A

Yüzbaşı
14 Nisan 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
486 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
8 ay
Birleşik Arap Emirlikleri\u0027ne gidecek olan biri var mı?
Arkadaşımın kulaklığı Abu Dhabi'de kalmış. Ücreti karşılığında adresten aldırılacak. Teşekkürler
A
2 yıl
Oris telekom borcu rezaleti
Beyler başım oris telekomla dertte, ne yapacağımı bilmiyorum.

Taa geçen sene iade etmeyi unuttuğum modemi istediler. Gönderirsem son tarihten 1 gün sonra varacağı belliydi. Ne yapmam gerek diye aradım kendilerini, siz gönderin biz yardımcı oluruz dediler. Ben de gönderdim. Son teslim tarihinden 1 gün geç vardı dediğim gibi. Aradım konuştum böyle böyle diye, tamam halledeceğiz bakacağız falan dediler. Her birkaç günde bir aradım ve aynı şeyi her seferinde anlattım, her seferinde kontrol sağlıyoruz kargonuz gelmiş görünüyor vs vs dediler.

Aradan 4 hafta geçti, beni arayıp "gönderdiğiniz modem kutusu boş çıktı" dediler. Ne olacak dedim kargoyla görüşün bizimle alakalı değil dediler. Ben onlar konuyu kapatmış işi bitirmiş sanarken modemin kutusunu açmak adamların 1 ay sonra aklına gelmiş. Kargoya "1 ay önce gelen kargom çalınmış" mı diyeceğim? Ben de bağırıp çağırdım ömrümde ilk kez müşteri hizmetlerine. Tamam beyefendi size tekrar dönüş yapacağız bilmem ne dediler. Aradan 1 gün geçti sistemlerinden borcuma baktım borcum falan yok, kapatmışlar meseleyi SANDIM

(Aradan 1 sene geçti) taa ki bugün böyle bir mesaj gelene kadar:

Oris Telekom üyeliğinizden kalan ödenmemiş fatura borcunuz bulunmakta olup yasal işlem başlatılması için hukuk büromuza aktarılmıştır.Bilgi almak ve ödeme yapmak için arayınız. 0(216)6416767 Canlı Destek:www.alacaktakipburosu.net B372

Oris sayfasından fatura sorgulayınca hala çıkmıyor.

Ne yapmam gerekiyor?
A
3 yıl
Karşılıksız iki adet monitör kuponu
A
3 yıl
Oris fiber modem kutusunu kaybettim. Abonelik iptalinde ne olur?
Olay ortada. Hem adres değişikliği yapacağım, hem de gibirnete geçmeyi düşünüyorum. Eski kaldığım yerde fiber var 35 mbit tarifesi kullanıyordum. Yeni adreste bakır kablo var 82 mbit max destekliyor ama ben 100 mbitlik gibirnet tarifesini kullanmak istiyorum.

Elimdeki modemi iade edemeyeceğim için bi fiyat çıkaracaklar herhalde bana. Oris ile nakil işlemi yapsam, daha sonra operatör değiştirsem modem değişikliği falan gerekir mi?

Ya da daha mantıklı bir çözüm yolu önerebilecek arkadaş var mı? Nasıl bir yol izlemeliyim?

Şimdiden çok teşekkürler
A
3 yıl
Lenovo laptop kutudan sorunlu çıktı. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Merhaba arkadaşlar şu linkteki laptopu akrabaya tavsiye ettim:https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_%C4%B1p-gaming-3-15-6-ryzen-5-4600h-3-0-8gb-ram-512gb-gtx1650-4gb-fhd-win-10-laptop-siyah-82ey003mtx-1211039.html

Kendisi de mağazada varsa kargo beklemeyelim diye gidip mağazaya sormuş ve varmış. O da bi heyecanla gidip alıp gelmiş. Kutuyu açmışlar ve şu fotoda görünen, sanki ekranın arka tarafındaki kasa bölgesinde sıcaklıktan erimiş de tekrar donmuş gibi görünen pürüzlü, balon balon bi yer var.
< Resime gitmek için tıklayın >

Ben de hiç bilgisayarı açmayın, paketleyip böyle böyle bi şeyi var deyip iade edin dedim. Gidip anlatmış durumu, çalışanlar da laptopun servise gidip orada incelenmesi gerektiğini falan söylemişler. 15 gün falan sürer demişler. Yaklaşık 3 hafta oldu, bugün karar çıkmış. Tabii ki...

