M

Teğmen
09 Temmuz 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
YGS 1-2 Siralama
Turkce 29,50
Matematik 33.5
Fen 33
Sosyal 19.25
M
9 yıl
Seslial.com Lys Seti
Arkadaşlar seslial.com dan Lys Seti almayı planlıyorum da acaba hiç bu siteden ürün alan var mı? Aldıysanız nasıl, iş görür mü? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
M
9 yıl
YGS-LYS SET ÖNERİSİ
Evet arkadaşlar 11.sınıfı bitirdim ve YGS-LYS ye başlamak istiyorum.Bunun için konu anlatımlı dvd'ler arıyorum.Tavsiye edeceğiniz setler nelerdir? Şimdiden sağolun.
M
9 yıl
FİFA 15 MENAJERLİK MODU
Evet arkadaşlar menajerlik modunda Groningen'deyim.Kulupte 3.seneme başladım.Önceki sezon takımı 3. yaptım ve Lig Kupası'nı kazandım.Fakat kulüplerden hiç teklif gelmiyor.Browse Jobs'tan kulüplere haber yolladığımda ise kulüpler reddediyor.Kısacası başka bir kulübe gitmek için ne yapabilirim? Yardım ederseniz çok sevinirim.
M
9 yıl
Allkeyshop Sitesi Güvenilir mi?
Evet arkadaşlar PS4 için oyun bakıyordum. allkeyshop adlı sitede oyunlar key olarak satılsada çok uygun fiyatlara oyunlar var.Site güvenilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
M
9 yıl
FAR CRY 4 MÜ DYING LIGHT MI?
Arkadaşlar oynanış süresi uzun olan oyun arıyordum.Açık dünya oyunları sevdiğimden bu iki oyun arasında kaldım.Hangi oyunu alırsam daha çok zevk verir?Yardımcı olursanız sevinirim.
M
9 yıl
OYUN KİLİTLİ GÖZÜKÜYOR
Arkadaşlar Kasım 2014'te oyun satan bir yerden dijital PS4 Gta 5 almıştım.Oyunu düne kadar sorunsuzca oynuyordum.Fakat dün oyunu açmaya çalıştığımda,oyun kilitli gözüküyordu.Satan yer şifreyi verdikten sonra çıkış yapılmamasını,çünkü oyunu indirmeye başladıktan sonra şifreyi değiştirceklerini söylediler.Şimdi de oyun açılmıyor.Artık kilitli olan oyunu oynama şansım var mı? Yardım ederseniz çok sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.