A

Yüzbaşı
11 Haziran 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
8 yıl
Her ilde Hız pistleri olsa..
Merhaba arkadaslar diyorum ki memleketimizde
Nürburgring vb. Gibi halkin faydalanabilecegi pistler olsa insanlar hiz veya adrenalin tutkularini atabilecekleri yerler olsa trafik kazalari boraz daha dusmez mi ?
Herhalde ucretsiz olan bu pistler durup dururken gidip anayollari,otoboan da hatta sehir icinde kimse tehlikeli hareketlerde bulunup karsisindakinin , kendisinin ve kamu malinada zarar vermez degil mi ?
A
8 yıl
Nedir bu Focus özgüveni !?
Merhaba arkadaslar uzun zamandir trafikte dikkatimi ceken birsey var özellikle bu yeni kasa sedan focuslar deli gibi makas atiyor ,tampona yapisiyor biliyorum cogu sirket ve kiralik ama neyin güveni bu ??
İzmir otobaninda genelde beyaz ve gri olmak uzere bu focus sahiplerinin trafigi tehlikeye sokmalarini izliyoruz..

Hayir nedir yani bu 1.6 dizel gucu mu sizi tahrik eden ?? Bereket 260 hp lik falan altinizda olsa napardiniz bilmem..
A
8 yıl
Degerli musterimiz, isleminiz su anda gerceklestirilemiyor..
Merhaba arkadaşlar sabahtan beri
Yeniyıl2gb paketini yapamıyorum.
Degerli musterimiz, isleminiz su anda gerceklestirilemiyor. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz. Uyarısı alıyorum bu ne rezillik sabahtan beri arama yapamıyorum. Müşteri hizmetlerini de arayamıyorum 15 dk bekletip liralarim dusecek diye.
A
8 yıl
BMW NASIL OKUNUR ??
Merhaba arkadaslar .. Bmw nin okunusu hakkinda artik bir istisare yapmamiz gerekiyor. :)
Okunus olarak:
A)biem
B)bemeve
C)biim (bunu da duydum maalesef :))
D)biem dabulyu
A
8 yıl
40bin ihtiyac kredisi ??
Merhaba arkadaslar 40 bin lira ihtiyac kredisi almayi dusunuyorum. Ikinci el arac alacagim icin. Tasit kredisi ile ugrasmak istemiyorum. Bu konuda Suan guncel kredi imkanlarindan tavsiyelerinizi bekliyorum. Tesekkurler.
A
8 yıl
Peugeot 1.4 hdi \u0027ler uygun mu? Yanılıyor muyum?
Mrb arkadaslar suan ki piyasada bu arabalara en fazla 39 isteniyor. 2-3yasinda bir araba icin iyi bir fiyat sayilmaz mi?
A
9 yıl
Istanbul dolmuşlarının Almanya bağlantısı nedir ??
Merhaba arkadaslar Istanbul da ki dolmuslarin arkasinda münchen,berlin, paris vb tabelalar goruyorum. Bunlar grup isimlerimi ?
A
9 yıl
Müşteri ile dalga geçen Toyota Ankara ALJ bayii
Merhaba arkadaslar hafta sonu Ankara toyota alj bayine gittim . Amacim fiyat alip kredi seceneklerini sormakti. Herneyse benimle pek ilgilenmediler onu gectim ayak ustu bakkal hesabi gibi birsey soyledi onu gectim. Neyse asil mesele ben araclara bakarken orada gorevli uctane satis temsilcisi beyefendi ileride avensise bakan vatandasin duyacagi sekilde "sanki alacak,sorsan alacakmisin diye almaz haa "diye makara yaptilar gulerek falan dalga gectiler resmen .ne kadar ayip .. o kucumsediginiz vatandas elini ayagini bir cekse oradan o zaman gorurum sizi ben.
A
9 yıl
Sizce hangi dizel daha mantikli ?üç fransiz
Merhaba arkadaslar ikinci el piyasasi malum ucmus durumda sizce asagidaki araclardan hangisi daha mantikli? Fiyatlari asagi yukari ayni sayilir.
2011 clio grandtour 1.5 dci
2012-13 peugeot 301
2012-13 citroen c-elysee
A
9 yıl
Redline ts4000 aldim sinyal yok?
Mrb arkadaslar redline ts 4000 aldim kurulubgelmiyormu bu anten ayarlarimda mi bir sikinti var yoksa sinyal kaliye yok yardimci olacak varsa simdiden tskler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.