve Kablo
6/7
TV İşletme AŞ hakkında, Telekomünikasyon Kurumu Tarafından İşletmecilere Uygulanacak İdari Para Cezaları ile Diğer Müeyyide ve Tedbirler Hakkında Yönetmeliğin 11’inci maddesinin birinci fıkrası ve aynı Yönetmeliğin 32’nci maddesi çerçevesinde, Türksat Uydu Haberleşme ve Kablo TV İşletme AŞ tarafından bayilere fesih başvurularını kabul etmeleri yönünde bilgilendirme yapıldığı ve mevzuat hükümlerine uyma noktasında iyi niyetli bir yaklaşım sergilendiği de gözetilerek, fiilin işlendiği 2012 yılından bir önceki takvim yılı olan 2011 yılı net satış tutarının (¨433.967.646,36) %0,012 (yüzbinde oniki) si oranında idari para cezası uygulanması,
10. 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanununun 50’nci maddesinin dördüncü fıkrasında düzenlenen “Aboneler yazılı olarak bildirmek kaydıyla aboneliklerini her zaman sona erdirebilir.” hükmüne ve Elektronik Haberleşme Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliğinin “Fesih ve fesihte takip edilecek usul” başlıklı 18 inci maddesinin beşinci fıkrasında yer alan “Abonelik sözleşmesi yapmaya yetkili her temsilci, aynı zamanda abonelik sözleşmesinin feshine ilişkin başvuruları da kabul etme ve fesih işlemlerini başlatmayla yükümlü olup, abone tarafından bu yönde yapılan başvurular işletmeciye yapılmış sayılır.” hükmüne aykırı olarak, örnekleme yoluyla seçilen 27 bayiden 11 tanesinin abonelik sözleşmesi yaptığı halde, fesih başvurularını kabul etmediği tespit edilen Vodafone Telekomünikasyon AŞ hakkında, Telekomünikasyon Kurumu Tarafından İşletmecilere Uygulanacak İdari Para Cezaları ile Diğer Müeyyide ve Tedbirler Hakkında Yönetmeliğinin 11’inci maddesinin birinci fıkrası ve aynı Yönetmeliğin 32’nci maddesi çerçevesinde, Vodafone Telekomünikasyon AŞ tarafından bayilere fesih başvurularını kabul etmeleri yönünde bilgilendirme yapıldığı ve mevzuat hükümlerine uyma noktasında iyi niyetli bir yaklaşım sergilendiği, 07/07/2011 tarihli ve 2011/DK-10/352 sayılı Kurul Kararı öncesinde denetlenen 45 bayiden sadece 12'sinde fesih yapılabilirken mevcut durum itibariyle 27 bayiden 16'sında fesih yapıldığı ve mevzuata uyum süreci açısından olumlu gelişmeler kaydedildiği hususları da göz önüne alınarak 2011 yılı net satış tutarının (¨3.770.524.475,61) %0,012 (yüzbinde on iki) si oranında idari para cezası uygulanması,
11. 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanununun 50’nci maddesinin dördüncü fıkrasında düzenlenen “Aboneler yazılı olarak bildirmek kaydıyla aboneliklerini her zaman sona erdirebilir.” hükmüne ve Elektronik Haberleşme Sektöründe Tüketici Hakları Yönetmeliğinin “Fesih ve fesihte takip edilecek usul” başlıklı 18’inci maddesinin beşinci fıkrasında yer alan “Abonelik sözleşmesi yapmaya yetkili her temsilci, aynı zamanda abonelik sözleşmesinin feshine ilişkin başvuruları da kabul etme ve fesih işlemlerini başlatmayla yükümlü olup, abone tarafından bu yönde yapılan başvurular işletmeciye yapılmış sayılır.” hükmüne aykırı olarak, örnekleme yoluyla seçilen 14 bayisinden 11 tanesinin abonelik sözleşmesi yaptığı halde, fesih başvurularını kabul etmediği tespit edilen Vodafone Net İletişim Hizmetleri AŞ hakkında, Telekomünikasyon Kurumu Tarafından İşletmecilere Uygulanacak İdari Para Cezaları ile Diğer Müeyyide ve Tedbirler Hakkında Yönetmeliğin 11’inci maddesinin birinci fıkrası ve aynı Yönetmeliğin 32’nci maddesi çerçevesinde,
7/7
Vodafone Net tarafından bayilere fesih başvurularını kabul etmeleri yönünde bilgilendirme yapıldığı ve mevzuat hükümlerine uyma noktasında iyi niyetli bir yaklaşım sergilendiği hususları da gözetilerek, 2011 yılı net satış tutarının (¨179.246.029,93) %0,012 (yüzbinde oniki) si oranında idari para cezası uygulanması
hususlarına karar verilmiştir.

http://www.tk.gov.tr/mevzuat/kurul_kararlari/dosyalar/2012%20DK-16-578.pdf
R
12 yıl
Amerikadan posta ile 4s gelirmi..
arkadaşlar geçen hafta kuzenim, abisinin yanına newyorka gitti..malum iphone 4s almak zor, ayırtma olayınıda yapamadı ancak ısrarımla internetten sipariş verdi..tabii kuzenın tatili bitti türkiyey dondu telefonda abisinin evine geldi....su an amerikada telefonum hazır ancak türkiyeye getirmek meselesi var..ordan kış zamanı pek gelende olmuyor ya beklicez yada sigortalı posta yapayım diyor..sizce bu mümkünmü...
R
14 yıl
Kişisel Web Sitesi için Hosting
Arkadslar isimsoyisim için kullanıcam resim bilgiler vs için hosting lazım trafık vs cok fazla olmaz şimdilik..ismim 1 aydır tescilli bir hos alıp yavas yavas sitemi yapmak istiyorum resimlerimi vs koyucam ne onerırsınız..uygun fiyatı olan ne onerırsınız yabancı türk farketmez..şimdilik bedava bile deneyebilirim..
R
14 yıl
Sennheiser Mx470 aldım..
arkadslar mx550 kulaklıgım gecenlerde bozuldu bende bugun media markt umranıyeden 42 tl ye mx470 aldım..gayet guzel bır kullaklık..bıraz bass agırlıklı ses verıyor..sımdılık fazla dınleme sansım olmadı ama ılk ızlenımlerım olumlu..
http://www.sennheisernordic.com/nordic/home_no.nsf/root/private_headphones_street-line_502855
su ara earbud kulaklık bakan varsa onerım bu olabılır hem yenı hem guzel ve degısık kulaklık..malzeme kalıtesı 550 ye gore dusuk..sesı bıraz otursun daha ıyı ses alıcagımı umuyorum..saygılar..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.