A

Yüzbaşı
30 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
95 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
6 yıl
Phenom+Ssd mi? Ryzen mi?
Arkadaşım yeni parça almak istiyor kafansında birkaç soru işareti kalmış kendisine yardımcı olursanız sevinirim yazdığı mesajı aynen kopyalıyorum.

Phenom x4 3.1ghz li bir pc ye sahibim anakartım bozulduğu için yeni anakart almayı düşünüyorum. Ya ryzen a geçip iki anakarttan birini almayı düşünüyorum yada ssd ile am3 anakart. Bilgisayarı sadece eski nesil oyunları oynamak bluray film müzik tarayıcı için kullanıyorum, ileride de 4k film için kullanacağım. Masraf yapmışken ryzen a geçmenin benim için bir avantajı olur mu yoksa o bütçeyle amd3 anakart ile ssd almak benim için daha mı mantıklı olur. Çünkü ryzena geçince ddr4 ram masrafı ve işlemci masrafı çıkıyor.Ryzen a geçmek yaptığım işlerde bi faydası olmayacak ise boşuna masraf yapmak istemiyorum.
Birde sormak istediğim linkte verdiğimde ssd ile almak istediğim anakartlar uyumlu mu ?
2. Si amd3 de rbg desteği yok rgb bileşenler alındığında parçaları rgb li anakarttaki gibi aynı senkronda çalıştırmanın yolu var mıdır ?
Son olarak 4K film oynatmak için GPU ve İşlemci şart mı?
Elimdeki işlemci 4K film oynatmaya yeter mi?

Düşündüğüm parçalar:

https://www.incehesap.com/asus-rog-strix-b350-f-gaming-anakart-fiyati-36672?ref=akakce&source=mobil&v=1.72.5

http://www.sinerji.gen.tr/samsung-250gb-960-evo-nvme-m2-sata-3200-1500-mz-v6e250bw-pmu406406

http://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-ga-ab350-gaming-3-3200-mhzoc-am4-atx-pmu402562


http://www.sinerji.gen.tr/amd-ryzen-3-1200-31-ghz-8-mb-am4-pmu406204

http://www.sinerji.gen.tr/kingston-4gb-hyperx-fury-ddr4-2666mhz-cl15-pmu406781

http://www.sinerji.gen.tr/asrock-970a-g-31-2400mhz-am3-atx-pmu405136
A
9 yıl
Ps4 Koruyucu Skin Sticker Yapımı
Öncelikle Selamlar, Ps4 için sticker yapmaya başladım. Balangıç için PS4'ün ölçülerini aldım ve Photoshop üzerinden ölçülere uygun olarak bir resmi aşağıdaki gibi parçalara böldüm.
Şuanda tek sıkıntım kaliteli,çıkarınca iz bırakmayan bir sticker kağıdı bulabilmek. (Eğer bir fikriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.)
Bitirip Ps'nin üzerine yapıştırdığım zaman resmin gerçek ölçülerini,yapım aşamalarını ve PSD dosyasını atmayı düşünüyorum.
Şimdilik görüşmek üzere.

< Resime gitmek için tıklayın >
A
10 yıl
Yeni Thor Kadın Oldu
< Resime gitmek için tıklayın >

Marvel aleminin en sevilen süper kahramanlarından biri olan Thor, "şimşek tanrısı" mertebesinden tanrıçalığa terfi ediyor!

ABC için yaptıkları açıklamada Marvel yetkilileri Thor'un bundan sonra değişik bir cinsiyetle maceralarına devam edeceklerini söylediler!

Marvel yetkilileri aslında Thor'un bir lakap olduğunu söyleyerek, çekici yerinden oynatabilen yeni karakterden yola çıkarak Marvel dünyasına yepyeni ve güçlü bir kadın karakter kazandırmayı hedeflediklerini belirttiler. Yani yen ikadın karakter aslında, çekici yeniden yerinden kaldırabilecek nitelikleri kaybeden Thor'un yerine geçecek!

Russell Dauterman'ın çizeceği bu yeni Marvel serisinin ilk sayısı Ekim ayında ABD'de okuyucularla buluşacak! Öykünün yazarıysa Jason Aaron olacak!

Kaynak
A
10 yıl
Xperia Z2 4K Video Isınma Sorunu
Arkadaslar telefonu 1 hafta once aldim telefonla 4K video cekerken yaklasik 1 dakika sonra telefon isindigi icin video durduruldu gibi bir hata aldim ve telefonun kamera kismi simsicak olmustu.
Maksimum bir dakika 4k video cekip telefon isindigi icin video durduruldu hatasini aliyorum her seferinde. 1080 p video cekerken bir sorun yok ama 4K video cekilemiyor?
Bu hata hakkinda olan bilgisi var mi?
A
10 yıl
Hdmi Coklayici
Oncelikle iyi gunler monitorume uydu bagladim. Monitorumde tek vga girisi var. Hdmi to vga kablo ile goruntu kalitesini cok net bir sekilde alabiliyorum ama tek giris bana yetmiyor. Pc, xbox ve uyduyu baglamak istiyorum.
http://m.gittigidiyor.com/urun/112595609
Bu urunu almayi dusunuyorum ama goruntu kalitesini bozar mi diye merak ediyorum.
Benim monitorumde Hdmi To Vga donusturucu takili.Bu donusturucunun ucundaki hdmi'i , bu coklayici ile coklamak istiyorum sizce goruntu bozulur mu?
A
10 yıl
USB Hoparlor Xbox360?
Hdmi to vga kablo kullaniyorum ses girisi xboxda calismiyor nedense bende bu problemi cozmek icin Xbox 360 a usb hoparlor baglamayi dusunuyorum ama deneyen varsa paylasirsa sevinirim.
Usb Hoparlor ile Xbox360 slimden ses alinabilir mi?
A
10 yıl
Star Wars (Once Hangisini Okumaliyim)
Arkadaslar bildigim seriler :
Filmle hemen hemen ayni gecen 6 kitaplik bir seri, Thrawn ve jedi akademisi serileri varmis
Sanirim The Old Republic diye bir seride var.
Internette arastirdim onlarca kitap var bilmedigim serilerde var. Once hangisini okumam gerektigini anlayamadim.Ilk defa sw serisi okuyucak olan biri ilk once hangi serileri bitirmelidir?
A
10 yıl
Ps3 Hdmi to vga Monitore Baglama?
http://m.gittigidiyor.com/urun/107838970

Merhaba arkadaslar. Monitorumde tek vga girisi var,Ps3 u ve Pc yi ayni monitorde kullanmak istiyorum.soyle bir urun buldum konsolu ve ekran kartini hdmi ile baglamayi dusunuyorum en azindan monitorden kablo sokup takmam , sadece ceviriciye hdmi kablolarini sokup,takarim diye dusunuyorum.Hem vga cogalticida almak zorunda kalmam.

Sizce bu urun goruntu kaybina neden olur mu? Yani urun ise yarar mi?
A
10 yıl
Vga Cogalticisi Goruntu Kalitesi?
http://www.vatanbilgisayar.com/slx-vga152-vga-dan-2xvga-coklayici-kablo.html

Yukarida verdigim linkteki vga coklayiciyi almayi dusunuyorum ama goruntu kaybi yasarmiyim diye merak ediyorum. Yada goruntu kaybi yasamayacagim bi coklayici var mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.