T

Yüzbaşı
25 Mart 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
161 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
geçen yıl
Malimiza iyi bakalim
T
2 yıl
Mısır ile yeni dönem başlıyor. Araba fiyatlari düşer mi?
Bildiginiz uzere Misir ile yeni doneme giriliyor. Bakanimiz misir'i ziyarete gidecek. İlişkiler normalleşirse araba fiyatlari duser mi?
T
2 yıl
Komple arac boyama fiyati hakkinda
D sinifi bir arac ufak tefek kaporta tamirleriyle birlikte kaca boyanir acaba.? W202 mercedes toplayasim var. Bu aracin sadece kaporta ve boya islemleri icin 20bin₺ butce yeterli olur mu?
T
3 yıl
Jetta 1.4 tsi bmt dsg uzun yol tüketimim
Güzergah: Bursa - Dalyan
Geçilen km: 619
Ortalama hız: 88
Ortalama tüketim(yb): 5.1
Klima : Yol boyunca açık
Yük durumu: 2 yetişkin 1 çocuk dolu bagaj
Sürüş tarzı: Duble yollarda cc 110'a sabit, izmir-aydın otobanında cc123'e sabit
T
3 yıl
Taliant muhteşem bir otomobil çünkü...
Çünkü o b sedan. Bize bundan fazlasi haram..
T
3 yıl
Falken Azenis fk510 hakkinda
Kisitlamalar bitince 225 45 17ebadinda falken azenis fk510 almak istiyorum. Tecrube eden, daha once bu lastigi kullanmis arkadaslardan yorumlarini rica ediyorum.
T
4 yıl
Jetta 1.2 Tsi bmt uzun yol tüketimi
Bursa Kemer yolculuğumda uygun yerlerde 140+ hızlarda elde ettiğim tüketim değerlerimdir(muhtemelen son basışım olacak). Araçta 3 yetişkin ve bagaj vardı. Klima auto modda ve 24.5 dereceye ayarlıydı.
Ortalama hız: 118km
Ortalama tüketim: 7.6lt
Bence benzinli bir araç için fena değil gibi.
T
4 yıl
Benzine zam 24.04.2020
İki gün önce yapılan 31krşluk indirimin ardından Bu gece yarısından itibaren 29krş zam var👍
T
4 yıl
Eibach Pro Kit kullananların yorumları?
Arkasaşlar bu yayı kullananlar ya da kullanmış olanlarınızın değerli yorumlarını merak ediyorum. Özellikle de başka markaların yaylarıyla mukayese edebileceklerin yorumlarını merak ediyorum.
Jetta 1.2tsi aracım için Eibach pro kit 30mm yayları aldım(sipariş verdim). En büyük endişem aşırı konfor kaybı ve sekmeler.
T
4 yıl
Vw jetta 1.2 tsi bmt 2yıl 30bin km kullanım raporu
Aracım 2016 model comfortline donanım 6ileri manuel. 2018 ocak ayında 17bin kmde satın aldım. Şu anda 47bin kmde ve neredeyse 2 yıldır birlikteyiz.
Konfor Yol Tutuş:
Araç orta Sertliğinde bir süspansiyona sahip ve arkalar bağimsız. Çukur ve tümseklerde yeterince iyi(sonradan taktırdıgım 17 inç scirocco donington jantlara rağmen). Yol tutuşu gayet başarılı ve rüzgardan neredeyse hiç etkilenmiyor. Çizgisini kolay kolay kaybetmiyor.
İç Mekan Genişliği ve Malzeme kalitesi:
İç mekan çok geniş. Arka diz ve baş mesafesi sinifinin en iyilerinden diyebilirim. Şaft tüneli var bü yüzden arka ortada oturan biraz rahatsızlık duyabilir fakat omuz mesafesi 3kişi için yeterli(yeni megan sedanda 3 kişi arkada rahat degildik omuz mesafesi bakımından yolculardan birinin öne eğilmesi gerekiyordu). Malzeme kalitesi olarak kolpitte yumuşak malzeme kullanılmış fakat aşagılara inince malzeme sertleşiyor aynı zamanda tüm kapılar da sert malzemeden. Görüntü olarak bunu ayırt edemiyorsunuz ancak dokununca sert oldugunu anliyorsunuz.
Motor Tüketim Performans Yalıtım:
Motor 105 bg ve 175 nm torklu yeni nesil bluemotion teknolojisine sahip. Araçta s&s sistemi var ve gayet başarılı çalışıyor. Performans olarak günlük kullanım için fazlasıyla yeterli ve max torkunu 1500lü devirlerden itibaren verdiği için çok esnek. Fazla vitesle oynamanıza gerek kalmiyor. Çoğu rampada vites düşürmeden ilerleyebiliyorsunuz. Motorun çok sessiz bir karakteri var. Ani gaza yüklenmelerde alt devirlerde tatlı bir homurtusu var. Yalıtım olarak yine sınıfının en iyilerinden olduğunu rahatlıkla soyleyebilirim. Yüksek hizlarda kesinlikle motor sesi gelmiyor hiza gore standartlarda rüzgar ve yol sesi duyabilirsiniz sadece.Tüketim olarak bursa şiçi hiç 6.5lt üstünü görmedim. Şu anda 1600km yb verisi 6.2lt ve ort hiz 31km. Dikkat edilirse bu verilerin altına bile inmek mümkün.
Bakımlarını en iyi yağlarla ve filtrelerle kendim yapıyorum ve maliyeti 350TL civarında oluyor.
Bu zamana kadar en ufak bir sorunla karşılaşmadım inşallah da karşılaşmam.
Umarım faydalı olmuştur...

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.