F

Er
30 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
9 yıl
Enpara mı, Nuvo mu, Mutlu Param mı, Dijital Deniz mi, CEPTETEB mi, iGaranti mi, Senin Bankan mı?
Bildiğiniz gibi şubesiz bankacılık ilerleme gösteriyor. Enpara ve Nuvo'dan sonra bir sürü alternatif çıktı. Hatta şu yazıdan görebilirsiniz: Şubesiz Bankacılık için 7 Alternatif >>

Neyse, gelelim asıl konuya bu şubesiz bankacılık modelleri üzerine bir değerlendirme yapalım dedim. Kullandığınız banka hangisi ve yeni açacaklar için hangisini öneriyorsunuz?

Enpara mı, Nuvo mu, Mutlu Param mı, Dijital Deniz mi, CEPTETEB mi, iGaranti mi, Senin Bankan mı?
F
9 yıl
Kredi Rehberi: Kredi TL
Birkaç gün önce yeni bir blog oluşturduk. Adı Kredi TL. Burada krediler ve bankalar hakkında bilgiler veriyoruz. Yeni kredi seçeneklerini tanıtıyoruz.

Ayrıca, krediler ya da bankalar konusunda kullanıcıların sorularını da hızlı bir şekilde cevaplamaya çalışıyoruz.

Yeni bir site olduğu için bende tanıtmak istedim. Siteye http://kreditl.comadresinden ulaşabilirsiniz.
F
10 yıl
Turkcell ve Line\u0027dan Ücretsiz İnternet Fırsatı
Dünyanın önde gelen mobil platformu LINE, 50MB ücretsiz internet olanağı sağlayarak kullanıcılarının iletişim olanaklarını artırmalarına ve birbirleriyle dayanışmalarına katkıda bulunuyor.

Mesajlaşma, yüksek kalitede sesli ve görüntülü arama, sesli mesaj, fotoğraf ve lokasyon göndermeyi bir arada ve ücretsiz sunan LINE, kullanıcılarına interneti ücretsiz sunmakla kalmıyor, aynı zamanda internet paketi kazananlara isterlerse bunu başkalarına hediye etme olanağı da yaratıyor.

Line ve Turkcell'in ortak kampanyası hakkında detaylı bilgi burada.

Not: Kampanya 26 Mayıs - 1 Harizan 2014 tarihleri arasında geçerli.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.