KULLANICI HATASI

Servis, ekranda ölü piksel var, kullanıcı hatası falan filan demiş.

Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Akrabaya tüketici hakem heyetine başvurmasını söyledim elindeki servis raporuyla beraber.


Elimizde şu an
Ürünün alındığı tarih saat,
Ürünün mağaza geri getirildiği tarih,
Servis raporu var.

Yardımcı olur musunuz? Böyle satıcılar yüzünden bir şeyler almaya korkar oldum. Nasıl bir yol izlememiz gerek? Belirtmeyi unutmuşsam söyleyeyim, laptop hiç açılmadı bile.


Buraya kadar okuyan ve yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Konu yanlış yerdeyse taşınabilir.
A
3 yıl
CS: GO Resmi Türkiye Sunucusu Açma Talebi
Merhaba arkadaşlar,

Malumunuz Valve Arjantin'e yeni sunucu kurmuş. Türklerin de seslerini çıkarmalarının tam zamanı. Bi organize olsak da tweet mail falan atsak? CS GO Twitter sayfası çok aktif bildiğiniz gibi ve milletin sesini dinliyor. Bu işi organize edebilecek birileri var mı? Sesimizi duyuralım. Adamlardan en az 20-30 ping fazlamız var
A
5 yıl
N11 Xiaomi Türkiye Garantisi?
< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar kardeşime n11'den Xiaomi Mi 9 Lite aldım. İthalatçı firmada bu yazıyor. Ürün linkinde de açıklamasında da GENPA Xiaomi Türkiye garantili yazıyor. Açıklamada da distribütör garantili ibaresi de var. İthalatçı garantisi falan yazmıyor bir yerde. Ben anlamadım şimdi. Bu Xiaomi Türkiye garantili mi değil mi?
A
5 yıl
Yeminli tercüman, noter onayı falan...?
Başlık bile bulamadım. Nereye açacağımı da bilemedim direkt konuya giriyorum.

Arkadaşımın arkadaşı yurtdışından Türkiye'ye bir üniversiteye başvuru yapacak benim de ingilizce var. İngilizce diplomasını Türkçeye çevirdim ama bu işin resmiyeti nedir nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Şimdi ben çevirisini yaptım ama gerisi ne olacak? Neresine ne mühür basıp kimden ne imza attırılması gerekiyor bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Teşekkür ederim.
A
5 yıl
Adam gibi ekran kartı tamiri yapan yer?
Bıktım artık nereye götürsem sorunuma çare olamıyor. Dün kayseride bir yere verdim, ekran kartı böyle böyle, yazılımsal her yolu denedim, sorunun ekran kartının kendinde olduğuna eminim dedim. Adam diğer gün sabah gel al, şöyle böyle yaptım güncelledim driverı oldu dedi. Gittim bi oyun açtım laptop dondu, 3 boyutlu basit bi şey açtım bi daha dondu. Adama kaç kere sorun yazılımda değil donanımda dedim kartı tamir edeceğine driver güncellemiş

Daha önce ekran kartını tamirciye verip sağlam bir şekilde geri alıp uzun ömürlü kullanan arkadaşlar tavisye verir misiniz? Ülke geneli kargoyla ürün kabul eden bir yer olursa daha iyi olur.
A
5 yıl
Musluğum kapanmıyor?
Merhaba arkadaşlar,

Evdeki klozetin taharet musluğunu kapatmak için çok sert sıkıştırmam gerekiyor. Nasıl tamir edebilirim? Elimde hangi malzemeler olması gerekiyor?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.