S

Binbaşı
03 Nisan 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
63 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
Motosiklet - Daha Küçük Ebatlı Lastik Kullanmak
Selamlar

250cc motorumun lastik ömrü tükendi, yeni takım lastik almak istiyorum.
Motorumun arka stock lastik ebatları 150x60 R17, motorumun ilk sahibi 140x70 R17 lastik taktırmış farkında olmadan 2 sene kullandım. Bu süre zarfında bir sorunla karşılaşmadım fakat daha iyi performans alacaksam (güvenlik, hız, motor sağlığı) orjinal ebatlarına geri dönmek isterim.

250cc sınıfını R25 ve CBR250 domine ettiğinden piyasada 140x70 R17 (Michelin takım fiyat 1400 TL) lastik bulmak, 150x60 R17 (Michelin takım lastik 2000 TL) lastik bulmaktan daha kolay ve fiyatları daha uygun.

Sizce fiyatlara aldırış etmeyip orjinal ebatlarına dönmeli miyim?
S
9 yıl
ÖDEV İÇİN OYUN YAPABİLECEKLER? (Ücretli Acil)
Ödev için 2 tane oyuna ihtiyacım var Flash'tan anlayan basit 2 tane oyun yapabilecek arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi masrafı PM'den ya da mesajdan yazabilirsiniz.
S
9 yıl
ÖDEV İÇİN OYUN YAPABİLECEKLER? (Ücretli Acil)
Ödev için 2 tane oyuna ihtiyacım var Flash'tan anlayan basit 2 tane oyun yapabilecek arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi masrafı PM'den ya da mesajdan yazabilirsiniz.
S
9 yıl
Özel Site Tasarımı Yapanlar Bakabilir Mi?
Ödev için vakti zamanında bir site yaptırdım ama sitenin içeriği yok. Siteye sadece yazı eklenecek. Siteyi yükledim halledebilecek olanlar geri dönsünler.



Ön İzleme :http://www.tasarimustasi.net/anlatokulunu/index.php


İndirme :http://s3.dosya.tc/u_finished.php?upload_id=ffbe63b95e49ddc87fb698f76f912abb
S
9 yıl
★ Sony Xperia Z2 - Android 5.0.2 ★
SONY XPERIA Z2 (D6503) - ANDROID 5.0.2 (23.1.A.0.690)






Artılar


+ Yenilenen ve hızlanan arayüz
+ Uygulama açılışlarında hızlanma
+ Uygulamaların SD karta taşınabiliyor olabilmesi
+ Misafir modu
+ Kilit ekranındaki şık saat
+ Kullanışlı ve şık bildirim barı
+ Zil sesi stereo
+ Batarya performansında artış
+ Kilit ekranında telefon şarjdayken batarya dolum süresini gösterme


Eksiler


- Şarj etme süresi uzamış
- Görev yöneticisinde toplu temizleme gitmiş tek tek uygulama sonlandırılıyor
- Update Center kaldırılmış
- Güncelleme daha fazla yer kaplıyor depolamada



Link




Kurulum


Yüklemeyi Flashtool ile yapacağız. (Flashtool İçin) Başlamadan önce cihazımızın dahili hafızasındaki verileri bir yere yedek alırsanız veri kaybı yaşamazsınız. Linkteki flashtool programını bilgisayarınıza indirin ve kurun. Özel konum belirtmemiş iseniz program C:Flashtool klasörünün içerisine yüklenecektir. Bu klasörde driver klasörünü bulup Xperia Z2 ve Flashmode driverlarını bilgisayarımıza kuralım (Windows 8.1'de driver sorunu yaşayanlar Link). Daha sonra programı başlatalım. Programın sol üst köşesinde yıldırım işareti var oraya tıklayalım, daha sonra Flashmode'u seçelim. Karşımıza yeni bir pencere açılacaktır, pencerenin sağ üst kısmında 3 nokta göreceksiniz buraya tıklayıp yukarıda verdiğim yazılım linkindeki .ftf uzantılı dosyayı yerleştiriniz. Wipe kısmı tüm verileri sıfırlama kısmıdır (temiz bir kurulum için 3'üde işaretli olsun) Exclude kısmı seçilen yazılımda nelerin telefona yüklenip yüklenmeyeceği kısmıdır. TA'ya tik koymanızı öneririm şebeke dosyası olduğundan cihazınız farklı şebeke dosyasıyla şebeke vermeyebilir bunu seçerseniz şebekede sorun görmezsiniz. Misc kısmından da Reset Customizations'u seçelim ve Flash düğmesine basalım. Bastıktan sonra 1 dakika boyunca program yazılımı belleğe almak için sizi bekletecektir ekranda resim gelene kadar cihazınız kapalı ve usb kablosu bağlı olmasın. Ekrana resim geldikten sonra cihazımız kapalıyken ses azaltma tuşuna basarak usb kablosuna bağlayın yükleme başlayacaktır. (ilk seferde hata alabilirsiniz aynı işlemi tekrarlayın ilk seferde driver tanıyor bilgisayar bu yüzden atmayabiliyor)



Ekran Görüntüsü





S
9 yıl
Konu Kilit
Kilit
S
9 yıl
Nesneyi sayfaya sıfırlama
Arkadaşlar yeniyim,http://www.casper.com.tr/ 'de en üstte mavi çizgi var ben boyut olarak biraz daha büyük ölçeklendireceğim sayfanın tam yukarısına sağına ve soluna hizalamak istiyorum div oluşturuyorum yükseklik ve boyunu belirliyorum ama sayfaya ortalanıyor yardım.
S
9 yıl
Div\u0027e yönlendirme
Arkadaşlar yeniyim menüdeki linkler beni istediğim dive yönlendirecek nasıl yaparım ?
Menüdeki galeri linkine tıkladığımda beni aşağıdaki galeri divine yönlendirecek.
S
9 yıl
Web Tasarlama ve Programlama Bölümü
Lise 3'te bu bölümde olan arkadaşlar var mı ? Şu ana kadar gördüğünüz konuları , kullandığınız programları yazar mısınız ?
Neler öğretiler şu ana kadar bir ödev meselesi var birine yardımcı olacağım.
S
10 yıl
Dell 3521 - WindowsXP Driver Sıkıntısı
İyi forumlar , telefon tamiri ile uğraşmaktayım dükkanım var geçenlerde telefona yazılım atmak için bilgisayara artı eksiyi ters bağladık bilgisayarın anakartı yandı kullanılamaz hala geldi ve yeni bir bilgisayar almaya karar verdik. Bugünde aldık DELL 3521 B32W45C modelini aldık. FreeOS gelen bilgisayara işimiz gereği XP yükledik. Yüklemede sıkıntı yaşamadık ama driverların çoğunu tanımadı , Wi-Fi - Bluetooth vs. Araştırmam sonucu bu işletim sistemine bu donanım için uygun driver yok. Nasıl yapabiliriz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.