K

Çavuş
30 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
358818 Gün Cezalı
356322 gün 20 s. 15 dk.
Gönderiler Hakkında
K
7 yıl
Subay olmak mı ? Teğmen olmak mı ?
Hangisi sizce daha iyidir daha avantajlidir arkadadaslar kismet olursa bi arkadasimla univeristede okuyup Ataturkun izinde iki asker olmak istiyoruz arkadasim teğmen olmanin hatta subay ile ayni rutbede oldugunu soyluyor ben subay olmanin daha avantajli oldugunu savunuyorum sizce hangisi daha avantajli daha ust rutbedir
K
7 yıl
Donudurulmuş Pizzaya malzeme eklemek ?
Beyler evde kimse yok karnımda aç 20 tl civarı param var hazır pizza alayım diyorum dondurulmuş a 101 den üstüne de evde mantar,sucuk,salam,kaşar,zeytin falan hepsi var ekleyim yapıyım diyorum sizce nasıl olur öneriniz varmı ?
K
7 yıl
Yarın ne yesem ?
Beyler yarin sabahtan annem ile kardesim havuza gidecekler 5 e kadar gelmeyecekler sizce sabah kahvaltida ve yemekte ne yiyebilirim aklimda olan sabah sucuklu tost veya sucuklu yumurta aksam da bimden hamburger malzemesi alip yapiyim diyorum onerilerinizi bekliyorum.
K
7 yıl
Diyetteyim ancak...
Diyetten once ne guzel herseyi yiyebiliyordum moralim keyfim yerindeydi suan yururken bile gozum karariyor hic keyfim yok asiri
ozluyorum eskiden yedigim yiyecekleri canim oyle bir ciger istiyorki anlatamam Nereye kadar gidecekse boyle ?
K
7 yıl
Facebook hakkinda acil
Beyler bi sorum olacakti bu facede bi sayfanin falan gonderisine yorum veya yanit verdigimizde arkadaslarimizin gormemesi icin ne yapmam gerek bilen varmi ?

Bi sayfa suriyeliler kizlarin resmini falan cekmis diye bi sey paylasmis bi yobaz çomarla tartistim dayim gormus hemen telefon ediyo yegen niye parti ismi veriyon zart zurt canım sıkıldi arkadaslar bilen varmi ??
K
7 yıl
Güzel olmayan kızlardan hoşlanıyorum
Merhaba beyler öncelikle bayramınız kutlu olsun iyi bayramlar dilerim. Gelelim konuya Bende böyle bir huy var arkadaşlar mesela okulda olsun diğer ortamalrda olsun diğer arkadaşlarıma ve insanların geneline güzel gelen sarışın o o okulun havalı güzel kızları dediğimiz kızlar nedense bana güzel gelmiyor çok havalı , egolu ve bencil olduklarını düşünüyorum o yüzden bana fazla güzel olmayan hafif şişman tarzı kızlar daha çekici geliyor güzel olmayan dediysemde bıyıklı kızlardan bahsetmiyorum anlamışsınızdır dediğimi. Hatta bu sene başka bi okula gidiyorum gittiğim okulda hoşlandığım tipten kızlarla ilgilenmek iletişim kurmayı düşünüyorum bu konuda siz ne düşnüyorsunuz ?
K
7 yıl
Max 600 tl ye 2. el telefon tavsiye ?
beyler 600 tl civarında bi bütçem var 2. el telefon almak istiyorum iyi birşey olsun işimi görsün android bi telefon kamerası falan biraz iyi olsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
K
7 yıl
Beyaz peynirle pizza olurmu ?
Selamlar konu disi sakinleri ne zamndir canim pizza yemek istiyor ama ne yazikki fakirligin gozu kor olsun bi turlu kasar peyniri almadi babam o yuzden evdeki beyaz peynirle bazlama pizza yapiyim diyorum olurmu sizce azicikta dilim salam var baska ne koyabilirim guzel olmasi icin tavsiyelerinizi bekliyorun
K
7 yıl
Bu gün benim doğum günüm
Söylemek istedim sadece zaman çok hızlı geçip gidiyor ha birde bizimkiler belki alırsa akşam pasta keseriz :)
K
7 yıl
Polise / Adliyeye gitmelimiyim ?
Beyler merhabalar lise ogrencisiyim cok zor durumdayim yardima ihtiyacim var . Konuya geceyim :
2. Donem geldim bu okula sessiz sakin biriyim kimseyle takilmam tek basima otururum ezik biriyim kavgadan uzagim herneyse

Dun bi arkadasla sakalasiyorduk siniftan baska birisi kulak misafiri olmus bu muhabbete bana gelip seni bi .... ile kavga ettireyimde gor dedi bende hadi lan yuru git dedim saka anlaminda daha sonra o cocuk .... ya soylemis geldi sen nediyon vs diye sakami bu dedim cikista bekle dedi bekledim konustuk tam cozuldu derken o ortaligi karistirn şahsi aradilar telefondan dedi benden icin iste ben .... ya adam degil demisim falan bende demedim desemde inanmadilar herneyse bugun oldu ikisi uzerime saldirdi ben salak gibi karsilik vermedim bir kac yumruk attilar gittiler . Daha sonra ben hüngür hüngür agladim sinifta sinirden ogretmenin biri anladi iste ne oldu vs diye sordu inkar etsemde arkadaslar anlattilar olayi onlari disipline verecegim falan dedi ben biraz korktum beyler cunku beni cikista tutup doverler diye bugun cikista giderken yine tuttular diger arkadaslar gelmeseydi beni tenhaya goturuyorlardi konusacagiz diye sonra okulun onunde ne dedin sen dedi biri bu arada 3 kisi bunlar ben anlatirken ceneme hizlica yumruk salladi o yoksa ben varim dedi digerleri ayirdi ne vuruyon vs diye beyler aileme soyledin annem yarin gelecek sinif vs degistirecegiz ama beni dovmeyeceklerinin garantisi yok beyler savciliga veya polise gitsek en azindan mahkemelik falan olsak daha iyi olmazmi sizce lutfen yardim edin okuldan sogudum gitmek istemiyorum artik . Biraz karısık yazdigin icin ozur dilerim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.