S

Yüzbaşı
10 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
197 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
11 ay
Para kasma taktikleri.
Elimden geldiğince bildiğim para kasma yollarını youtube'da shorts olarak paylaşacağım. Buraya da ekleyeceğim. Hem kendimi reklam yapıyorum, hem de sizlere yol göstermiş oluyorum. Win-win.

1-) Tailoring-> Spooling - Semi-afk farm.
https://www.youtube.com/shorts/GlBVHuglh5s
2-) Dragonflight'ınız yoksa DF almak için bir kısayol.

https://www.youtube.com/shorts/Zy-UmCrbxZg

+Dragonflight ilerledikçe eski eşyaların fiyatı düşüyor. Bu nedenle dragonflight içerisinde craft'a ne kadar çabuk girişirseniz o kadar iyi.

Devamını da zamanla paylaşacağım. Sorunuz olursa yorum atabilirsiniz. İyi forumlar.
S
12 ay
Cabal Online Mercury Alz Satışı.
Satıldı.
S
2 yıl
Oyun ve uygulama geliştirme akademisi. *devlet destekli
Kodlama öğrenmek için kendinizi motive edemiyorsanız şansınızı deneyin.

Kayıt 3 adımdan oluşuyor;
1- E-mail kaydı
2- Kişisel bilgileriniz
3- Neden katılmak istediğinizi 30sn~1dk youtube/shorts videosu olarak istiyolar.

https://oyunveuygulamaakademisi.com

Öğretim sonrası gruplara ayırıyolar ve uygulama/oyun geliştirmenizi bekliyorlar. Çok basit şeyler de olabilir zor şeylerde grubunuza kalıyor.

Sonunda sertifika veriliyor.


--Ekimin ortasına kadar kayıtlar sürecek. Keyfe keder başvururum demeyin, hiç başvurmayın daha iyi. Birileri faydalanmış olsun.
S
2 yıl
Guild Wars 2 Steam\u0027e geliyor.
23 Ağustos'da bizlerle Steam'de buluşuyor.

Fiyatları belli değil ama ucuz olmasını beklemeyin. Steam kuru olduğu gibi alıyor. Tüm ek paketlerin içerisinde olduğu paket, bir sitede 100 dolar olarak belirlenmiş. Direkt 1800 lira olarak görebiliriz yani.
https://store.steampowered.com/app/1284210/Guild_Wars_2
Oyunu oynayacak arkadaşlara, POF almadan diğer paketleri almayın, üzülürsünüz. Yeni oyuncular eğer ki ek paket alırsa kısa zıplayan bi raptor açık olacak ama onunla da ömür geçmez. Bineksiz GW2, gw2 değil.

+ Oyunu core(paketsiz) oynamak pvp açısından da oldukça zorlu. Pvp alanında item farkı oluşmadığı için yaptığınız buildler etkili ama paket almazsanız bu buildlere de erişiminiz olmuyor. Bu nedenle İmkanınız olursa tüm paketleri alın.

İyi oyunlar dilerim.
S
2 yıl
Solo oyuncu için oyundaki etkinlik eksikliği
Bu oyunun en büyük eksikliğinin bu olduğunu düşünüyorum. Bir türlü oyuncuları ortak bölgede buluşturacak düzenli etkinlikleri getiremediler. Gelen etkinlik ya eksik, ya anlamsız.

Oyunda m+ yapmak beni aşırı yoruyor, bir tane gerizekalı yüzünden tüm grup yalan oluyor. Hiçbir zaman guild oyuncusu olmadım. Random insanların derdi de bu.

LFR ile yapılabilecekler belli. Torghast bir yerden sonra yapasın gelmiyor aşırı uzun. Pvp aşırı dengesiz. Para kasmak için skinning yapmak döngüye sokuyor...

WoW her ne kadar oynadığım en iyi mmorpglerden biri desem de sanırım benim için geminin kalkma vakti geldi.
S
2 yıl
Apu Ryzen siyah ekran / görüntü gitmesi sorun çözümü.
Arkadaşlar yeni bir sistem topladım. Amd Ryzen 4650g, Gigabyte B450m-s2h ve Pny Xlr8 8x2 3200mhz, Intenso 480 gb m2 ssd.

Sistem kurulumunu yaptıktan sonra cihaza aniden gelen siyah ekran ile görüntü gidiyordu. *4den beri 1 saat ara vererek neredeyse deneyebileceğim her şeyi denedim.

Çözüm: Ram voltajlarını arttırmakmış. Apu ramlerden güç aldığı için, ramlere yeterince güç gelmeyince sistem siyah ekran alıyormuş. Anakart 1.2v'a kendini sabitlemiş. Stabil voltaj olduğundan da kafayı yemiş cihaz.

+Bu süre zarfında ekranda glitch, 6 defa windows 10 bozulması ve format, bios flashlarken az daha anakart brickleme ve dahasını yaşadım:) En son tek tek ramler memtestten geçti, yük altında igpu sorunsuz çalıştı. İki rami aynı anda takıp crash alınca dedim burada bir terslik var. Bunu başta akıl etmediğim için yaklaşık 12 saattir forum forum dolaşıyorum:)

Alternatif deneyebileceğim cihaz da olmadığı için elim kolum bağlı forumlara bel bağlamıştım. Sistemin tüm parçaları da yeni olduğundan hepsine suç atılabilir durumdaydı:)))

Şuan 1.2den 1.3e çektim 3000 mhz'de. Tüm gecikmeler otomatikte ve gerçekten facia durumdalar. Yarın 3200 mhz, 1.35 volt ile ince gecikme ayarlarını yaparım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.