M

Teğmen
24 Kasım 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
Opel Corsa D Debriyaj sertliği sorunu
Selam Arkadaşlar eğer konuyu yanlış yere açmışsam affola kusuruma bakmayın.
Arkadaşlar sizlere bir şey sorucam bu konu araştırma yaptım ama doğru düzgün bir cevap bulamadım. Bende Opel corsa D 2009 var bunun debriyajı sert yani baya sert mesela arkadaşımın ford fiestasını kullanıyorum yay gibi lastik gibi yani işaret parmağımla bile basabilirim debriyaja ama benim corsa D'nin ki çok sert acaba diyorum bunun baskı balata gibi şeylerle alakası olabilir mi? birde şöyle bir şey duydum debriyaj teli diyorlar bu nedir opel corsa'da bulunur mu yada bundan mı kaynaklanıyordur. Birde kavramada sorun yok ama, biraz üstte kavrıyor normal midir? bu konuda değerli cevap ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
M
9 yıl
Silinebilir bir konu.
Silinebilir bir konu.
M
9 yıl
Fiat ducato nereden alınır?
Selamlar sevgiler arkadaşlar sizden bir arkadaşım hakkında yardım almak istiyorum fakat bu konularda bilgimiz az.
Şimdi soru şu arkadaşım 2015 model fiat ducato full turizm paketli almak istiyor bunun yanında fiat albea 2003 temiz birde aracı var bununla takas yapmak istiyor fakat fiat bayilerine baktığında biraz pahalıya geliyor ama sahibinden.com gibi sitelerden baktıgında sıfır ducato 78 bin tl ile 80 bin tl arası fiyatlar mevcut onun için istanbulda güvenilir işini temiz yapan dürüst firmalar varmı ducato almak için yada nerelere başvurmamız hangi firmalara gitmemiz gerekiyor bu konuda fikir verirseniz işte şuraya bir uğra şuraya git gibi fikirlerinize ihtiyacımız var.

Not: İmla kurallarına uyamadım kusuruma bakmayınız lütfen saygılarımla.
M
9 yıl
Ehliyeti her hangi semtin emniyetinden alsam olur mu?
Selamlar sevgiler arkadaşlar konuyu yanlış yere açtımsam özürdilerim baktım ama kategoriye gözümden kaçmış olabilir uykusuzluk nedeniyle.

Selamlar arkadaşlar sizlere bir sorun olacak ben ehliyete hak kazandım ve Ziraat bankasına parayı yatırdım fakat ehliyet için randevu bulamıyorum bulduklarımda silivride felan şimdi ben ehliyeti illaki yaşadığım semttin karakolundan mı almak zorundayım yoksa istanbulda her hangi bir emniyetten alabilir miyim. Ben Esenyurtta ikamet ediyorum mesela beylikdüzünden alsam olur mu saygılarımla.

Bir sabahleyin 7 gibi felan gitsem randevu almadan karakol işlemlerimi halleder mi bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
M
9 yıl
30 bin tl dizel araç tavsiyesi
Merhabalar arkadaşlar yaşım 27 artık kendi arabamı almak istiyorum yaklaşık 2014 kasım ayından beridir araç arıyorum ama bir türlü istediğim tarzda araç bulamadım bu konuda değerli fikirlerinizi bekliyorum. Diyebilirsiniz ki forumda böyle açılmış konular var ama ben yeniden bir canlandırmak istiyorum, net olarak 30 bin tl para var.

Km 110.000'den yukarı olmasın 2008'dende aşağı olmasın kafidir.

Şimdi arkadaşlar baktığım modeller yani istediğim modeller şunlar.
Ford fiesta titanium 2010 2011 modeller arası
Renault Megane 2 sedan 2008 2009
chevrolet aveo 2011 2012 ( bunu istiyordum ama malum piyasadan çekildi felan birde ilk arabam olacak risk almak istemiyorum fakat referans olsun diye yazdım )
opel corsa ( Arkadaşlar bunuda istiyorum fakat bunların fiyatlarıda o kadar yüksek ki o paraya benim gözümde değmiyor tabi satıcısına arabası değerlidir buna saygı duyarım ama gidipte 75bg bir araça 30 vermek istemiyorum, ama malum 30 bin tl daha yüksek modelleri alamayacağım için yine buda aklımda var.


Şimdi arkadaşlar şu ihtiyaçım için alıyorum ben web arayüz tasarımcısıyım bu araçı işime güçüme gitmek için kullanacağım ve gezmek için ailemi bir yerlere götürmek için kullanacağım bu bağlamda hani dizel olsun sağlam olsun bana sorun çıkartmasın temiz temiz kullanırım ben onu yani "sana gelmediğim gün sanayiye gittiğim gündür gülüm" demek istemiyorum ama diyeceksiniz ki sen düzgün kullanırsan sana sorun çıkartmasın, tabiide öyle ama araçta diri ve sağlam olsun bende ona dans ederken eşlik edeyim.

Daha önce hyundai i20 modeline accent era modeline baktım ama nedense içime sinmedi kullanan arkadaşlarımdanda fikir aldıktan sonra bunlardan vazgeçtim.
Bana bu konuda yardımcı olur musunuz malum sahibinden sitesine bakıyorum fiyatlar eşşeğin bilmem neresine şu kaçırırcasına.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.