K

Yüzbaşı
10 Eylül 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
14 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
15 yıl
Lenovo Sl 500 ve Hepsiburada.com
merhaba arkadaşlar, bundan 1 ay önce hepsiburada'dan laptop(LENOVO (IBM) THINKPAD SL500 INTEL CORE 2 DUO P8600 2.4GHZ 3GB 320GB 15.4" 609DO66) aldım ve bana ulaştıgında "R" tuşunda bir problem oldugunu fark ettim ve hepsiburada'ya bunu söylediğimde beni değişim onayı için bir teknik servise yönlendirdi. ikinci haftanın sonunda teknik servisten (Ankara-destek bilgisayar) değişim onayı verildi.(gerçi onlarda fabrikaya soruyorlarmış) ben alır almaz bunu hepsiburadaya yönlendirdim ve ellerine ulaştıgında bana onay için tedarikci firmaya yönlendirdiklerini söylediler(yolda başına birşey gelmişmiymiş aceba).Ben tedarikçi firmanın böyle bir alt yapısı varken neden beni teknik servise yönlendirdiklerini ve bu değişimden sorumlu olanın tedarikçi firma değilde hepsiburadanın olup olmadıgını merakediyorum.bu konuda benimle bilgilerinizi paylaşırsanız cok sevinirim. hepsiburada beni oyalamaya mı çalışıyor ya da lenovo gerçekten IBM markasının üzerinden kalitesiz işler mi çeviriyor. her ne olursa olsun bu iki markada bir işi helletmeden birbirinden yavaş davranıyorlar. Belki genel bi durum olmayabilir ama kendinizi şanssız hissediyorsanız ne hepsiburadaya ne de lenovo ya bulaşmayın derim.
K
17 yıl
PIC için kablo seçimi
arkadaşlar pic programlayıcı yapıyorum ve baskı devre değil de delikli pertinaks kullanıyorum, bağlantıları ince çok damarlı ekranlı kabloyla yapmam sorun oluşturur mu?
K
17 yıl
rapid-share serverlarında garipllik
arkadaşlar eskiden serverlerın doluluk oranlarına bakardım en düsük olandan indirridim güzelce,fakat son haftalarda serverın 10000 de 3000 i dolu oluyor fakat indirme 20kb/sn yi geçmiyor,ben de genelde telia sonar dan indiriyorum,devamlı iptal etmek istemiyorum en iyi rapid serverı hangisi acaba deneyimlerinizden yola çıkarak fikir verebilirmisiniz
K
17 yıl
pic16f877 deney seti ve programlayıcı
resimdeki programlayıcıyı deney setime monte etmek istiyorum,fakat eklenen bu elemanlar normal deney stinin calısmasını etkiler mi,toprak ve power diye gosterdigim uclar picin vdd si ve vss si,deney setinde zaten vdd ve vss baglı durumda mclr de baglı sabit durumda bu devreyi nasıl ek yapmalıyım.cvp verirseniz 1 saate kadar cvp verecem,ilginiz icin simdiden tesekkür ederim.


http://img53.imageshack.us/img53/9416/keremsoonmw0.png
K
18 yıl
guc kaynağı
arkadaşlar aynı anda 24 12 ve 5 volt dc verebilecek bir guc kaynağı yapmam gerekiyor,nasıl yapabilirim.
bir trafo,köprü diyot filtre ve regülatöre ihtiyacım olduğunu biliyorum fakat arastırdıgım kadarıyla webde hep ayarlı devreler var,benim istediğim aynı anda 24 12 ve 5 v dc verebilecek devre seması, ,yardım ederseniz sevinirim.
K
18 yıl
OGAME DEN SIKILANLARA
25. evrendeydim 1 hafta kadar önce artık ilgilenemediğimden ve sıkıldığımdan oyunu 80k da bıraktım,13500 kusur kisiyle baslamıstı ve 6200 e kadar dustu,
neyse eger sıkıldıysanız size süper bir tavsiyem var!!
gidin bi pc oyun satan yere agbi ben starwars empire at war istiyorum diyin ve bu oyunu kurdugunuzda ogame deki o yazı savasları bizzat kendiniz gorsel bir şölenle yasayacaksınız,filo savası ve yer savası ayrı ayrı yapıyorsunuz,ve zaten ogame bir starwars calıntısıdır.
size tavsiyem "STAR WARS EMPIRE AT WAR"
K
18 yıl
yanlıs yer silinsin
yanlıs yer silinsin
K
18 yıl
stronghold 2 çalışma sorunu yardım
.
K
18 yıl
CENTRINO 1.6 PERFORMANS SORUNU!!!
arkadasımın öğretmen kampanyasından aldıgı toshiba centrino 1.6 ghz..
cd yazarken ve chesmaster oyununda islemcisinin rami kasmadıgı halde gorev yoneticisinde cpu degeri 100% e vuruyor ve fan durmamacasına calısıyor..sizce bu bir sorun mu yoksa normalmidir..ialwmci centrino 1.6 ram 256 mb..
K
18 yıl
Şifreli video nasıl etkisizleştirilir
arkadaşlar bir siteden video indirdim.wmv formatında yalnız media player açabiliyor.Video açılmadan önce internete bağlantı isteyip kullanıcı adı ve şifre istiyor;bu durumu nasıl ortadan kaldırabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

İmkanı varsa düzelteyim konu hakkında bilgisi olan ve imkanı yok diyen arkadaş varsa yardımcı olsunda boşuna uğraşmayalım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.