O

Yüzbaşı
27 Mayıs 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
51 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
2 yıl
Sıfır iPhone kutusundan sürüm kaç ile geldiğini bulmak?
Merhaba ios 14 sürümü bulmak için hazır bir liste var mı şu kodlu ürünü alırsanız bu cihaz sürümü bu ile başlar isterseniz güncelleme yapmazsınız gibi?
O
2 yıl
Monster 19.4 Laptop\u0027da ekran lekesi USB port ile Ethernet ve arka kasa ile ilgili sorunlar
Tulpar T7 V19.4.1 17,3" Gaming Laptop ekran lekesi USB port ile Ethernet ve arka kasa ile ilgili sorunlar

1- Ekran siyah olduğu zaman beyaz ufak lekeler görmekteyim.

2- Bu kısımda ki usb ile ethernet kısımları çalışmamaktadır.

3- Kasanın arkasında ki plastik kısımlar ve fan metallerinde kırılmalar mevcut.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
O
3 yıl
Çift tepsili yazıcılar ile neler yapılır?
Muhasebe için irsaliye ayrı fatura ayrı yazılması için kullanılması mantıklı mı acaba?
O
3 yıl
2 kağıt hazneli yazıcı önerisi
İki farklı kağıt hazneli yazıcı aramaktayım. İki kağıt haznesi A4 kağıt alacak uygun yollu bir cihaz arıyorum. İki tepsisine A4 kağıt alacak uygun yollu bir cihaz arıyorum. 1 tepsiyi hazır irsaliye şablonu olarak kullanacağım. Diğer tepsi ise boş A4 kağıt yazdırmak için istiyorum. Nokta atışlı yazıcıdan kurtulmak amaçlı.
O
3 yıl
Üretim atölyesi için bulut güvenlik önerisi
Merhaba, ufak imalat yapıyoruz basit bir eta8 programı var. biz bu eski düzeni değiştirmeye karar verdik. Dia diye bir yazılım ile anlaştık. Onlar bulut tabanlı erp şeklinde sanırım çalışıyor ve b2b olarak siteli sistem kuracağız. Benim istediğim şifrelerimizi ve bazı özel excel dosyalarımızı world dosyalarımızı aynı anda da bu programlarda mevcut ise şifrelerimi world şifrelemesi yerine o programın şifreleme uygulamasını kullanmak istiyorum. 3 bilgisayar arasında paylaşım yapmak istiyorum. Yönetici olarak ben olmak istiyorum. Ama imalat içindeki bazı bilgisayarlarımızın her dosyayı görmesini istemiyorum. Birkaç araştırma yaptım ama karar veremedim.

Ücretsiz Yazılım:

Yandex Disk
Google Disk
One Drive

-

Ücretli Yazılım:
LogmeOnce ->
pCloud ->
O
3 yıl
Çift tepsili yazıcı önerisi..
Merhaba, iki tepsisine A4 kağıt alacak uygun yollu bir cihaz arıyorum. 1 tepsiyi hazır irsaliye şablonu olarak kullanacağım. Diğer tepsi ise boş A4 kağıt yazdırmak için istiyorum. Nokta atışlı yazıcıdan kurtulmak amaçlı.
O
3 yıl
PS5 için Philips TV önerisi
PS5 için ve evde Netflix tarzı takılmak için 1 haftadır cihaz araştırması yapıyorum. Bugüne kadar hep Samsung kullandım ama Philips modellerindeki LED ambiyans aydınlatması çok hoşuma da gidiyor. Siz bu konu da ne önerirsiniz? Bütçem 10k maksimum 50-55 inç
O
3 yıl
Ofis için yazıcı önerisi
Ofiste e-irsaliye ve e-fatura kesmekteyiz. İki adet yazıcı kullanmaktayız. E-fatura için normal A4 yazıcı. İrsaliye için ise nokta vuruşlu yazıcı için çok zaman harcıyoruz. Ben bunu komplike yapan bir makine var mıdır onu öğrenmek istiyorum. İki adet kağıt alan tepsisi olan bir yazıcı var ise çözüm şöyle düşündüm. Bir tepsisine biz A4 kağıdına e-irsaliye şablonu yaparız yırtmaçlı o hep tepside olur direk yazdırırız. Diğer tepsisinde de boş A4 olursa ondan da e fatura ve diğer çıktılarımızı alırız. Böyle bir yazıcı mevcut mu acaba?
O
4 yıl
Laptop için USB 3.0 Hub önerisi
Merhaba, laptop kullanıcısıyım USB port azlığı nedeniyle ve kablo saklamak için şu şekilde bir cihaz kullanıyorum. Type-C ile 3 adet USB 3.0 port + gigabit internet portu olan slink ait SW-U332 modeli kullanıyorum. Fakat ekipmanlarımın fazla USB kaplamasından dolayı elektrik ile çalışan TP-Link UH720 modelinde 7 adet USB 3.0 port ve 2 adet USB şarj girişi mevcut. Kullanacağım ekipmanlarım şu şekildedir. Klavye, mouse, mouse pad, kamera, mikrofon, kablosuz kulaklık toplam 8 adet olacak şekilde bu cihazlar da gecikme kaybı veya bir sorun yaşar mıyım? Type-C ile S-Link USB 3.0 çoğaltıcısına internet ve bu alacağım cihazı takıp alt kısımda ekipmanlarımı TP-Link olana takacağım.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
O
4 yıl
Dizüstü bilgisayar ekipmanları için kablo saklama önerileriniz?
Merhaba, elimde bu masadan var ve dizüstü bilgisayarım kurulu. Kullandığım razer klavye mouse ve mouse pad ekipmanlarımın USB sayısı 4 kamera mikrofon da ekleneceği için 3.0 çoğaltıcı ile çözüm bulabildim. Fakat klavye mouse ekipmanlarım için kablo saklama yöntemini bulamadım bu konu da tecrübeli arkadaşlarımdan destek bekliyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.