A

Teğmen
16 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
85 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
A
6 yıl
Bayi yüzünden mağdur edildim
Arkadaşlar selam,

Eskişehir'de oturuyorum. Geçtiğimiz perşembe apartmanda Turkcell Fiberonline'ın broşürünü gördüm, apartmanınızda Turkcell Superonline aktiftir, size özel kampanyalarla abone olmak için arayın yazıyordu. Ne zamandır uydunet abonesiyim, memnuniyetsizliğim yok fakat Turkcell Superonline kendi altyapısını kullanıyor diye geçeyim dedim. Neyse aradım konuştum, cumartesi kurulum için anlaştık.

Servis geldi kurulumu yaptı, bitince de internetiniz aktiftir dedi çıktı gitti. Benim salaklığım, internet çalışıyor mu kontrol etmeden kendilerini gönderdim.
Sonra farkettim ki internet var ama ip alamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradım dedim böyle böyle, modemin seri numarasını söyler misiniz deyince sorunun sebebini anladık. Servis elemanları seri numaradaki 6 rakamını sisteme 8 girmişler, bu yüzden benim modem sistemde tanımlı değilmiş.

Arıza kaydı açtık 24 saat içinde çözerler dediler ama hikaye. Bugün sabah erken saatte bayiye ulaştım, bir şekilde nöbetçi arıza ekibini evime yönlendirmeyi başardım. Çocuk geldi baktı gerçekten sistemdeki seri numarası ile benim seri numaram uyuşmuyor. Gelelim sonuca, ben sisteme benim modemimi tanıtır diye beklerken bunu yapamayacağını, sisteme tanıtılmış modemin öncelikle iptal edilmesi gerektiğini fakat bu hayali modemin nerde olduğunu bilmediklerini, pazartesi günü depoya bakacaklarını belirtti. Sinir oldum ama bir şey yapamadığım için tamam dedim mecburen. Ş

Başınızdan böyle bir sorun geçti mi? Ne yapabilirim?

Bayi Eskişehir Bayii, Akıllı Ev
Bu bayiyi kimseye önermiyorum diyeceğim ama malesef Eskişehir'de tekler.
A
15 yıl
Arka Planı Bulanıklaştırma
Merhaba arkadaşlar,

fotoğrafçılığa yavaş yavaş heves etmeye başladım. Nesneyi net tutup arka planı bulanıklaştıran fotoğraflar çok hoşuma gidiyor. Öğrendiğim kadarıyla diyafram açıklığını değiştirerek bunu yapabiliyoruz. Bunu yapabilen bir makina almak istiyorum

Sizlere sorum giriş seviyesi bir makina için ne alabilirim? Bu özelliği D-Slr makinalar mı yapar, gelişmiş kompakt makinalarda bu özellik var mıdır?

bütçem 700-800 lira civarında. bana hangi makinaları önerirsiniz?

Hepinize şimdiden teşekürler
A
15 yıl
avea fatura kesim tarihi nedir?
merhabalar, hattı yeni açtırdım her yöne 300
fatura kesim tarihi nedir biliyor musunuz?
online işlemlerden tarih hakkında bilgi bulamadım

bir de ilk faturada 1 aylık kullanım gibi mi ücret ödeyeceğim yoksa günlük olarak mı ücretlendirileceğim
A
15 yıl
yeni alınan faturalı hattın operatör değişimi
arkadaşlar merhaba,
532li turkcell faturalı hat alsam hemen numara taşınabilirliğiyle diğer operatörlere geçebilir miyim?
3 ay bekleme süresi burada da geçerli mi?
A
16 yıl
iPod Touch 8GB Sahipleri Buraya
Arkadaşlar biliyorsunuz Apple 2 gün önce firmware versiyonunu yeniledi. En son sürüm 1.1.4

ZiPhone programı aracılığıyla 1.1.4 sürümünü jailbreak edebiliyoruz. Üstelik çocuk oyuncağı, tek yapmanız gerekenhttp://www.downloadziphone.org/ adresinden ZiPhone programını indirmek ve (Vista kullanıyorsanız Yönetici sıfatıyla) programı yüklemek. ZiPhone 16-32GB lık iPodlarda henüz sorunlu deniyor; fakat 8GB sahibiyseniz iki dakikada cihazınız jailbreak olabiliyor
A
16 yıl
Sony CDX-GT20 Radyo Sorunu
merhaba,
clio hb arabama başlıktaki teybi aldım. cd çalar olarak çok iyi fakat radyo yayınlarını net alamıyor. Ankara'da oturuyorum, arabanın orjinal radyosu çok net çekerdi. Teybi montaj yapan yere götürdüm adam bağlantılarda sorun yok olsa hiç istasyon bulmaz dedi. Umursamadı anlayacağınız, ben de ne yapmam gerektiğini bilmediğimden bir şey diyemedim.

Radyo yayınını net almamasının sebebi ne olabilir?
A
17 yıl
2000 Clio RTA\u0027ma Lovato Easy Fast Taktırdım Problemlerim
arkadaşlar 20 gün önce arabama lovato easy fast tüp taktırdım.
Benzinde minimum 200bin yakarken şimdi 100bin civarlarında yakıyorum.

Bir kaç problemim var yardımcı olursanız sevinirim.

Depo olarak 45lik simit depo taktırdım fakat göstergede sorun var. 35liralık gaz alınca ancak ilk yeşil yanmaya başlıyor.Sorunun şamandıradan olduğunu düşünüp değiştirdiler fakat hala aynı.

Depoyu tam doldurmama (39lt aldı) rağmen yakıt göstergesi 3 gösterdi.Usta simit depo oldugundan böyle olduğunu söyledi.Siz ne diyorsunuz?

Bir diğer sorunum da arabanın rölantide devamlı hareket hakinde olması,inip kalkması.Kendini toparlayamıyor bir türlü. Bunu 20 günde 4 kere gün boyu yaptı.Normal giderken sorun olmuyor fakat durduğumda rölanti kendini toparlayamıyor. Benzine geçince sorun yok, hatta klimayı açınca da sorun yok.Sorun neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum.
A
17 yıl
Güzel Fotoğraf çeksin-Şık olsun-450YTL yi aşmasın.Hangi telefonları önerirsiniz?
Arkadaşlar merhaba,
6630 telefonumu satıp Nokia E60 alacağım. Wi-Fi, geniş ekran, symbian işletim sistemi gereksinimlerimi bununla karşılarım.

2.hattım için de güzel gözüken, iyi fotoğraf çeken bir telefon istiyorum. Neleri önerirsiniz?

Bütçem 450ytl civarı en fazla.

Benim için müzik hiç önemli değil. Güzel fotoğraf çeksin, bluetooth olsun,şık olsun yeter.

Yardımlarınızı bekliyorum
A
18 yıl
Nokia 6630 Low Memory/Out of Memory Hatası alıyorum
N-Gage oyunlarını açarken hafıza az uyarısı alıyorum bunun bir çözümü var mıdır?
sorun sadece oyun açarken değil,telefon uzun süre açık kalınca ram doğal olarak azalıyor ve panoman programında yüksek çözünürlükte resim de çekemiyorum.
6630 hafıza olarak iyi bir telefon demişlerdi bana,her seferinde illa appman ile ram açmam veya restart atmam mı gerekiyor?
Telefon ilk açıldığında boş hafızası 6mb,daha üstüne hiç çıkamadım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.