N

Yüzbaşı
25 Mart 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
103 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
N
4 yıl
laptopta yüksek işlemci kullanımı
merhaba arkadaşlar elimde hp marka laptop var alalı 1 sene oldu içinde i7 8550u işlemci var biglsiayar ilk aldığım zamanlar sorunsuz bir biçimde çalışıyordu sonra virüs girdiği için 2 kere format attım yalnız son attığım formatın ardından bilgisayar ilk açıldığında işlemci kullanımı 30 35 arasında oluyor ve artık en basitindne lol bile oynarken kasmalar yaşıyorum. işlemci ısınmasıyla alakalı bir sıkıntım yok işlemci hızı 3,5ghze kadar yükseliyor o konuda da problem yok ama sebebini anlamadığım bir şekilde 30-35 arası boşta işlemci kullanımım var sizce ne yapmam gerek?
N
4 yıl
kum torbası tavsiyesi
merhaba arkadaşlar okullarında uzaktan eğitim olmasıyla iyice canım sıkılmaya başladı bari bi tane kum torbası alayım belki biraz eğlenir vakit geçiririm diye düşündüm. internette biraz bakındım 150 liraya 30kg ağırlığına torbalar var linki aşağı bırakıcam. sizce bu torbalar yaklaşık 2 yıldır ağırlık kaldıran 80 kilo biri için iyi midir? yaşadığım yerde bunun mağazası falan yok galiba gidip deneme imkanım yok. zaten 80 kilo boksör gibi vuramayacağımda kesin çok aşırı sallanmasın yeter benim için. fikirlerinize açığım

https://www.trendyol.com/tedarikcenter/kum-torbasi-120x35-profesyonel-boks-torbasi-zincirli-kum-torbasi-sari-p-38949344?boutiqueId=529792&merchantId=183815&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=pla_shopping_smart_category_kitap-kirtasiye-yasam&gclid=CjwKCAjwnef6BRAgEiwAgv8mQf1HmGnpPaoo5L9hPqApjUOTYqmAo4NdArsxGzWaNSm5MrFckXpueBoCzZYQAvD_BwE
N
4 yıl
Topladığım bilgisayar açılmıyor.
Merhaba arkadaşlar bugün tüm kargolarım ulaşınca sistemi kurdum ama hiçbir şekilde sistemden yanıt gelmiyor. Ne fan dönüyor, ne ışık yanıyor. Sistemin temel bileşenlerini aşağı yazıyorum.
ASUS A320 anakart.
R5 1600 AF.
G.Skill 3000MHz 8 GB RAM.
FSP 500W PSU.
Kasa Power Boost VK-G1002S.

Anakartın 24 pin güç kablosunu söküp taktım, işlemcinin 4 pinli güç kablosunu aynı şekilde söktüm taktım. RAM'i farklı slotlarda denedim. Ön bağlantı kablolarını kontrol ettim. PSU açıp kapattım. Sizce sorun nerede olabilir? Başta belirttiğim gibi hiçbir şekilde tepki yok, elektrik hiç gitmiyor gibi sisteme.
Üstünkörü bazı fotoğraflarda yüklüyorum belki bir hata görürsünüz.< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
N
4 yıl
istanbulda güreş veya mma kursu
arkadaşlar merhaba yaşım 22 istanbulda öğrenciyim spora meraklı birisiyim ama lisede 3-4 ay muay thai dışında hiçbir dövüş sporu tecrübem yok 0ım denilebilir. bu yaştan sonra güreş veya judo öğrenebileceğim bir yer var mıdır avrupa yakasında? aslında mma de ilgimi çekiyor ama kurslar galiba biraz pahalı beni aşabilir. tavsiyeleriniz varsa konu üzerinden veya özelden yazarsanız sevinirim
N
7 yıl
Yatay geçiş hakkında
Şuan hazırlığı bitirdim seneye okulu başarıyla tamamlayıp daha iyi bir üniversiteye gitmek istiyorum. Şimdilik birkaç okulun ders içeriklerine kredi ve akts değerlerine baktım. Yatay geçiş yapmak istediğimizde ders içerğinin uyması gerekiyor bunu zaten biliyorum. Peki kredi ve akts içinde aynı şeyler geçerli mi? Örneğin aynı dersi biz 2 kredi 3akts alıyoruz ama diğer okul 3 kredi 3 akts olarak vermiş. Bu dersler sayılmayacak mı? Eğer bu dersleri ufak farklara rağmen saymazlarsa boşuna ortalama kasıp yatay geçiş hayali kurmak istemiyorum. Krediler mi önemli akts ler mi bilen tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
N
7 yıl
Yatay geçiş prosedürü nasıl işliyor
Arkadaşlar egeye yatay geçişim kabul edildi mutluyum ailemin yanına gideceğim ama kayıt için önce mevcut okulda kaydı sildirip egeye kayıt yaptırmam mı gerekiyor. Yoksa önce egeye kayıt yaptırıp sonra mı eski okuldan kaydı sildirmeliyim. Eğer önce egeye kayıt yaptırmam gerekiyorsa boşu boşuna dar zamanda git gel yapmam gerekecek bilgisi olan yardım ederse sevinirim.
N
7 yıl
İstanbul boks kick boks mma kursları
Arkadaşlar avrupa yakasında boks kickboks mma muay thai kurslarına bakıyorum. 2. öğretim olduğum için çoğu salonda grup seanslarına gidemiyorum özel derslerde bütçemi aşar. Haftaiçi gündüz saatlerinde grup dersleri veren bildiğiniz düzgün salonlar varsa yazın lütfen.
N
8 yıl
1500 lira civarlarına telefon tavsiyesi
Arkadaşlar önümüzdeki ay yeni telefon almayı planlıyorum elimde 4 yıllık iphone 3gs var artık ömrü doldu. 2016 yılında 3gs ile idare edebilen biri olduğum için çok uçuk kaçık telefonlara ihtiyacım yok belki yeni birkaç mobil oyun ilgimi çekerse oynarım. telefonun kamerası benim için çok önemli değil bu bütçeye alacağım telefonun kamerası ne kadar kötü olursa olsun işimi görecektir. batarya ve telefon ömrü benim için önemli. ekranıda s4-s5 ekranı kadar olsa bana yeter pantolon cebine rahatça sığsın.
N
8 yıl
İstanbul ulaşım üsküdardan küçükcekmece
< Resime gitmek için tıklayın >

arkadaşım bu yıl istanbula okumaya gidiyor. tsk nın yurdunda kalacak okulu malesef karşıda toplu ulaşımla kaç dakika sürer bu yol. birkaç istanbulluya sordum 90dk civarı sürer dediler sizdende öğrenmek istedim.
N
8 yıl
Amazondan dolar ile ürün almak
Arkadaşlar amazondan kulaklık alıcam kargo dahil 45 dolara geliyor. Ürünü nasıl dolar ile alabilirim arada yaklaşık 10 lira fark oluyor. Elimde paypal nakit kart paypal hesabı ve işbankasından ve ziraattan atm kartım var. Şimdiden teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.