A

Yüzbaşı
21 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
66 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
3 yıl
İphone 12 kamera camı kırıldı..
Ana konuya yazdım fakat iphone 12 mini bataryası 10 gün gider mi gitmez mi tartışmaları arasında kayboldu gitti..Arkadaşlar maalesef akşamüstü telefonum yere düştü ve arka kamera camı kırıldı. Yetkili servisler bu camı değiştiriyor mu? Fiyat bilgisi olan var mı? Cihazım 1,5 aylık ve Vatan dan almıştım..
A
4 yıl
Morhipo da 219 tl ye satılan Apple 18w usb type c hızlı şarj aleti+kablohakkında
Başlıkta da belirttiğim gibi morhipo dan
https://www.morhipo.com/usb-c-to-lightning-1m-kablo-usb-c-18w-sarj-cihazi/27189923/detay
Linkteki ürünleri aldım fakat piyasa fiyatıyla arada çok fark var. Orijinallik konusunda sorgulama vs bir durum var mı acaba? Cihaz hızlı şarj ediyor. Kablo da orjinal gibi görünüyor kalitesi vs bendeki diğer apple markalı kablo gibi ama içim rahat etmedi. İade etsem mi acaba?
A
7 yıl
SAFARİ-GOOGLE HARİTALAR SORUNU
IPhone Safari'deki Google aramasının neden varsayılan olarak Google Haritalar uygulamasını artık açmadığını bilen var mı? Google'ı yeni bir Safari penceresinde açıyor ve uygulamayı kullanmak isteyip istemediğimi soruyor. Uygulamayı kullanmayı seçince, zaten uygulamam olsa bile beni uygulama mağazasına götürüyor.
A
7 yıl
İphone Mail Problemi
Arkadaşlar iphone dan örneğin bir powerpoint sunumunu başka bir kişiye iletince içindeki powerpoint dosyası iletilmiyor ama sadece mail başlığında yazılan yazılar iletiliyor. Bunun bir ayarı falan mı var acaba?
A
8 yıl
YENİ MEGANE SEDAN MI OPEL İNSİGNİA MI?
Arkadaşlar merhaba. Araç alım arifesindeyim. İki araç arasında kaldım.
yeni megane sedan sedef beyazı 1.5 dci icon edc+18 jant+8.7 inch ekran 99.500 TL
opel insignia 1.6 dci otomatik cosmo beyaz opsiyonsuz 103.500 TL fiyat aldım.
araçtan beklentilerim ise rahat konforlu az yakan,yeri geldiğinde sportif kullanım istiyorum. ne önerirsiniz?
A
9 yıl
NOTE 4 Telefon Aramasını Cevaplayınca Zil Sesi Cızırdıyor
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi telefona çağrı geldiğinde normal çalıyor telefon fakat cevaplamak için ana menü tuşuna basınca ya da yeşil cevaplama tuşunu kaydırınca bi anda çalan zil sesinde bi patlama ve cızırtı oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?
A
10 yıl
İNSİGNİA 1.4 TURBO LPG GELMİŞ:)
ARKADAŞLAR BAŞLIKTA BELİRTTİĞİM GİBİ İNSİGNİA 1.4 TURBO LPG SEÇENEĞİ SİTEDE YER ALMIŞ. HAYIRLI UĞURLU OLSUN:)
http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/insignia-4-door/konfigurator.html#engine
< Resime gitmek için tıklayın >
A
11 yıl
Bir Notebook arıyorum ki şu özelliklerde olsun
Selam arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim üzere bi notebook almayı düşünüyorum. Belirteceğim özellikleri mümkün mertebe bi arada sunabilecek ve 2000 tl yi geçmeyecek tavsiyelerinizi esirgemezseniz çok sevinirim. Bilgisayarı genel olarak iş amaçlı kullanacağım. Ama oyun oynamayı da severim.

Gelelim kriterlere:

-USB girişi 4 adet olmalı (USB 3.0 tercihimdir)
-Ekran kartı fena olmamalı. (şimdiki casper laptopumda ge force gt 425m var)
-Klavye ışıklandırması olmalı
-ekran çözünürlüğü blu-ray filmleri oynatmaya yetmeli ve kaliteli ekranı olmalı
-HDD sinin 72
00 rpm olması veya SSD olması
A
12 yıl
ACİL GOLF 1.6 TDİ HİGHLİNE ALIYORUM YARDIM
Arkadaşlar merhaba..Az önce Golf 1.6 tdi highline+xenon far için 61750 fiyat aldım.Golf ün kalitesi tartışılmaz biliyorum.Peki aldığım fiyat sizce nasıl? araç hazır bayide hemen alabilirim ama muhtemelen ocak ayını bekleyeceğim bandrol ödememek için.Görüşleriniz benim için önemli ..Şimdiden teşekkür ederim.
A
12 yıl
ASTRA cdti den sonra Golf 1.4 tsi highline ya da comfortline üzer mi?
Arkadaşlar tsi motoru kullanmadan ölürsem gözüm açık giderim:) hel bir de tsi dsg ikilisini denemek istiyorum.Tabi bu kombinasyon golf te olunca daha bi çekici oluyor.Ne dersiniz yakıt açısından üzer mi beni?Genelde sakin kullanan biriyim ki kullandığım araçlarda genelde fabrika tüketiminin altında değerler elde ederim ama arabanın hakkını da gerektiği zaman veririm.şu anki aracım 2011 model astra hb classic3 cdti essentia konfor paket. 22000 km de de fiyat olarak 37 bin falan eder sanırım.takasa girmek mantıklı olur mu?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.